Wij helpen stellen met kinderen relatiegeluk te hervinden

Relatietherapie Veenendaal

Relatietherapie Veenendaal

Relatietherapie vanuit Veenendaal: red je relatie en hervind jullie gezinsgeluk 

Kijk weer met liefde naar elkaar

Weer blij & ontspannen samen

De kids genieten van de goede sfeer

Relatietherapie gaat het verschil maken voor jullie.

Het is weer zover. De zoveelste discussie tussen jou en je partner die is uitgelopen op een flinke ruzie. Steeds dezelfde ogenschijnlijk kleine dingetjes waardoor er in huis een bom ontploft.

Het gevolg is dat jullie elkaar overschreeuwen of dat jullie elkaar juist gaan negeren. Er gaan dagen voorbij dat jullie geen woord met elkaar wisselen en dan is de spanning om te snijden. Het kan niet anders dat jullie kinderen deze ruzies en spanningen meekrijgen.

Wat kunnen jullie doen om de problemen in jullie relatie aan te pakken? Het liefst wil je je gezin met jonge kinderen bij elkaar houden, maar hoe lang houd je dit nog vol?

Als elkaars partner, maar vooral als ouders van jullie kinderen is het noodzakelijk dat jullie snel een eerste stap in de goede richting zetten. Relatietherapie is daarin een heel goede stap. Ben je op zoek naar relatietherapie die je vanuit Veenendaal kan volgen? Ontdek hier wat Annemieke Visser Coaching voor jullie kan betekenen.

relatietherapie Veenendaal stellen met kinderen

Klinkt dit bekend?

E

Jullie hebben regelmatig ruzies en irritaties, ook over kleine dingen.

E

Jullie relatie is de afgelopen jaren bergafwaarts gegaan. Maar er is nog liefde en die willen jullie samen terugvinden.

E

Jullie willen weer samen voor jullie gezin gaan.

Start dan nu met relatietherapie vanuit Veenendaal.

De noodzaak van relatietherapie

Als jullie verzanden in ruzies die eindeloos lijken en steeds weer terugkomen, is het ontzettend moeilijk om hier uit te stappen. Aanvankelijk losten jullie ruzies en irritaties gemakkelijk op en konden jullie er achteraf om lachen. Dat is nu wel anders. Nu lijkt het alsof jullie elkaar totaal niet meer begrijpen.

Factoren als stress en overbezette agenda’s zorgen voor nog meer spanning op jullie relatie. Zijn er geen discussies, dan leven jullie volledig langs elkaar heen.

Voorkom erger en zorg ervoor dat jullie niet richting een echtscheiding gaan. Met relatietherapie vanuit Veenendaal of face to face in Doorn werk je samen aan de oplossing voor de terugkerende problemen in jullie relatie.

Bij Annemieke Visser Coaching zijn wij gespecialiseerd in relatietherapie voor stellen met kleine kinderen. Wij helpen jullie erachter te komen welk gedrag je relatie positief beïnvloedt en wat juist averechts werkt.

Het doel: jullie relatie versterken en het plezier en de ontspanning terughalen. Gelukkig is dat vaak makkelijker dan je denkt, zo lang je hier mee begint voordat een van de partners al half vertrokken is.

Gemiddeld blijven 90% van de stellen die bij ons relatietherapie volgen bij elkaar.

{

Ik raad echt iedereen die in een dip zit, wil gaan scheiden, elkaar weer opnieuw wil leren kennen Annemieke aan! Zij kijkt naar wat jullie nodig hebben. Wij zijn dolgelukkig met Annemiek en blijven zolang als het nodig is contact met haar houden.

Kelly uit Veenendaal

{

Mijn partner en ik kunnen nu veel beter met elkaar praten. Ik heb nu echt het gevoel dat wij elkaar beter begrijpen. Dankzij relatietherapie bij Annemieke Visser Coaching zijn de ruzies tussen mijn partner en mij gelukkig afgenomen.

Chris uit Veenendaal

Effectief aan de slag

Ga je samen met je partner in relatietherapie, dan heeft dat een groot positief effect op jullie relatie. Jullie gaan onder begeleiding van een zeer ervaren therapeut met elkaar in gesprek. Met een focus op beide partijen, dus ook op de partner die normaal gesproken geen “prater” is.  Zonder oordeel help ik jullie met het vinden van oplossingen die voor jullie werken. Door mijn expertise help ik jullie aan nieuwe inzichten waar jullie zelf niet eerder aan dachten. En met kleine, maar concrete aanwijzingen kunnen jullie al grote stappen vooruit maken.

Mijn werkwijze

Als EFT-relatietherapeut help ik jullie vanuit een effectieve werkwijze die is afgestemd op jullie persoonlijke situatie. Iedere sessie brengt jullie een stap dichter bij elkaar en uiteindelijk worden de leuke kanten van de ander en van jullie relatie beter zichtbaar. Via de volgende stappen gaan we aan de slag met relatietherapie, vanuit Veenendaal of ter plaatse in Doorn:

 

N
We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin jullie de problemen aan mij voorleggen. Is er een klik en willen jullie verder, dan zetten we het traject voort. Als jullie het hierbij willen laten, dan wordt het gesprek niet in rekening gebracht.
N

Voor het volgend gesprek vraag ik jullie concrete doelen en ambities te formuleren die iedere sessie terugkomen. Via een link krijgen jullie toegang tot mijn agenda om zelf in te plannen wanneer de sessies plaatsvinden.

N

Jullie hebben de optie bij mij in Doorn te komen. Voeren jullie de gesprekken liever vanuit Veenendaal, dan kan de relatietherapie online gevolgd worden. In de gesprekken van 1 uur behandelen we de huidige situatie en krijgen jullie praktische tools om thuis toe te passen.

N

De relatietherapie bedraagt gemiddeld 5 tot 10 sessies. Na die sessies zullen jullie de positieve resultaten van jullie investering zien. Jullie zijn weer naar elkaar toe gegroeid en merken hoe leuk jullie relatie weer is. Ben je benieuwd hoe anderen relatietherapie bij mij ervaarden? Lees dan de reviews op Klantenvertellen.

Wil jij weer liefde in jouw relatie?

Relatietherapie vanuit Veenendaal? Kom in contact met Annemieke Visser Coaching

Verlang je terug naar de leuke momenten die jullie samen hebben meegemaakt en naar de liefde die jullie samen hadden? En zijn zowel jij als je partner klaar om aan de relatie te werken? Zet de stap naar relatietherapie, voordat het echt te laat is. Ik kan jullie helpen. Mijn hoge slagingspercentage bewijst dat mijn werkwijze effectief is en de hoge klanttevredenheid bevestigt dat.

Jullie kunnen relatietherapie vanuit Veenendaal of face to face in Doorn volgen. Informeer naar de mogelijkheden door vrijblijvend contact met mij op te nemen. Je kan ook direct een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek waarin we de opties voor relatietherapie verder bespreken.

Annemieke Visser Coaching
Veelgestelde vragen
Wanneer ben je beschikbaar?

De relatietherapie trajecten zijn redelijk kort, dus er is vaak snel plek voor jullie.

Stuur mij even een berichtje (mag gewoon via Whatsapp, mijn telefoonnummer vind je onderaan deze pagina) en ik zal je laten weten of er op dat moment een wachtlijst is of niet.

De relatietherapie zal overdag plaats vinden. Willen jullie relatietherapie vanuit Utrecht, dan kan dit online. Liever face to face? Dan kan dat in Driebergen of bij de Viersprong in Woudenberg.

Komt relatietherapie in de avond beter uit? Kijk dan even naar mijn andere programma’s zoals LiefdeFM en Jullie Droomrelatie. Deze programma’s hebben elementen die ’s avonds plaats kunnen vinden. Dat scheelt al een hoop vrij nemen.

Online relatietherapie vanuit Veenendaal, werkt dat wel?

Voor veel mensen werkt online relatietherapie erg goed. Op dit moment kiest de meerderheid van mijn klanten voor online relatietherapie. Anderen kiezen voor deels online en deels face to face relatietherapie. Een enkeling kiest voor alleen maar face to face relatietherapie. Voor mij maakt het geen verschil, zo lang ik het maar van te voren weet natuurlijk.

Ik heb al mijn tools en technieken zo aangepast dat online relatietherapie net zo effectief is.

In sommige gevallen is het nodig om elkaar face to face te zien, bijvoorbeeld in het geval van EMDR therapie. De meeste vormen van face to face therapie vragen slechts om een of twee sessies.

Als wij elkaar face to face zien, gebeurt dat in Driebergen (bij mij thuis) of bij de Viersprong in Woudenberg. 

Komt relatietherapie in de avond beter uit? Kijk dan even naar mijn andere programma’s zoals LiefdeFM en Jullie Droomrelatie, Bij LiefdeFM vinden de webinars ’s avonds plaats en de relatietherapie overdag. Dat scheelt al een hoop vrij nemen. Bij Jullie Droomrelatie bied ik aan dat alle contactmomenten in de avond plaats kunnen vinden.

Welke methodieken gebruik jij? EFT-relatietherapie bijvoorbeeld?

Simpel gezegd is mijn uitgangspunt positiviteit. Jij hebt zelf alles in huis om de juiste oplossing te vinden. Ik ga er vanuit dat iedereen altijd positieve bedoelingen heeft. Wat er in het verleden ook verkeerd is gegaan: daar is een reden voor.

Ik zie jullie als onderdeel van een groter systeem. Jullie relatie wordt immers door allerlei zaken beinvloed, zoals een ex-partner, een veeleisende werkgever, of een bemoeizuchtige schoonfamilie ;-). Het is belangrijk om hier oog voor te hebben.

Wat betreft methodieken, ik haal mijn inspiratie uit jaren management en coachings ervaring. Daarnaast heb ik een super solide basis door de vele opleidingen als relatie/volwassenen/kinder-coach, pedagogiek, EFT-therapie (zowel basis, verdieping en traumaverwerking), EMDR, familieopstellingen en natuurlijk mijn studie rechten.

Hoewel mijn meest gebruikte therapie-vorm EFT-relatietherapie is, zit ik dus niet vast aan één methode of techniek. Ik bedenk voor ieder stel, elke sessie weer waar jullie het meeste baat bij hebben. Dat is volgens mij de beste manier om partners weer duurzaam dichter bij elkaar te laten komen!

Elke sessie wordt afgesloten met bepaalde opdrachten zodat jullie ook tussen de sessies bezig blijven met het verbeteren van jullie relatie. Dit zijn natuurlijk altijd positieve en motiverende opdrachten!

Wat is EFT-relatietherapie?

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. De kern van EFT-relatietherapie is dat bijna iedereen (ja, zowel mannen als vrouwen!) het lastig vinden om te communiceren over hun gevoelens.

Waarom is dit een probleem? Omdat jullie hierdoor in een neerwaartse spiraal terecht kunnen komen. De kans is namelijk groot dat jullie steeds vaker ruzie krijgen over steeds kleinere dingen.

Door middel van EFT-therapie ontdekken jullie wat er eigenlijk achter die ruzies zit. Het mooie is dat jullie hier waarschijnlijk relatief snel achter zullen komen (binnen een paar sessies).

Hierdoor snappen jullie elkaar opeens veel beter en dit maakt de weg vrij om weer de verbinding met elkaar op te zoeken. 

Wat kost relatietherapie?

Relatietherapie is ongelooflijk duur… als je het niet doet!

De kosten van niet investeren in jouw relatie kunnen gigantisch zijn. Om te beginnen met de financiële kosten. Een mediator kost gemiddeld EUR 180 per uur (volgens de Rijksoverheid). De kosten van een advocaat voor een niet ingewikkelde scheiding zijn zo’n EUR 2,500 (aldus de echtscheidingswijzer). Daarnaast zal één van jullie een nieuwe woning moeten zoeken en zullen er kosten gemaakt moeten worden om de oude woning opnieuw te financieren of misschien zelfs verkopen. De nieuwe woning moet natuurlijk ook ingericht worden. Verder zijn er nog de maandelijkse kinder- en partneralimentatie kosten.

Kortom, een scheiding loopt flink in de papieren.

Maar de financiële kosten zijn slechts een fractie van het leed. De emotionele kosten zijn nog veel hoger. De ruzie. De spanning in het gezin waar de kinderen onder lijden. Minstens een jaar lang je leven on hold omdat jullie nog samen wonen terwijl er nieuwe woonruimte gezocht wordt of omdat er nog allerlei losse eindjes zijn die afgehandeld moeten worden. Dit alles heeft een diepe impact op jouw levensgeluk en dat van je kinderen.

En dat terwijl het écht mogelijk is om gelukkig te worden met je huidige partner.

Een traject bij mij levert jullie levensgeluk op. Jullie krijgen weer waardering voor elkaar. Zijn ontspannen in elkaars aanwezigheid. Jullie raken elkaar weer aan. Langzaam maar zeker voelen jullie je weer verbonden met elkaar. En de kinderen zien dit allemaal gebeuren. Ze slaken een zucht van verlichting bij deze ontspannen situatie in huis.

Mochten er dieperliggende problemen zijn die verder gaan dan coaching, dan pakken wij die ook aan. Bijvoorbeeld door EFT, EMDR therapie of familieopstellingen.

Kortom, de kosten voor relatiecoaching vallen in het niet bij de financiële en emotionele kosten van een scheiding. Neem contact op met mij om te bespreken waar jullie tegenaan lopen. Dan zal ik jullie vertellen hoe het ideale traject voor jullie eruit ziet en welke kosten daar aan verbonden zijn.

Zet nu de eerste stap voor meer liefde in je relatie

2.000+ DEELNEMERS

ONLINE TRAININGEN

13.000+ DOWNLOADS

E-BOEKEN

1 SPECIALISATIE

STELLEN MET KIDS

Gediplomeerde
EFT-therapeuten

logo eft therapeut

Aangesloten bij:
NOBCO

logo nobco

Partner van:
Ouders.nl

logo ouders

Annemieke Visser
In de media:

annemieke visser in de media icoon

Stellen uit o.a. deze steden hervonden al hun relatiegeluk:

Amsterdam | AmersfoortEde  |   Haarlem   | Utrecht | Veenendaal | Zeist

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!