fbpx

Ik help stellen met kinderen relatiegeluk te hervinden

Over Annemieke

Over Annemieke

Wie is relatietherapeut Annemieke Visser?

Ik doe het niet expres. Zonder het te merken zie ik altijd de positieve kant van mensen. Ook ben ik nieuwsgierig. Ik ben benieuwd naar wat mensen denken, al heb ik snel afgeleerd om dit aan mijn partner te vragen. Wie zit er immers op een antwoord als “niets” te wachten als je zo’n vraag stelt!?

Eigenlijk had ik 20 jaar geleden al kunnen weten dat ik relatietherapeut zou worden. Ik studeerde rechten maar was meer geïnteresseerd in mijn werk voor een echtscheidingsadvocaat en de verhalen die ik las bij de kinderrechtswinkel.

Mensen die jaren van elkaar hadden gehouden en elkaar nu de tent uitvochten. Elkaar het licht in de ogen niet gunden. Kinderen die de dupe waren van ouders die te veel steken lieten vallen.

De rechtbank is niet mijn wereld, dacht ik.

Na afronding van mijn master heb ik daarom meteen de overstap gemaakt naar een wereld waar ik een positieve impact kon hebben: het onderwijs. Geweldig om te werken met die kleine krummels.

De intellectuele uitdaging haalde ik uit verschillende studies die ik in die tijd heb gevolgd, waaronder pedagogiek. Zo kon ik de ontwikkeling van een kind nóg beter begrijpen en nadenken over de verschillende manieren om kinderen op te voeden. 

Relatietherapeut

… van onderwijs naar relatietherapeut…

Dat iedereen een andere kijk heeft op opvoeding, leerde ik na afronding van de volgende opleiding: kindercoaching. Wat genoot ik ervan om kinderen elke sessie te zien groeien! Maar ik ergerde mij ook aan het feit dat ik vaak niet bij de oorzaak kon komen: het gedrag van de ouders.

Ondertussen had ik in vier jaar tijd zelf drie kinderen gekregen en ontdekte ik hoe uitdagend het was om tijd te maken voor mijn kinderen, man, vrienden en mijzelf. Ik kwam tijd tekort, ondanks dat de kids ervoor zorgden dat mijn nachten erg kort waren!

Slechte nachten, jonge kinderen en drukke banen vormen een uitdaging voor elke relatie, hoe sterk die ook is.

Dat inspireerde mij om door te leren voor volwassenen coach en vervolgens als relatietherapeut. Ook hier heb ik ervaren hoe snel je het verschil kan maken in iemands leven.

Mijn vaardigheden pas ik exclusief toe op stellen met kinderen. Dit is een doelgroep waar mijn hart ligt want er is geen beter voorbeeld voor kinderen dan ouders die elkaar liefhebben. Hierdoor groeien kinderen zelfverzekerd op.

Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen met mij? Kijk op Coachscore voor alle beoordelingen, 100% van mijn klanten beveelt mij aan.

 

{

…Slechte nachten, jonge kinderen en drukke banen vormen een uitdaging voor elke relatie, hoe sterk die ook is…

Relatiegeluk met behulp van mij:

9

Zie mij als jullie persoonlijke Google Translate: ik zorg ervoor dat jullie elkaar weer begrijpen.

9

Ik spreek duidelijke taal en zet jullie in de actiestand.

9

Met mij bekijken jullie conflicten en ruzies vanuit alle kanten. Zonder oordeel en zonder schuldvraag.

9

Ik leer jullie om aannames en oordelen over elkaar achter jullie te laten.

9

Ik ben jullie coach, docent en grootste cheerleader.

9

Ik laat jullie weer heilig geloven in de toekomst van jullie relatie.

Opleidingen & ervaring

Annemieke (1980) heeft haar Master in Law (specialisatie privaatrecht en kinderbescherming) en heeft jarenlange ervaring opgedaan naast haar rechtenstudie bij een echtscheidingsadvocaat en mediator. Na haar Master in Law wilde ze het verschil maken voor jonge kinderen in hun ontwikkeling. Ze heeft de pedagogische academie tot leerkracht basisonderwijs (pabo) succesvol afgerond en is 15 jaar in het onderwijs werkzaam geweest als leerkracht, intern begeleider, leidinggevende en coach voor (startende) leerkrachten. Tijdens haar jaren voor de klas heeft zij diverse studies afgerond waaronder de bachelor Pedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft de 18 maanden durende opleiding tot kindercoach en volwassenecoach behaald bij BGL in Doorn. Daarna heeft zij nog verder gestudeerd voor relatiecoach bij Sonnevelt opleidingen. In de jaren die daar op volgden heeft ze verschillende specialisaties afgerond: EFT-therapie (zowel basis, verdieping, traumaverwerking en seks), EMDR, Familieopstellingen en NLP practitioner. Verder is zij als relatietherapeut ook bevoegd trainer voor “Houd mij vast” trainingen. Wil jij profiteren van haar uitgebreide palet aan kennis en vaardigheden? Neem dan contact met haar op. 

Over Annemieke

Ik ben de relatietherapeut voor stellen met kinderen. Positief, betrouwbaar en deskundig. Lees hieronder meer over mijn achtergrond.

Drijfveer

Ik weet dat veel mensen dromen van een betere relatie. Na het krijgen van kinderen, lijkt het soms wel of het leven exclusief draait om het grootbrengen ervan. Om vervolgens te ontdekken dat er geen liefde meer is als de kinderen het huis uit zijn. Deze stellen zijn elkaar langzaamaan kwijtgeraakt. Zo zonde! Terwijl zij begonnen als ieder ander: tot over de oren verliefd. Ik ben ervan overtuigd dat er niets belangrijker is dan actief werken aan jezelf en je relatie. En ik ben er van overtuigd dat dit met heel veel plezier, lol en liefde kan. Maar hoe doe je dit ook nog eens efficiënt? Omdat er geen enkele training was die alle belangrijke aspecten van een relatie belicht en je stap voor stap begeleid naar een duurzame gedragsverandering, heb ik die zelf gemaakt. Waarom? Omdat er geen beter voorbeeld is voor kinderen dan gelukkige ouders. Dit is dé manier om samen te werken aan die sparkle in je relatie. Dat vuur dat weer tussen jullie brandt, werkt ook enorm verwarmend voor jullie omgeving.

Belofte

Persoonlijke groei en een duidelijke visie op wat jij in jouw relatie wilt bereiken. Ik ben er 100% zeker van dat mijn unieke methode van Jullie Droomrelatie werkt, want ik geef je een niet goed geld terug garantie. Ook als jullie besluiten om alleen relatietherapie bij mij te volgen zijn jullie in goede handen: veel stellen die bij mij komen, blijven uiteindelijk bij elkaar (over heel 2021 was dat meer dan 90%).

Je zult mij ervaren als iemand die jou de lucifer geeft om je eigen vuur aan te steken. Ik zie de potentie in jou en hou je een spiegel voor. Met inspirerende voorbeelden maar zonder zweverig gedoe neem ik jullie stap voor stap mee naar jullie droomrelatie.

Droom jij ook over een relatie waarin je weer enorm van elkaar geniet?

1.250+ DEELNEMERS

ONLINE TRAININGEN

5.500+ DOWNLOADS

E-BOEKEN

1 SPECIALISATIE

STELLEN MET KIDS

Gediplomeerd
EFT-therapeut

logo eft therapeut

Aangesloten bij:
NOBCO

logo nobco

Partner van:
Ouders.nl

logo ouders

Annemieke Visser
In de media:

annemieke visser in de media icoon

Stellen uit o.a. deze steden hervonden al hun relatiegeluk:

Amsterdam | Amersfoort | Ede | Utrecht | Veenendaal | Zeist

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.