fbpx

Ik help stellen met kinderen relatiegeluk te hervinden

Relatietherapie Amsterdam

Relatietherapie Amsterdam

Relatietherapie vanuit Amsterdam zodat jullie weer van elkaar genieten als vroeger

Irritaties en ruzies verleden tijd

Focus op 1 ding: elkaar

Weer genieten van elkaar als vroeger

Relatietherapie: weer vertrouwen in een gezamenlijke toekomst.

Slapeloze nachten door relatieproblemen. Jullie kunnen steeds minder genieten van jullie gezin omdat jullie niet meer kunnen genieten van elkaar.

Langzaam gaat het bergafwaarts. Altijd druk. Werk, vrienden, kinderen… het houdt niet op. Doodmoe in de avond. Hierdoor zijn jullie elkaar uit het oog verloren, ook al slapen jullie in hetzelfde bed.

Schrikbarend veel stellen gaan uit elkaar nog voor hun oudste kind 4 is. En dat is niet voor niets. Het zijn tropenjaren. En dat geeft stress op je relatie.

Maar dat hoeft niet het einde te zijn. Deze drukke tijd kan juist bijdragen aan het leggen van een sterk fundament voor de toekomst.

Ervaar jij op dit moment relatiestress en ben jij het piekeren zat? Neem dan contact op met mij. Ik bied online relatietherapie aan vanuit Amsterdam of face to face in de buurt van Amsterdam.

Onderneem nu actie. Ook al die je er als een berg tegen op: met mijn begeleiding is het hervinden van jullie relatiegeluk makkelijker dan je denkt.

relatietherapie amsterdam stellen met kinderen

Klinkt dit bekend?

E

Jullie maken te veel ruzie en missen de vonk die er vroeger was. Deze moet snel weer terugkomen, anders is het te laat.

E

Jullie hebben elkaar jarenlang voor lief genomen en zijn nu bereid om weer echt voor elkaar te gaan. 

E

Jullie geven niet snel op en zijn bereid om samen die belangrijke stappen te zetten voor een gelukkige relatie.

Start dan nu met relatietherapie vanuit Amsterdam.

Waarom relatietherapie bij Annemieke Visser?

Er zijn bijna geen relatietherapeuten met mijn specialisatie en al helemaal geen relatietherapeuten met mijn achtergrond.

Heel veel coaches en therapeuten doen alles. Heb je een burn-out, weet je niet wat voor werk je wilt, heb je last van het dertigers dilemma of heb je relatieproblemen: je bent altijd welkom.

Zo werkt het bij mij dus niet. Bij mij zijn jullie alleen welkom als jullie kinderen en  relatieproblemen hebben. Hierdoor zie ik alleen maar mensen met vergelijkbare problemen als jullie. Ik weet dus ook wat de oplossingen zijn en hoe jullie deze zo snel mogelijk kunnen bereiken.

Ik ben EFT-relatietherapeut, relatiecoach, pedagoog en meester in de rechten. Alle tools en technieken die ik de afgelopen 20 jaar heb geleerd, heb ik geperfectioneerd. Hierdoor kan ik inspelen op wat jullie nodig hebben en zit ik niet vast aan de standaard relatietherapie-technieken.

Als jullie op zoek zijn naar iemand die jullie op een efficiente manier helpt om jullie relatiegeluk te hervinden, neem dan nu contact met mij op. 

Vanuit Amsterdam kunnen jullie online relatietherapie volgen of jullie komen naar Driebergen voor face-to-face relatietherapie

Gemiddeld blijven 90% van de stellen die bij mij relatietherapie volgen bij elkaar. Neem nu contact op.

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk mijn beoordelingen op Coachscore: 100% van mijn klanten beveelt mij aan.

Maak kennis en ontdek wat de mogelijkheden zijn

{

Relatietherapie bij Annemieke heeft ons ongelooflijk geholpen. Ook als het weer even moeilijk is, vinden wij elkaar steeds vaker en sneller. Ik ben zo dankbaar dat wij bij jou relatietherapie hebben gevolgd! 

Bas uit Amsterdam

{

Door relatietherapie bij Annemieke voel ik de liefde weer stromen. Ik voel nu weer verbinding omdat we beter met elkaar zijn gaan praten. De sfeer tussen ons is nu veel meer ontspannen. Het is ook een stuk gezelliger in huis. Ik voel mij nu veel gelukkiger met Mike. We stralen weer!

Eva uit Amsterdam

Mijn werkwijze

N

Een goede klik is het halve werk. Daarom is de eerste stap altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt een uur. We bespreken wij waar jullie tegenaan lopen en hoe ik denk dat jullie weer in de juiste flow kunnen komen. Zijn jullie enthousiast na dit gesprek? Dan gaan wij verder en breng ik het gesprek in rekening. Geen klik? Geen probleem, dan is het gesprek gratis en kunnen jullie verder zoeken naar een andere relatietherapeut.

N

Voordat wij van start gaan, ontvangen jullie mijn plan van aanpak zodat het voor iedereen duidelijk is wat jullie ambities zijn.

N

Jullie krijgen de link naar mijn agenda zodat jullie zelf sessies in kunnen plannen wanneer het jullie uitkomt. 

N

Vanuit Amsterdam is de relatietherapie online via Zoom of face to face (in Driebergen of Woudenberg) en duren 1,5 uur. Jullie krijgen inspirerende inzichten waarmee jullie ook na de relatietherapie sessie stappen blijven zetten richting meer liefde en geluk in jullie relatie.

N

De kans is heel groot dat jullie binnen 5 – 10 sessies weer heel blij en tevreden met elkaar zijn. Jullie relatie is weer als nieuw. En stiekem vragen jullie je af: waarom zijn wij hier niet eerder mee begonnen? 

Wil jij weer liefde in jouw relatie?

Annemieke Visser Coaching
Veelgestelde vragen
Wanneer ben je beschikbaar?

De relatietherapie trajecten zijn redelijk kort, dus er is vaak snel plek voor jullie.

Stuur mij even een berichtje (mag gewoon via Whatsapp, mijn telefoonnummer vind je onderaan deze pagina) en ik zal je laten weten of er op dat moment een wachtlijst is of niet.

De relatietherapie zal overdag plaats vinden. Willen jullie relatietherapie vanuit Utrecht, dan kan dit online. Liever face to face? Dan kan dat in Driebergen of bij de Viersprong in Woudenberg.

Komt relatietherapie in de avond beter uit? Kijk dan even naar mijn andere programma’s zoals LiefdeFM en Jullie Droomrelatie. Deze programma’s hebben elementen die ’s avonds plaats kunnen vinden. Dat scheelt al een hoop vrij nemen.

Online relatietherapie vanuit Amsterdam, werkt dat wel?

Voor veel mensen werkt online relatietherapie erg goed. Op dit moment kiest de meerderheid van mijn klanten voor online relatietherapie. Anderen kiezen voor deels online en deels face to face relatietherapie. Een enkeling kiest voor alleen maar face to face relatietherapie. Voor mij maakt het geen verschil, zo lang ik het maar van te voren weet natuurlijk.

Ik heb al mijn tools en technieken zo aangepast dat online relatietherapie net zo effectief is.

In sommige gevallen is het nodig om elkaar face to face te zien, bijvoorbeeld in het geval van EMDR therapie. De meeste vormen van face to face therapie vragen slechts om een of twee sessies.

Als wij elkaar face to face zien, gebeurt dat in Driebergen (bij mij thuis) of bij de Viersprong in Woudenberg. 

Komt relatietherapie in de avond beter uit? Kijk dan even naar mijn andere programma’s zoals LiefdeFM en Jullie Droomrelatie, Bij LiefdeFM vinden de webinars ’s avonds plaats en de relatietherapie overdag. Dat scheelt al een hoop vrij nemen. Bij Jullie Droomrelatie bied ik aan dat alle contactmomenten in de avond plaats kunnen vinden.

Welke methodieken gebruik jij? EFT-relatietherapie bijvoorbeeld?

Simpel gezegd is mijn uitgangspunt positiviteit. Jij hebt zelf alles in huis om de juiste oplossing te vinden. Ik ga er vanuit dat iedereen altijd positieve bedoelingen heeft. Wat er in het verleden ook verkeerd is gegaan: daar is een reden voor.

Ik zie jullie als onderdeel van een groter systeem. Jullie relatie wordt immers door allerlei zaken beinvloed, zoals een ex-partner, een veeleisende werkgever, of een bemoeizuchtige schoonfamilie ;-). Het is belangrijk om hier oog voor te hebben.

Wat betreft methodieken, ik haal mijn inspiratie uit jaren management en coachings ervaring. Daarnaast heb ik een super solide basis door de vele opleidingen als relatie/volwassenen/kinder-coach, pedagogiek, EFT-therapie (zowel basis, verdieping en traumaverwerking), EMDR, familieopstellingen en natuurlijk mijn studie rechten.

Hoewel mijn meest gebruikte therapie-vorm EFT-relatietherapie is, zit ik dus niet vast aan één methode of techniek. Ik bedenk voor ieder stel, elke sessie weer waar jullie het meeste baat bij hebben. Dat is volgens mij de beste manier om partners weer duurzaam dichter bij elkaar te laten komen!

Elke sessie wordt afgesloten met bepaalde opdrachten zodat jullie ook tussen de sessies bezig blijven met het verbeteren van jullie relatie. Dit zijn natuurlijk altijd positieve en motiverende opdrachten!

Wat is EFT-relatietherapie?

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. De kern van EFT-relatietherapie is dat bijna iedereen (ja, zowel mannen als vrouwen!) het lastig vinden om te communiceren over hun gevoelens.

Waarom is dit een probleem? Omdat jullie hierdoor in een neerwaartse spiraal terecht kunnen komen. De kans is namelijk groot dat jullie steeds vaker ruzie krijgen over steeds kleinere dingen.

Door middel van EFT-therapie ontdekken jullie wat er eigenlijk achter die ruzies zit. Het mooie is dat jullie hier waarschijnlijk relatief snel achter zullen komen (binnen een paar sessies).

Hierdoor snappen jullie elkaar opeens veel beter en dit maakt de weg vrij om weer de verbinding met elkaar op te zoeken. 

Wat kost relatietherapie?

Relatietherapie is ongelooflijk duur… als je het niet doet!

De kosten van niet investeren in jouw relatie kunnen gigantisch zijn. Om te beginnen met de financiële kosten. Een mediator kost gemiddeld EUR 180 per uur (volgens de Rijksoverheid). De kosten van een advocaat voor een niet ingewikkelde scheiding zijn zo’n EUR 2,500 (aldus de echtscheidingswijzer). Daarnaast zal één van jullie een nieuwe woning moeten zoeken en zullen er kosten gemaakt moeten worden om de oude woning opnieuw te financieren of misschien zelfs verkopen. De nieuwe woning moet natuurlijk ook ingericht worden. Verder zijn er nog de maandelijkse kinder- en partneralimentatie kosten.

Kortom, een scheiding loopt flink in de papieren.

Maar de financiële kosten zijn slechts een fractie van het leed. De emotionele kosten zijn nog veel hoger. De ruzie. De spanning in het gezin waar de kinderen onder lijden. Minstens een jaar lang je leven on hold omdat jullie nog samen wonen terwijl er nieuwe woonruimte gezocht wordt of omdat er nog allerlei losse eindjes zijn die afgehandeld moeten worden. Dit alles heeft een diepe impact op jouw levensgeluk en dat van je kinderen.

En dat terwijl het écht mogelijk is om gelukkig te worden met je huidige partner.

Een traject bij mij levert jullie levensgeluk op. Jullie krijgen weer waardering voor elkaar. Zijn ontspannen in elkaars aanwezigheid. Jullie raken elkaar weer aan. Langzaam maar zeker voelen jullie je weer verbonden met elkaar. En de kinderen zien dit allemaal gebeuren. Ze slaken een zucht van verlichting bij deze ontspannen situatie in huis.

Mochten er dieperliggende problemen zijn die verder gaan dan coaching, dan pakken wij die ook aan. Bijvoorbeeld door EFT, EMDR therapie of familieopstellingen.

Kortom, de kosten voor relatiecoaching vallen in het niet bij de financiële en emotionele kosten van een scheiding. Neem contact op met mij om te bespreken waar jullie tegenaan lopen. Dan zal ik jullie vertellen hoe het ideale traject voor jullie eruit ziet en welke kosten daar aan verbonden zijn.

Zet nu de eerste stap voor meer liefde in je relatie

1.250+ DEELNEMERS

ONLINE TRAININGEN

5.500+ DOWNLOADS

E-BOEKEN

1 SPECIALISATIE

STELLEN MET KIDS

Gediplomeerd
EFT-therapeut

logo eft therapeut

Partner van:
Ouders.nl

logo ouders

Partner van:
Nanny Nina

logo nanny nina

Aangesloten bij:
NOBCO

logo nobco

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.

Weer liefde in je relatie? Het is echt mogelijk.

Wil je weten hoe? Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!