fbpx

Dé relatietherapeut voor iedereen met kinderen die relatiegeluk wil

Onderwijs aan huis

Gratis en vrijblijvend: 20 maart tips & tricks over thuisonderwijs

 

Schrijf je in voor een gratis gesprek van 30 minuten

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Overal om ons heen zien wij ongekende ontwikkelingen en worden er maatregelen genomen die de geschiedenisboeken in zullen gaan. In dit soort tijden is flexibiliteit ongelooflijk belangrijk. Van ouders wordt bijvoorbeeld gevraagd om hun kinderen thuisonderwijs te geven. Vaak met minimale instructies van school. In mijn omgeving zitten daarom veel ouders met hun handen in het haar! Een veel gehoorde kreet is “HOE DAN?!?”.

Aangezien ik de komende tijd toch minder stellen kan coachen, wil ik graag mijn ervaring op een andere manier met jou delen, gratis natuurlijk. Voor iedere ouder die even niet weet hoe je thuisonderwijs op een leuke en toch gestructureerde manier aanpakt, heb ik ongelooflijk veel tips. Voordat ik relatiecoach werd, heb ik namelijk 10 jaar voor de klas gestaan. Daarnaast heb ik ook leerkrachten gecoacht zodat ze hun lessen beter konden inrichten en klassen beter konden organiseren. Hierdoor krijgt een leerkracht meer zicht op ieder kind waardoor er beter passend onderwijs gegeven worden. Ook heb ik uit interesse en liefde voor die kleine krummels nog pedagogiek gestudeerd en een opleiding tot kindercoaching gevolgd. Kortom, voor tips & tricks ben je bij mij aan het goede adres. (Wil je toch meer weten over mijn achtergrond? Kijk dan hier.)

Via deze link kan jij je gratis opgeven voor een telefoongesprek van 30 minuten met mij op vrijdag 20 maart. Het is heel simpel: je kiest een tijd, vult je telefoonnummer in en ik bel je op het afgesproken tijdstip. Gratis, no strings attached. Er zijn natuurlijk beperkt aantal timeslots beschikbaar en op = op.

Heb je trouwens al gezien dat je een gratis e-book kan downloaden? Dit boek heeft een liefdesquiz waarin je ontdekt wat de liefdestaal van jou en je partner is. Maar kinderen hebben natuurlijk ook al liefdestalen. Dit boek zal jou dus ook meer inzicht geven in hoe jouw kind zich het meest geliefd voelt. Echt een aanrader. Download ‘m hier.

Aangesloten bij NOBCO

Annemieke Visser Coaching aangesloten bij NOBCO

Partner van Ouders.nl

Partner van internationaal bureau Nanny Nina

Annemieke Visser
Dé relatietherapeut voor stellen met kinderen
Arnhemsebovenweg 165
3971 ME Driebergen

Mail: liefde@annemiekevissercoaching.nl
Whatsapp: 06-50804528
KvK: 71212124
Algemene voorwaarden: klik hier
Privacyverklaring: klik hier

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.