fbpx

Dé relatietherapeut voor iedereen met kinderen die relatiegeluk wil

Workshops

Verliefdmakende communicatie!

“Ik wil graag het graag weer zonder ruzie en verwijten onze meningsverschillen op kunnen lossen”

“Het zou verschrikkelijk zijn als mijn kinderen opgroeien met constant ruziënde ouders”

“Wij maken steeds meer ruzie. Hoe kunnen wij beter met elkaar praten zonder elkaar te kwetsen?”

Wat? Workshop “Verliefdmakende partnercommunicatie”

Voor wie? Voor iedereen die veel van elkaar houdt en hun relatie wil verbeteren door meer te willen communiceren vanuit “win-win” denken

Wanneer? 13 juni 2020

Waar? Landgoed Bloemenheuvel, Driebergen (inderdaad, naast de afrit van de A12 en op loopafstand van Station Driebergen-Zeist)

Hoe laat? Van 10 – 17u

Inclusief? Thee, koffie, frisdrank, een fantastische lunch en alle ingrediënten voor een heerlijk vervolg van jullie relatie!

Kosten? 299 euro (voor jullie samen natuurlijk!)

Vragen? Check de FAQ of neem contact op.

Betere communicatie = meer liefde

Ben je klaar voor een dag vol tips en eye-openers? Samen met je partner oefenen onder mijn begeleiding zodat communiceren ook voor jullie een eitje wordt?

Je houdt enorm veel van je partner en jullie kids. Jullie maken tijd voor elkaar en beseffen jullie dat het belangrijk is om energie te stoppen in jullie relatie en gezin. Maar daarmee komt gelijk de crux naar boven, hét onderdeel van jullie relatie waar ruimte is voor verbetering. Jullie hebben regelmatig een misverstand of ruzie die achteraf ‘een storm in een glas water’ bleek te zijn.

Eerlijke communicatie geeft je relatie een boost!

Geen geweldige relatie zonder goudeerlijke partnercommunicatie. Echt waar! Het is namelijk wat een geweldige relatie onderscheidt van een relatie vol ruzies en onbegrip. Een goede relatie draait op communicatie. Dit is waarmee je van begrip en liefde uitvergroot. Ik denk dat je dit zelf ook beseft.

Jullie zijn samen de CEO’s van jullie gezins B.V. Zo zie ik dat. Maar jullie zitten niet altijd goed op een lijn en dat zorgt voor irritaties. Misschien heb je zelf samen met je partner al diverse pogingen gedaan om beter met elkaar te communiceren. Maar het blijft een dingetje. Blijf niet langer samen aanmodderen maar schrijf je in voor mijn workshop “Verliefdmakende partnercommunicatie”.

Herken je dit?

E

Jullie praten wel met elkaar maar soms hebben jullie moeite om tot de kern te komen. Soms snappen jullie elkaar niet.

E

Jullie hebben regelmatie irritaties omdat je van je partner verwacht dat deze toch bepaalde dingen moet kunnen aanvoelen!

E

Als er een discussie ontstaat dan belanden jullie regelmatig in een verwijtende sfeer.

E

Je voelt je steeds verder verwijderd van je partner terwijl je zo veel van je partner houdt.

Deze workshop is een game changer!

De workshop ‘Verliefdmakende communicatie’ is een game changer en je zult na afloop nooit meer als excuus kunnen gebruiken dat jullie de tools niet hebben. Ben jij klaar om een einde te maken aan de ruzies? Wil je je weer dichtbij je partner voelen? Als jij de tools die je in deze workshop toegereikt krijgt daadwerkelijk thuis gaat uitvoeren dan zal je zien dat de liefde tussen jullie weer in alle hevigheid opbloeit. Wil jij de vlinders weer toelaten in je relatie? Als dat zo is, druk dan gelijk op de knop hieronder.                                             

Zet nu jullie relatie op nummer 1!

Veelgestelde vragen

Van 10 - 17 is wel erg lang. Is dat echt nodig?
Geloof mij, de dag vliegt voorbij! Dit wordt geen saai klassikaal hoorcollege. Jullie zullen meegenomen worden in een dag met theorie, maar vooral ook met  humor, praktijkvoorbeelden en veel oefening. Ik beloof je dat jullie dat het een afwisselende dag wordt en dat jullie met een heerlijk gevoel om 17u het gebouw verlaten!
Hou je rekening met diëtaire voorkeuren?

Vegetariers, veganisten, gluten allergie, lactose intolerant: wij houden natuurlijk overal rekening mee. Het is wel belangrijk dat jij ons even laat weten waar wij rekening mee moeten houden. Dit kan in het veld “opmerkingen” je de betaling voor de workshop verricht. Ben je dit vergeten: geen probleem. Stuur dan ruim van te voren even een mailtje.

Het gaat goed met mijn relatie. Is dit wel nuttig voor ons?

Geweldig! Jullie begrijpen dat het belangrijk is om aandacht aan elkaar te besteden. Dit is jullie mogelijkheid om iets wat goed is nóg beter te maken. Ook jullie zullen uit deze workshop mooie inzichten halen die jullie communicatie en dus jullie relatie ten goede zullen komen.

Kan ik mijn deelname aan de workshop annuleren?

Nee, dat is niet mogelijk. Ik moet veel zaken van te voren regelen, zoals het boeken van een zaal. Dus het is belangrijk dat mensen die zich opgeven ook echt komen. Mochten jullie echt niet kunnen komen dan is het wel mogelijk om het toegangskaartje aan een ander stel te geven. Stuur mij in dat geval wel even een mailtje zodat ik dit in mijn administratie aan kan passen.

Ik zou wel willen komen, maar kan echt geen oppas vinden.

Geen oppas? Geen probleem. Door onze samenwerking met Nanny Nina regel je makkelijk een betrouwbare oppas. Kijk hier voor meer informatie.

Zijn de genoemde kosten inclusief BTW?

Zeker! Ik ben graag transparant in alles, dus ook wat kosten betreft. Alle genoemde bedragen zijn daarom inclusief 21% BTW.

Gaan jullie wel vertrouwelijk met onze gegevens om?

Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig om met jullie gegevens. Als je hier meer informatie over wilt, dan kun je dit lezen in ons privacy statement. 

Aangesloten bij NOBCO

Annemieke Visser Coaching aangesloten bij NOBCO

Partner van Ouders.nl

Partner van internationaal bureau Nanny Nina

Annemieke Visser
Dé relatietherapeut voor stellen met kinderen
Arnhemsebovenweg 165
3971 ME Driebergen

Mail: liefde@annemiekevissercoaching.nl
Whatsapp: 06-50804528
KvK: 71212124
Algemene voorwaarden: klik hier
Privacyverklaring: klik hier

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.