fbpx

Dé relatiecoach voor iedereen met kinderen die relatiegeluk wil

Relatietraining

Jouw Droomrelatie

Relatietraining

Jouw Droomrelatie

 In 6 maanden van sleur naar sparkle!

Op maat gemaakte training voor jullie specifieke situatie

Perfecte balans tussen theorie en praktijk

Unieke training met unieke garantie: niet goed, geld terug

Herken jij je hierin?

E

Jij wil meer vuur in je relatie maar je worstelt met sleur of irritaties.

E

Door alle drukte zijn jullie elkaar uit het oog verloren, ook al wonen jullie onder één dak. Je wilt je weer verbonden voelen met je partner.

E

Jij geeft het beste van jezelf weg op je werk, aan vrienden of aan je kinderen. Het schamele restje energie dat nog over is, is voor jouw partner. Dat wil je veranderen.

E

Je vertelt jezelf al lange tijd dat het een fase is: jullie relatie wordt beter als de kinderen groter worden. Maar langzamerhand kan jij je daar niet meer achter verschuilen.

E

Altijd hadden jullie een “project”: huis verbouwen, reis plannen, kinderen krijgen maar nu is er rust en daar word je onrustig van. Het zaait twijfel over je relatie. Je wilt weer die eensgezindheid voelen en samen toewerken naar een doel.

Kortom, jullie relatie heeft de afgelopen tijd op de automatische piloot gevlogen.

Nu zijn jullie klaar om zelf de bestemming te bepalen. Jullie willen elkaar niet meer voor lief nemen.

Het is tijd om vuur en verbinding terug te brengen in jullie relatie.

Maar hoe doe je dat op een manier die zowel mannen als vrouwen aanspreekt? Met diepgang maar zonder zweverig gedoe?

Zou dat echt kunnen met een relatietraining?

Relatietraining Jouw Droomrelatie

Sleur & irritaties zijn verleden tijd

Ik ervan overtuigd dat er niets belangrijker is dan aandacht te hebben voor jezelf en je relatie.

Er is namelijk geen beter voorbeeld voor kinderen dan gelukkige ouders.

En het mooie is, dat geluk met heel veel plezier, lol en liefde te bereiken is. En met deze relatietraining doe je dit ook nog eens efficient.

Relatietraining Jouw Droomrelatie is dé manier om een einde te maken aan sleur of irritaties en samen te werken aan die sparkle in je relatie.

Want als het vuur weer tussen jullie brandt, werkt dat ook enorm verwarmend voor jullie omgeving.

Mijn belofte aan jou

Met inspirerende voorbeelden maar zonder zweverig gedoe neemt deze relatietraining je stap voor stap mee uit de sleur naar jouw droomrelatie.

Als jij deelneemt, beloof ik jou persoonlijke groei en een duidelijke visie op wat jij in jouw relatie wil bereiken.

Daarnaast bied ik jou de tools, technieken én begeleiding om die visie stap voor stap dichter bij te laten komen.

Omdat ik er 100% zeker van ben dat mijn unieke training werkt, geef ik je een niet goed, geld terug garantie.

Relatietraining Jouw Droomrelatie

Gun elkaar het beste van jezelf

Met de relatietraining Jouw Droomrelatie schud je de sleur in drie grote stappen van je af:

1. Het fundament van jullie relatie: jij zelf.

Je maakt nogmaals kennis met jezelf en hoort fantastische verhalen over jezelf. Je ontdekt (weer) wat jij allemaal wil.

2. Meer liefde, plezier en begrip in jouw relatie.

Er zijn verschillende manieren waarop mensen hun liefde tonen. Het scheelt een hoop conflicten als jullie van elkaar weten wat jullie voorkeur is. En als jullie toch conflicten hebben, dan kunnen jullie deze oplossen zonder dat er iemand nog de “silent treatment” hoeft te krijgen.

3. Teamwork. Jullie houden samen een klein bedrijf gaande.

Je krijgt tips om tussen de werkzaamheden door voldoende aandacht voor elkaar te hebben en te houden. Naast dromen en strategisch denken blijft het ook praktisch met masterclasses over gezinsgesprekken en natuurlijk gezamenlijk opvoeden. En om af te sluiten nemen jullie een belangrijke stap en spreken jullie met elkaar af wat jullie gezamenlijke bucketlist is.

Dit zeggen anderen over Jouw Droomrelatie

Wij twijfelden vooraf over deze relatietraining omdat we het een grote investering vonden. Als we daar nu op terug kijken en we zien wat het resultaat is vinden we het zelfs een kleine investering.

Wij waren ook bang dat als we er nu tijd en geld in zouden investeren dat we misschien alsnog uit elkaar zouden gaan. Wij hadden namelijk veel miscommunicaties en de rust ontbrak om naar elkaar te luisteren.

Achteraf denk ik: wat een geluk dat we het niet daarop stuk hebben laten lopen. Want de liefde was zeker nog aanwezig!

Onze ervaring met JDR is erg positief. Annemieke’s enthousiasme werkt aanstekelijk. We raakten allebei enorm gemotiveerd en zien wat het voor ons als stel heeft gedaan. De irritaties zijn nu veel minder. En als ze er wel zijn dan kunnen we er veel beter met elkaar over praten. We kunnen elkaar ook op de juiste momenten met rust laten. Er zijn geen opeenstapelingen meer van irritaties.

We zijn nu ook veel meer samen ‘papa en mama’ in plaats van ‘papa’ en ‘mama’. Hiervoor waren we geen team. Nu wel. En dat is van onschatbare waarde aangezien er een tweede kindje op komst is. We hebben nu de solide basis gelegd voor ons gezin. Daar kunnen onze kinderen van profiteren.  

Voor mij, Tanja, heeft JDR geresulteerd in dat ik nu echt heel graag thuis ben. Voorheen vluchtte ik soms het huis uit. Nu voelt thuis echt als THUIS. Ik voel mij meer op mijn gemak. De sfeer is nu rustig.

We hebben nu een fijne wisselwerking. Er is meer liefde tussen ons. We kwamen er weer achter waarom we voor elkaar gekozen hadden.

De relatietraining is heel toegankelijk. Het is niet alleen maar praten. Je mag ook lekker zelf en samen aan de slag. De afwisseling tussen de masterclasses, de date nights en de gesprekken met Annemieke is echt heel erg leuk. We hebben echt een klik met haar. Ze neemt de tijd voor ons, dat voelt heel goed.

Arnold Hilgeman & Tanja Bauwens

Relatietraining Jouw Droomrelatie

Wat is het?

Gepersonaliseerde online relatietraining met precies genoeg begeleiding

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij welke masterclasses op jullie van toepassing zijn. Jullie kiezen uit het aanbod 8 masterclasses: hierdoor krijgen jullie alleen te zien wat voor jullie toegevoegde waarde heeft in een volgorde die voor jullie werkt.

Zo is deze relatietraining een gepersonaliseerde weg naar jullie droomrelatie en geen one-size-fits-all training.

Je kan de masterclasses volgen per video, lezen als pdf document of luisteren als podcast in de auto of tijdens het stofzuigen. Daarna ga je aan de slag met het inzichtenboek.

Wat echt het verschil maakt zijn de Q&A’s die je na elke masterclass kan inplannen. Hierin bespreek je al jouw inzichten en twijfels met mij. Ik begeleid jullie terug naar het juiste pad voor jullie droomrelatie.

Je hebt dus altijd minstens 8 uur persoonlijk contact met mij.

Zijn jullie druk? Geen probleem. Doe het vooral op jullie eigen tempo. Jullie houden 3 jaar toegang tot alle video’s en materialen van de relatietraining.

 

Jouw kind verdient het allerbeste voorbeeld

Deze relatietraining is niet voor iedereen

Ik ben er van overtuigd Jouw Droomrelatie jou de juiste begeleiding biedt om jouw droomrelatie te bereiken. Maar je moet het wel zelf doen. Als je nu al weet dat je dit niet kan, begin er niet aan. Bespaar jezelf een teleurstelling. Twijfel je of dit iets voor je is? Dan kan je zonder risico een gokje wagen. Ik heb namelijk een belachelijk goede garantieregeling (zie hieronder). Heb je vragen, neem dan contact met mij op.

Belachelijk goede garantie

Ik heb zo veel vertrouwen in Jouw Droomrelatie dat ik jullie 25% van de relatietraining laat doen voordat de garantie vervalt!

Als jij na de eerste twee masterclasses niet het gevoel hebt dat de training jou de benodigde stappen doet maken, dan kan je voordat masterclass 3 ontvangt jouw volledige investering terug krijgen.

En voor het geval je benieuwd bent: nee, er is nog nooit beroep gedaan op deze garantieregeling.

Door onze deelname aan de relatietraining Jouw Droomrelatie is alles in onze relatie op z’n plek gevallen. We zijn er zo enorm enthousiast over!

We zijn veel gelukkiger geworden. Ik ben als man gaan nadenken over dingen waar ik eerder nooit bij stil stond. Voorheen hadden we regelmatig irritaties en ruzies en die hebben we nu veel minder. We begrijpen elkaar nu veel beter. Het is de investering 100% waard. Ik wil 101 jaar oud worden met Catharine!  

We hebben onszelf verbeterd waardoor het tussen ons tweeën beter werd. Door de positieve insteek van Annemieke ga je niet met een beschuldigende vinger naar elkaar wijzen. Je gaat kijken naar wat je zelf kan verbeteren. Wat breng jij mee in je relatie? Wij zijn leuker voor elkaar geworden en dat is een wisselwerking. Je partner wordt dan ook weer leuker voor jou. Voor je het weet heb je samen een heel positieve sfeer.

Onze dagen zijn gevuld met ons drukke leven maar de relatietraining bood voor ons een unieke kans om aandacht te hebben voor ONS. We konden de masterclasses kijken wanneer het ons uitkwam en de online sessies met Annemieke zijn super! Annemieke stelt erg goede vragen. Ze is ongelofelijk positief, eerlijk, open en totaal onpartijdig. Dat is heel fijn. Annemieke straalt rust uit. Hier werd ik ook heel rustig van. Het voelt vertrouwd. We kijken er zelfs naar uit!

Dus als je twijfelt…. Zeker doen! 2020 is ons jaar geworden.

Nicki en Catharine de Haaij

Wat gebeurt er als jij je aanmeldt?

N

Vanaf dit moment heb je minstens 6 maanden focus op dat wat voor jou het aller belangrijkste is: jouw relatie. Alleen al het feit dat jullie opnieuw echt voor elkaar hebben gekozen, zal jullie relatie een flinke boost geven! De eerste belangrijke stap van sleur naar sparkle!

N

In het kennismakingsgesprek bespreken wij jullie dromen. Samen bekijken wij welke masterclasses voor jullie relevant zijn en welke niet. Hierdoor krijgen jullie een gepersonaliseerde relatietraining die 100% relevant is.

N

Startdatum is in overleg. Elk kwartaal start een nieuwe groep, tot 10 stellen tegelijk. Na het starten zal er elke 3 weken een nieuwe masterclass verschijnen. Even geen tijd? Geen probleem. Je doet de training op een tempo dat bij jou past. Daarom hou je 3 jaar toegang.

N

Je krijgt wetenschappelijk bewezen tools die je kunt toepassen in je relatie zodat je kunt bouwen aan je droomrelatie. 

N

Je volgt de juiste stappen om te komen tot jouw droomrelatie. Elke dag kun je stapjes zetten in de juiste volgorde. 

N

Tijdens het programma zal jij je steeds meer verbonden voelen met je partner. De irritaties worden minder en jullie gaan elkaar steeds meer waarderen. Die vervelende sleur verdwijnt. Plotseling zijn jullie weer een team: jullie staan voor elkaar en gaan voor elkaar. Jullie zijn weer verliefd op elkaar en intens gelukkig: met jezelf, je relatie én je gezin waardoor je jouw kinderen een liefdevolle jeugd kunt bieden.

Dit zeggen anderen over Jouw Droomrelatie

Onze relatie is de afgelopen maanden echt positief veranderd zonder dat we het gevoel hebben dat we heel hard gewerkt hebben. Ik (Femke) zat een beetje boos te zijn op mijn eigen eilandje. Ik dacht: “Zet jij maar de eerste stap. Doe jij maar iets.” Zonder de relatietraining had ik misschien wel eindeloos op mijn eilandje kunnen zitten denken: “Het is wel goed met jou. Zak er maar in.” Dat is niet aardig maar dat is wel hoe ik het op dat moment voelde.

Toen wij samen met Annemieke aan de slag gingen, veranderde dat. Ik besloot in de boot te stappen en van mijn eiland af te komen en er samen voor te gaan! Ik vind het ook zo geweldig om te zien hoe Rik zijn best doet voor onze relatie.

Onze ervaring is dat JDR de investering meer dan waard is! Vooraf dachten we: “Je betaalt 10.000 euro voor het aanleggen van je tuin. Dan is het ook wel fijn dat je relatie goed is zodat je samen in je tuin kunt zitten, toch?”😊 We staan nu allebei positiever in onze relatie. We lachen veel meer met elkaar. We kunnen ook veel beter met elkaar praten en kunnen soms niet wachten om elkaar te spreken. We gaan dan ook vol enthousiasme elke date night in.

Als wij niet hadden deelgenomen aan JDR dan was de coronatijd voor ons veel zwaarder uitgevallen. We hebben die negatieve spiraal nu kunnen vermijden doordat we al (onder begeleiding van Annemieke) met elkaar in een positieve flow zaten.

JDR heeft mij (Rik) lucht gegeven. Ik voel mij dichterbij Femke en ik ga beter om met de feedback die ik krijg van Femke. En dat heeft weer een positief effect op onze wisselwerking.

We werden aangetrokken tot het JDR-programma door de positieve insteek. De masterclasses kennen daarnaast ook diepgang en dat vinden wij heel positief. Voor ons zijn de gesprekken met Annemieke enorm waardevol. Dat maakt voor ons het verschil. We zijn dan ook heel blij dat we niet hebben gekozen voor een anonieme online cursus. Dan hadden we met z’n tweeën aangerommeld. Voor ons zit de meerwaarde in het 1 op 1 contact met Annemieke. Zij kijkt als een objectief persoon met ons mee. Ik (Rik) dacht dan: “Zo heb ik er nog niet naar gekeken. En van je partner neem je het dan toch net iets minder snel aan. 😉”

We willen deze relatietraining van harte aanbevelen aan alle ouders die meer uit hun relatie willen halen. Waarom? Annemieke is een oprechte positieve coach met diepgang. Deelname aan JDR is laagdrempelig omdat je niet naar een therapeut toe moet en daar samen je verhaal moet gaan vertellen. Het kan gewoon vanuit je eigen huis. Je bekijkt de videos wanneer jij er zelf klaar voor bent en er tijd voor hebt. De online coachafspraken met Annemieke konden wij zelf inplannen in haar agenda in de avond: ideaal en geen gedoe met oppas.

Het programma zit goed in elkaar en heeft voldoende afwisseling.  Alle aspecten van je relatie komen aan bod. En er wordt aandacht besteed aan jouw eigen ontwikkeling als partner. Annemieke weet dat je tijd nodig hebt om te veranderen. Dat gaat niet van de ene op de andere dag. En… ze helpt je daarbij. Wij zijn ervan overtuigd dat je iemand daarbij nodig hebt. Je kunt het niet makkelijk alleen doen. Wij geven JDR een 9 of een 10!

Rik en Femke

Veelgestelde vragen

Wat is de investering voor relatietraining JDR?

De investering bedraagt 4,500,- per stel. Dat is voor veel mensen een flinke investering.

Maar dan krijg je ook echt wat.

Je krijgt de mogelijkheid om onder zeer goede begeleiding jouw droomrelatie waar te maken.

Ik heb de afgelopen jaren zo’n EUR 65,000 geinvesteerd in scholing en opleidingen. Ik heb de afgelopen tijd meer dan 140 boeken gelezen over alle verschillende aspecten van relaties. Al deze theoretische kennis heb ik gecombineerd met de praktische ervaring van een ontelbaar aantal uren coachen van stellen.

Vervolgens ben ik twee jaar lang gaan nadenken, schetsen en schaven om stukje bij beetje de perfecte training te maken. Eentje die mensen ECHT verder helpt.

En dat is gelukt! Jouw Droomrelatie resulteert voor jou in een super liefdevolle relatie waardoor jullie elkaar waarderen als nooit te voren. Dit geeft jullie relatie rust, veiligheid en verbondenheid.

Jouw Droomrelatie combineert:

1) wetenschappelijk bewezen tools om duurzame verbetering van je relatie te bereiken; met

2) betere relatie-skills (je relatie kan alleen maar groeien als jouw relatie-skills ook groeien); met

3) werken aan jouw relatie-mindset (jij bent toch echt de enige barriere voor je eigen ontwikkeling); en dat allemaal in de context van

4) jouw huidige levensfase (hoe hou je alle ballen in de lucht en natuurlijk de eensgezindheid in de opvoeding van jullie kids); in combinatie met

5) inspirerende inzichten en af en toe een liefdevolle trap onder je kont tijdens de Q&A’s waardoor alle puzzelstukjes op z’n plaats gaan vallen.

Dit vind je nergens anders.

Is het deze investering waard?

Ik ben overtuigd van de waarde van mijn programma.

Jouw relatie zal zienderogen verbeteren waarschijnlijk zorgt dat er ook voor dat jouw kind een leukere ouder heeft.

In dat geval is het jouw investering meer dan waard! Maar, het kan ook zijn dat het jou door omstandigheden niet lukt om op dit moment het beste uit jezelf te halen. Start dan niet met het programma. Wellicht zijn losse coaching sessies dan wel iets voor jou.

Mocht je twijfelen: je kan zonder risico starten. Tot en met de tweede masterclass heb je een 100% niet goed, geld terug garantie.

Zijn er nog extra kosten zoals BTW?

Nee, de genoemde bedragen zijn per stel/koppel en inclusief 21% BTW.

Kan ik de training ook sneller doen?

Ik leer je om de juiste stappen te zetten voor een duurzame gedragsverandering. Als je het heel snel doet dan worden je gedragingen geen gewoontes. Het is belangrijk om gedurende lange tijd de juiste stappen te zetten voordat je het resultaat gaat zien in je relatie.

Krijgen mijn partner en ik voldoende begeleiding?

Ja! 100% zeker.

Elke masterclass is super duidelijk. Daarnaast geeft het inspiratieboekje nog extra achtergrond en verdieping.

Na elke masterclass spreek je een uur met mij. Ik bereid deze gesprekken zorgvuldig voor zodat wij meteen naar de kern gaan en jullie 110% uit deze tijd halen.

Soms willen mensen toch meer begeleiding, dan kunnen wij een afspraak maken voor een extra coachingssessie.

Mail mij even als je hier meer over wilt weten: liefde@annemiekevissercoaching.nl.

Hoe pas ik deze training in in mijn drukke leven?

Ik snap heel goed dat dit de drukste fase is in je leven.

Daarom heb ik eraan gedacht om ook podcasts te maken die je gewoon kunt luisteren terwijl je de was opvouwt, terugrijdt van je werk, etc.

Ook gaan we in een masterclass kijken naar de keuzes in die jij en je partner maken. Het is belangrijk om bewust prioriteiten te stellen in je leven.

Als je eenmaal begint met Jouw Droomrelatie dan werkt het verslavend. Omdat het zo’n positief effect heeft, sla je met veel liefde een avondje Netflix over en zet je een masterclass aan. Het idee dat je samen bezig bent met jullie toekomst werkt verbindend en verliefdmakend!

Het gaat goed met mijn relatie. Is dit wel nuttig voor ons?

Geweldig! Jullie begrijpen dat het belangrijk is om aandacht aan elkaar te besteden nu het nog niet te laat is.

Ook  als het goed gaat in je relatie ligt sleur op de loer.

Tijdens deze training krijg je handvatten zodat je je relatie goed houdt en zelfs verbeterd.

Je wordt weer nieuwsgierig naar elkaar en ziet elkaar met nieuwe ogen. Je gaat elkaar nog meer waarderen en bouwt zo een super stevig fundament voor een lange gelukkige toekomst samen.

Het gaat heel slecht met mijn relatie. Is deze training dan geschikt?

Waarschijnlijk wel, maar dat hangt natuurlijk af van jullie omstandigheden.

Dat is ook de reden dat ik met iedereen een kennismakingsgesprek heb.

Als ik denk dat de training jullie niet gaat helpen, zal ik dat eerlijk zeggen en alternatieven geven waarmee jullie beter geholpen kunnen worden.

Kan ik ook meedoen zonder mijn partner?

Jazeker, want alleen jij kunt al een enorm verschil maken. Jouw veranderde gedachten en gedrag zullen waarschijnlijk een positieve invloed hebben op jouw partner en dus op jullie relatie.

Enneh… je houdt 3 jaar toegang tot de training dus als je partner na een tijdje bijdraait, kan hij/zij alsnog aan de slag 😀

Wordt er ook rekening gehouden met mijn favoriete manier van leren?

De masterclasses zijn zo opgebouwd dat je je eigen leerstijl kunt hanteren.

De een houdt meer van het kijken van een video. De ander weer van het luisteren naar een podcast of het lezen van een tekst.

Dit is allemaal mogelijk, jij kunt zelf kiezen!

Vergoedt mijn werkgever de kosten?

Er zijn zeker werkgevers die verder kijken dan trainingen die alleen op professionele ontwikkeling betrekking hebben. Steeds meer werkgevers realiseren zich dat een gelukkig personeelslid productiever is en dus ook meer voor het bedrijf verdient. Ik raad je daarom zeker aan om contact op te nemen met jouw leidinggevende of personeelszaken om dit te bespreken.

Aangesloten bij NOBCO

Annemieke Visser Coaching aangesloten bij NOBCO

Partner van Ouders.nl

Partner van internationaal bureau Nanny Nina

Annemieke Visser
Dé relatiecoach voor stellen met kinderen
Arnhemsebovenweg 165
3971 ME Driebergen

Mail: liefde@annemiekevissercoaching.nl
Whatsapp: 06-50804528
KvK: 71212124
Algemene voorwaarden: klik hier
Privacyverklaring: klik hier

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.

Meer weten over Jouw Droomrelatie?

 

JDR is een relatietraining die volledig afgestemd is op wat jullie nodig hebben. 

Met een bizar goede garantieregeling: je kan tot 25% van het programma volgen en je volledige investering terug krijgen.

Je grootste risico is dus een fantastische relatie.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Meer weten over Jouw Droomrelatie?

 

JDR is een relatietraining die volledig afgestemd is op wat jullie nodig hebben. 

Met een bizar goede garantieregeling: je kan tot 25% van het programma volgen en je volledige investering terug krijgen.

Je grootste risico is dus een fantastische relatie.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Meer weten over Jouw Droomrelatie?

 

JDR is een relatietraining die volledig afgestemd is op wat jullie nodig hebben. 

Met een bizar goede garantieregeling: je kan tot 25% van het programma volgen en je volledige investering terug krijgen.

Je grootste risico is dus een fantastische relatie.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Meer weten over Jouw Droomrelatie?

 

JDR is een relatietraining die volledig afgestemd is op wat jullie nodig hebben. 

Met een bizar goede garantieregeling: je kan tot 25% van het programma volgen en je volledige investering terug krijgen.

Je grootste risico is dus een fantastische relatie.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Dag sleur.

Hallo sparkle!

Het is echt mogelijk met mijn training! Wil je weten hoe? Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!