Wij helpen stellen met kinderen relatiegeluk te hervinden

Relatietherapie Haarlem

Relatietherapie Haarlem

Relatietherapie Haarlem: breng de liefde terug in jullie relatie

Stoppen met ruzie maken

Jullie relatie weer op #1

Plezier zoals vroeger

Relatietherapie gaat het verschil maken voor jullie.

Misschien ging jullie relatie vroeger “vanzelf”. Maar jullie leven is veranderd.

Kinderen, werk, sporten, sociale activiteiten: jullie bevinden je in het spitsuur van jullie leven.

Het is logisch dat je dan tijdelijk minder aandacht voor je partner hebt. Want die is er toch wel.

Maar als dit te lang duurt, gaat je relatie bergafwaarts. Dan raken jullie steeds verder van elkaar verwijderd, zelfs als jullie elkaar elke dag zien.

Je zal dus actief je best moeten doen voor je relatie om deze goed te houden. Bah, je best “moeten” doen. Je moet al zoveel, toch? Bij veel mensen zinkt dan de moed in de schoenen.

Maar wat nou als ik je beloof dat je best doen voor je relatie ongelooflijk leuk zal zijn? Dat jullie juist gaan uitkijken naar die momenten samen?

Willen jullie weer plezier samen maken? Weer die verbinding voelen net als vroeger? Dat kan zeker.

Neem dan contact op, start met in Haarlem en jullie liefde is weer binnen handbereik.

Relatietherapie Haarlem

Klinkt dit bekend?

E

Jullie hebben regelmatig ruzies en irritaties, ook over kleine dingen.

E

Jullie relatie is de afgelopen jaren bergafwaarts gegaan. Maar er is nog liefde en die willen jullie samen terugvinden.

E

Jullie willen weer samen voor jullie gezin gaan.

Start dan nu met relatietherapie in Haarlem.

Specialisatie: stellen met kinderen

Hebben jullie kinderen en zijn julie op zoek naar een specialist in Haarlem die jullie écht verder zal helpen? Neem dan contact op met ons. Wij bieden zowel online relatietherapie als face-to-face relatietherapie.  

Bij Annemieke Visser Coaching geloven wij in een leven lang leren. Alle aangesloten therapeuten hebben al heel wat diploma’s verzameld. Sowieso zijn alle aangesloten therapeuten gediplomeerde EFT-relatietherapeuten. Daarnaast hebben zij jargenlange ervaring als relatietherapeut waardoor zij in kunnen spelen op wat jullie nodig hebben en niet vastzitten aan de standaard relatietherapie-technieken.

En met resultaat. Gemiddeld blijven 90% van de stellen die bij ons relatietherapie volgen bij elkaar. 

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk onze beoordelingen op Coachscore: 100% van onze klanten beveelt ons aan.

Maak kennis en ontdek wat de mogelijkheden zijn

{

Top coach! Luistert goed, treffend, leerzaam en een goede boost voor je relatie.

Jan. uit Haarlem

{

De sessies gaven inzicht in onze gedragingen en communicatie naar elkaar toe en zorgde er ook voor dat we uit de terugkerende discussies kwamen. Dit heeft onze band sterker en stabieler gemaakt en zorgt ervoor dat we veel meer samen erin staan! We raden Annemieke als relatie therapeut aan voor iedereen met jonge kinderen!

Eric uit Utrecht

Onze werkwijze

N

Een goede klik is het halve werk. Daarom is de eerste stap altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt een uur. We bespreken waar jullie tegenaan lopen en hoe wij denken dat jullie weer in de juiste flow kunnen komen. Zijn jullie enthousiast na dit gesprek? Dan gaan wij verder en brengen wij het gesprek in rekening. Geen klik? Geen probleem. Dan is het gesprek gratis en kunnen jullie verder zoeken naar een andere relatietherapeut.

N

Voordat wij van start gaan, weten jullie precies wat jullie ambities zijn. 

N

Jullie krijgen de link naar onze agenda zodat jullie zelf sessies in kunnen plannen wanneer het jullie uitkomt. 

N

De sessies zijn online via Zoom of face to face (in Haarlem). Jullie krijgen inspirerende inzichten waarmee jullie ook na de relatietherapie sessie stappen blijven zetten richting meer liefde en geluk in jullie relatie.

N

De kans is heel groot dat jullie binnen 5 – 10 sessies weer heel blij en tevreden met elkaar zijn. Jullie relatie is weer als nieuw. En stiekem vragen jullie je af: waarom zijn wij hier niet eerder mee begonnen? 

Wil jij weer liefde in jouw relatie?

Relatietherapie Haarlem
Veelgestelde vragen
Is er een wachtlijst?

De relatietherapie trajecten zijn redelijk kort. Daarom kunnen wij vaak op redelijk korte termijn tijd voor jullie maken. Als je ons even een berichtje stuurt, laten wij je weten of er op dat moment een wachtlijst is of niet.

Willen jullie relatietherapie in Haarlem, dan kan dit online of face to face. Voorkeur voor een andere plaats? Wij hebben ook andere locaties, kijk even op onze contactpagina voor de actuele locaties.

Komt relatietherapie in de avond beter uit? Kijk dan even naar onze andere programma’s zoals LiefdeFM. Deze programma’s hebben elementen die ’s avonds plaats kunnen vinden. Dat scheelt al een hoop vrij nemen.

Online relatietherapie vanuit Haarlem, werkt dat wel?

Voor veel mensen werkt online relatietherapie erg goed. Op dit moment kiest de meerderheid van onze klanten voor online relatietherapie. Anderen kiezen voor deels online en deels face to face relatietherapie. Een enkeling kiest voor alleen maar face to face relatietherapie in Haarlem. Voor ons maakt het geen verschil, zo lang wij het maar van te voren weten natuurlijk.

Wij hebben al onze tools en technieken zo aangepast dat online relatietherapie net zo effectief is.

In sommige gevallen is het nodig om elkaar face to face te zien, bijvoorbeeld in het geval van EMDR therapie. De meeste vormen van face to face therapie vragen slechts om een of twee sessies.

Komt relatietherapie in de avond beter uit? Kijk dan even naar onze andere programma’s zoals LiefdeFM en Jullie Droomrelatie. Deze programma’s bevatten video’s die in de avond te bekijken zijn. De relatietherapie vindt overdag plaats. Dat scheelt al een hoop vrij nemen.

Welke methodieken gebruiken jullie? EFT-relatietherapie bijvoorbeeld?

Simpel gezegd is ons uitgangspunt positiviteit, er is immers al genoeg gezeur en gedoe in jullie leven. Wij gaan er vanuit dat iedereen altijd positieve bedoelingen heeft. Wat er in het verleden ook verkeerd is gegaan: daar is een reden voor.

Wij zien jullie als onderdeel van een groter systeem. Jullie relatie wordt immers door allerlei zaken beinvloed, zoals een ex-partner, een veeleisende werkgever, of een bemoeizuchtige schoonfamilie ;-). Het is belangrijk om hier oog voor te hebben.

Wat betreft methodieken, wij halen onze inspiratie uit jaren management en coachings ervaring. Daarnaast zijn al onze relatietherapeuten gediplomeerd EFT-therapeut. Ook kunnen een aantal van hen EMDR thrapie toepassen. Andere “in-house” kennis is bijvoorbeeld NLP en familieopstellingen.

Hoewel onze meest gebruikte therapie-vorm EFT-therapie is, zitten wij dus niet vast aan één methode of techniek. Wij bedenken voor ieder stel, elke sessie weer waar jullie het meeste baat bij hebben. Dat is volgens ons de beste manier om partners weer duurzaam dichter bij elkaar te laten komen!

Wat is EFT-relatietherapie?

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. De kern van EFT-relatietherapie is dat bijna iedereen (ja, zowel mannen als vrouwen!) het lastig vinden om te communiceren over hun gevoelens.

Waarom is dit een probleem? Omdat jullie hierdoor in een neerwaartse spiraal terecht kunnen komen. De kans is namelijk groot dat jullie steeds vaker ruzie krijgen over steeds kleinere dingen.

Door middel van EFT-therapie ontdekken jullie wat er eigenlijk achter die ruzies zit. Het mooie is dat jullie hier waarschijnlijk relatief snel achter zullen komen (binnen een paar sessies).

Hierdoor snappen jullie elkaar opeens veel beter en dit maakt de weg vrij om weer de verbinding met elkaar op te zoeken.

Wat kost relatietherapie?

Relatietherapie is ongelooflijk duur… als je het niet doet!

De kosten van niet investeren in jouw relatie kunnen gigantisch zijn. Om te beginnen met de financiële kosten. Een mediator kost gemiddeld EUR 150 per uur (volgens de Rijksoverheid). De kosten van een advocaat voor een niet ingewikkelde scheiding zijn zo’n EUR 2,500 (aldus de echtscheidingswijzer). Daarnaast zal één van jullie een nieuwe woning moeten zoeken en zullen er kosten gemaakt moeten worden om de oude woning opnieuw te financieren of misschien zelfs verkopen. De nieuwe woning moet natuurlijk ook ingericht worden. Verder zijn er nog de maandelijkse kinder- en partneralimentatie kosten.

Kortom, een scheiding loopt flink in de papieren.

Maar de financiële kosten zijn slechts een fractie van het leed. De emotionele kosten zijn nog veel hoger. De ruzie. De spanning in het gezin waar de kinderen onder lijden. Minstens een jaar lang je leven on hold omdat jullie nog samen wonen terwijl er nieuwe woonruimte gezocht wordt of omdat er nog allerlei losse eindjes zijn die afgehandeld moeten worden. Dit alles heeft een diepe impact op jouw levensgeluk en dat van je kinderen.

En dat terwijl het écht mogelijk is om gelukkig te worden met je huidige partner.

Een traject bij ons levert jullie levensgeluk op. Jullie krijgen weer waardering voor elkaar. Zijn ontspannen in elkaars aanwezigheid. Jullie raken elkaar weer aan. Langzaam maar zeker voelen jullie je weer verbonden met elkaar. En de kinderen zien dit allemaal gebeuren. Ze slaken een zucht van verlichting bij deze ontspannen situatie in huis.

Mochten er dieperliggende problemen zijn die verder gaan dan coaching, dan pakken wij die ook aan. Bijvoorbeeld door EFT, EMDR therapie of familieopstellingen.

Kortom, de kosten voor relatietherapie vallen in het niet bij de financiële en emotionele kosten van een scheiding. Neem contact op met ons om te bespreken waar jullie tegenaan lopen. Dan zallen wij jullie vertellen hoe het ideale relatietherapie traject voor jullie eruit ziet en welke kosten daar aan verbonden zijn.

Zet nu de eerste stap voor meer liefde in je relatie

2.000+ DEELNEMERS

ONLINE TRAININGEN

13.000+ DOWNLOADS

E-BOEKEN

1 SPECIALISATIE

STELLEN MET KIDS

Gediplomeerde
EFT-therapeuten

logo eft therapeut

Aangesloten bij:
NOBCO

logo nobco

Partner van:
Ouders.nl

logo ouders

Annemieke Visser
In de media:

annemieke visser in de media icoon

Stellen uit o.a. deze steden hervonden al hun relatiegeluk:

Amsterdam | AmersfoortEde  |   Haarlem   | Utrecht | Veenendaal | Zeist

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!