Van de week sprak ik een vrouw die zich lange tijd alleen had gevoeld. Alleen met haar zorgen over hun relatie. Veel te lang had zij hierover gezwegen. Ze was bang om haar zorgen uit te spreken, want als ze dat zou doen: dan was het ook zo. Dan kon ze niet meer terug…

Dus zei ze niets en lag ze ’s nachts in bed te piekeren over hun relatie. Ze vertelde zichzelf dat het aan haar lag.

Waarom was ze niet gewoon gelukkig?! Ze hadden toch alles wat hun hartje begeert? Een prachtig huis in Nederland en een fijn gerestaureerd vakantiehuis in Frankrijk. Drie prachtige kinderen waar ze zielsveel van houden. Twee leuke, goedverdienende banen. Maar ergens along the way… tussen de komst van de kinderen, het klussen aan het vakantiehuis en het zorgen voor hun gezin waren ze elkaar kwijtgeraakt.

Ze bleef zwijgen totdat het niet langer kon. Het water stond haar aan de lippen. Het was of dit opbiechten en er samen uit proberen te komen… Of een TE KOOP bord in de tuin. Haar gevoel onderdrukken: dat was geen optie meer.

Zware last niet langer alleen dragen

Ik was blij dat ik deze vrouw sprak. Dit kon ik haar vertellen toen wij elkaar voor het eerst spraken:

  • dat ze deze zware last niet langer alleen hoefde te dragen;
  • dat ze er goed aan had gedaan om haar ware gevoelens te delen met haar partner;
  • dat het goed was dat ze hulp in hadden geschakeld want soms kom je er samen niet uit;
  • dat het heel logisch is dat je het allemaal niet meer helder ziet als je er midden in zit;
  • dat je niet moet luisteren naar alle goedbedoelde maar niet altijd helpende adviezen van vriend(inn)en en familie;
  • dat het fantastisch is dat ze samen met haar partner voor haar relatie wil vechten;
  • dat er hoop is op een gelukkige toekomst samen nu ze beiden commitment hebben getoond; en…
  • dat er een wereld aan kansen en mogelijkheden voor hen ligt.

Stop met piekeren en kom in actie

Ik heb stellen gecoacht die de liefde weer voelen stromen, waar er luikjes in hun hart open zijn gegaan, die elkaar beter zijn gaan begrijpen, die elkaar niet langer de tent uit vechten, die weer echt plezier met elkaar hebben en gelukkig zijn. Hun leven is 1000x makkelijker geworden door de relatiecoaching.

Bijna allemaal zagen zij er als een berg tegen op om aan relatiecoaching te beginnen. Het voelde voor hen als falen. Daardoor liepen zij veel te lang zelf aan te modderen. Zonder resultaat. En hierdoor kregen zij weer minder hoop op een gelukkige toekomst samen.

Hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat je relatie eindigt met een TE KOOP bord in de tuin. Doorbreek die neergaande spiraal daarom zo snel mogelijk.  Blijf  niet langer ’s nachts piekeren in bed maar kom in actie! Want zo uitzichtloos als het in jouw hoofd is, is het in het echt nooit!

Echt. Geloof mij maar! Ik heb het keer, op keer, op keer gezien.

Wil je bewijs? Prima. Neem even contact met mij op en dan kijken wij samen wat de snelste weg is om jullie weer naar elkaar toe te laten groeien in plaats van uit elkaar.

 

Liefs, Annemieke

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.