Dé relatiecoach voor iedereen met kinderen die relatiegeluk wil

Relatiecoaching

Relatiecoaching

"Wij maken steeds meer ruzie. Hoe kunnen wij beter met elkaar praten zonder elkaar te kwetsen?"

“Na de ontrouw van mijn partner is het vertrouwen weg. Hoe krijg ik dat weer terug?”

"Mijn partner en ik zijn super druk. Daardoor leven wij langs elkaar heen. Hoe zet ik onze relatie weer op #1?"

Ben jij iemand die bij de pakken neer gaat zitten?

Bijna 40% van de huwelijken eindigen in een echtscheiding, volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek. En dat terwijl huwelijken stabieler zijn dan dan relaties van ongetrouwde mensen. Bij hen gaat het dus nóg vaker mis. De drie belangrijkste redenen dat stellen uit elkaar gaan zijn: 1) gebrekkige communicatie, 2) verloren vertrouwen en 3) uit elkaar groeien.

Iedereen zal hier wel iets in herkennen. Een periode van meer ruzie. Een tijdje waarin de liefde en passie op een laag pitje staat. Of een partner die is vreemdgegaan waardoor het vertrouwen een flinke knauw heeft opgelopen.

Misschien zie je tijdens een relatiedip de beelden voor je waarin je de scheidingspapieren tekent, financiële onzekerheid tegemoet gaat en een omgangsregeling voor de kinderen af moet spreken. Er zijn twee manieren om met zo’n dip om te gaan. Of je staat erbij, kijkt ernaar en hoopt dat het goedkomt. Of je denkt: dit wil ik niet en onderneemt actie!

Er was ooit liefde en passie in jouw relatie. En die kan terugkomen. Ben jij er klaar voor om elkaar weer op #1 te zetten en samen weer met volle teugen te genieten van jullie kinderen?

Is de tijd rijp voor meer liefde in jouw relatie?

Neem jij geen genoegen met de status quo? Ik ben een super gespecialiseerde coach. Ik werk alleen met stellen met jonge kinderen. Voor mij is dit een heel logische specialisatie. Tijdens mijn rechtenstudie heb ik jarenlang ervaring opgedaan bij een echtscheidingsadvocaat en bij de kinderbescherming. Ik zag de ellende die kinderen mee maken door ruziende ouders van dichtbij.

Na het behalen an mijn Master in Law wilde ik daarom het verschil maken voor kinderen. Uiteindelijk heb ik 15 jaar in het onderwijs gewerkt als leerkracht, intern begeleider, leidinggevende en coach voor (startende) leerkrachten. Tijdens mijn jaren voor de klas heb ik diverse studies afgerond waaronder de bachelor Pedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. Om kinderen nóg beter de kunnen helpen heb ik de 18 maanden durende opleiding tot kindercoach en volwassencoach behaald bij BGL in Doorn.

Tijdens het coachen van kinderen werd het kraakhelder voor mij: om kinderen écht te helpen moet je bij hun ouders zijn. Het voorbeeld dat ouders geven is vele malen belangrijker dan wat ouders hun kinderen vertellen. Omdat een liefdevolle relatie van ouders verwarmend werkt voor het hele gezin, heb ik mij gespecialiseerd in het werken met stellen met kinderen. Als moeder van 3 kinderen merk ik nog elke dag dat liefde en passie in een relatie niet vanzelf komen. Het is een kwestie van hard werken maar je moet ook weten wát je moet doen. En niet iedereen weet dat.

{

Eigenlijk heeft iedereen een Annemieke nodig! Ze is open minded. Niets is onbespreekbaar. Jij kan gewoon jezelf zijn. Een coachingstraject bij Annemieke betekent maatwerk.

Lisanne den Boer uit Utrecht

{

Mijn partner en ik kunnen nu veel beter met elkaar praten. Ik heb nu echt het gevoel dat wij elkaar beter begrijpen. Dankzij de relatiecoaching bij Annemieke zijn de ruzies tussen mijn partner en mij gelukkig afgenomen.

Chris uit Utrecht

Coaching: een duik in het diepe?

Voor veel mensen is relatiecoaching best een grote stap. Sommigen zien het als falen omdat ze hulp vragen. Er zijn zelfs mensen die zich ervoor schamen. Waarom? Omdat zij denken dat relaties vanzelf horen te gaan. En de dat vonken, ook 10 jaar en 2 kinderen later, er vanaf blijven vliegen.

Niets is minder waar! Het is hard werken en soms heb je daar hulp bij nodig. Hulp vragen is een teken van kracht. Het besluit om samen verantwoordelijkheid te nemen voor jullie relatiegeluk is een fantastisch besluit. Het is een investering waar jij, jouw partner en jullie kinderen de vruchten van zullen plukken.

De eerste stap van relatiecoaching is dat jullie mij leren kennen tijdens een chemistry conversation. In dit gratis gesprek bespreken wij waar jullie tegenaan lopen en hoe dit opgelost kan worden. Als jullie voldoende chemistry ervaren en er van overtuigd zijn dat jullie willen werken aan een betere relatie, starten we het traject. Jullie kunnen zelf online de sessies inplannen, ook op sommige avonden (voor als de kids op bed liggen).

Onder mijn begeleiding wordt jullie communicatie beter. Het begrip van en voor elkaar wordt groter. Jullie gaan elkaar meer gunnen. En misschien… voelen jullie zelfs weer die vlinders in jullie buik. Onder mijn begeleiding nemen jullie de stappen naar een relatie waar jullie allebei weer gelukkig van worden.

{

Wij hadden eerder al een relatiecoach gehad. Voordat wij ons traject bij Annemieke begonnen, vroeg ik mij af of relatiecoaching dit keer wél echt verschil zou maken. Ik twijfelde of we diep genoeg zouden gaan. Ik was ook sceptisch over het hebben van positiviteit als uitgangspunt. Is zoiets wel realistisch als je telkens weer tegen een situatie aanloopt?

 Maar uiteindelijk waren alle zorgen voor niets! Annemieke luistert aandachtig, kiest geen partij en probeerde ons naar elkaar te laten kijken door elkaar’s ‘bril’. Ze zet humor in waar mogelijk, straalt passie uit voor haar vak en geeft vertrouwen in het traject.

 En met fantastisch resultaat. We hebben meer compassie voor elkaar gekregen en proberen ons in de ander te verplaatsen. Wanneer we zitten te ‘kibbelen’ hebben we ons voorgenomen om dan tegen elkaar als codewoorden te zeggen: liefde of haat? Oftewel: gaan we ons in dit gesprek bewegen richting liefde? Of richting haat? Dat zet meteen een andere toon.

 Ik zou Annemieke aanbevelen aan iedereen met jonge kinderen die hun relatie een boost willen geven. Wij hebben de coaching online gedaan waardoor het extra laagdrempelig is. Lekker vanuit je eigen huis, je hoeft geen oppas te regelen, kortom: ideaal! Daarnaast spreekt ze vanuit haar eigen ervaring met 3 zoontjes en man. Daarom komt ze ook extra betrouwbaar en echt over.

Laura uit Zwolle

Als je start, kan je dit verwachten

N

Kennen wij elkaar nog niet? Dan starten we altijd met een gratis chemistry conversation. In dit gesprek van ongeveer 60 minuten leren wij elkaar kennen, bespreken wij waar jullie tegenaan lopen en hoe ik denk dat jullie weer in de juiste flow kunnen komen. Ben je enthousiast na dit gesprek? Dan gaan wij verder. Is er geen klik of ben je niet overtuigd dat jullie met mij verder kunnen komen? Geen probleem.

N

Geen ingewikkeld gedoe met afspraken inplannen: jij krijgt een link naar mijn agenda en kiest de tijd die jullie het beste uitkomt. Speciaal voor ouders met een volle agenda ben ik regelmatig beschikbaar op dinsdag en woensdag avond.

N

De sessies zijn online of face to face (in Driebergen, nabij de A12 en het treinstation) en duren zo’n 2 uur. Jullie krijgen inspirerende inzichten en opdrachten zodat jullie ook na de sessie stappen blijven zetten richting jullie droomrelatie.

Ben jij klaar om in actie te komen? Plan dan nu jouw gratis chemistry conversation via de onderstaande button
{

Annemieke is een empathische coach die je een spiegel voorhoudt. Elke sessie met Annemieke zorgt voor positieve energie!

Denise Butselaar uit Houten

Veelgestelde vragen

Werk jij volgens een bepaalde visie of methodiek?

Simpel gezegd is mijn uitgangspunt positiviteit. Jij hebt zelf alles in huis om de juiste oplossing te vinden. Ik ga er vanuit dat iedereen altijd positieve bedoelingen heeft. Wat er in het verleden ook verkeerd is gegaan: daar is een reden voor.

Ik zie jullie als onderdeel van een groter systeem. Jullie relatie wordt immers door allerlei zaken beinvloed, zoals een veeleisende werkgever of een bemoeizuchtige schoonfamilie wink. Het is belangrijk om hier oog voor te hebben.

Wat betreft methodieken, ik haal mijn inspiratie uit jaren management ervaring en opleidingen als relatie/volwassenen/kinder-coach, pedagogiek en zelfs mijn studie rechten. Ik zit dus niet vast een een methode. Ik bedenk voor ieder stel, elke sessie weer waar jullie het meeste baat bij hebben. Dat is volgens mij de beste manier om partners weer duurzaam dichter bij elkaar te laten komen!

Elke sessie wordt afgesloten met bepaalde opdrachten zodat jullie ook tussen de sessies door bezig blijven met het oplossen van jullie coachingsvraag. Dit zijn natuurlijk altijd positieve en motiverende opdrachten!

Waarom zijn sessies bij jou 2 uur?

Vanwege de efficientie. In 2 uur kan ik meerdere werkvormen doen die bij jullie passen. Hierdoor halen wij meer rendement uit jullie en mijn tijd.

Hoe combineer ik mijn drukke leven met dit coachingstraject?

Ik snap heel goed dat dit de drukste fase is in je leven. Tegelijkertijd is het precies daarom NU het moment om jouw prioriteiten duidelijk te hebben. Voor mensen die heel veel ballen in de lucht moeten houden, bied ik daarom online coaching aan. Bovendien zijn deze sessies ook in de avonduren te boeken. Hierdoor hoef je geen vrij te nemen van je werk en geen oppas te regelen. Een derde voordeel: geen reistijd. Het enige wat je wel nodig hebt, zijn kinderen die doorslapen tijdens de sessies 🙂

Mijn partner spreekt geen Nederlands. Is dat een probleem?

Dat is geen enkel probleem, zo lang jouw partner wel Engels spreekt. Ik heb verschillende coachingstrajecten gedaan met Engels sprekende personen, dus laat je hierdoor niet weerhouden.

Vergoedt mijn werkgever de kosten?

Er zijn zeker werkgevers die verder kijken dan trainingen die alleen op professionele ontwikkeling betrekking hebben. Steeds meer werkgevers realiseren zich dat een gelukkig personeelslid productiever is en dus ook meer voor het bedrijf verdient. Ik raad je daarom zeker aan om contact op te nemen met jouw leidinggevende of personeelszaken om dit te bespreken.

Het gaat goed met mijn relatie. Is dit wel nuttig voor ons?

Geweldig! Jullie begrijpen dat het belangrijk is om aandacht aan elkaar te besteden nu het nog niet te laat is. Relatiecoaching biedt eigenlijk het beste resultaat als het nog goed gaat, omdat beide partners nog 100% voor hun relatie gaan. Een coachingstraject zorgt er in dit geval voor dat jullie relatie nog beter en toekomstbestendig wordt. Ik geloof erin dat het altijd beter kan, daarom blijf ik ook zelf elk jaar bewust aan mijn relatie werken.

Het gaat slecht met mijn relatie. Is coaching dan verstandig?

Zeker! Als jullie gemotiveerd zijn om je relatie op #1 te zetten dan gaan we direct aan de slag. Het is wel handig om te beginnen met een aantal face to face sessies om zo een vliegende start te maken. Na twee of drie sessies zullen jullie al een grote stap vooruit voelen!

Kan ik ook een coaching sessie volgen zonder mijn partner?

Jazeker, want alleen jij kunt al een enorm verschil maken. De sessies zullen jou helpen om een beter inzicht te krijgen in jouw relatie en jouw doelen en dromen. De kans is groot dat jouw partner alsnog aan zal willen sluiten, als hij/zij ziet hoeveel jij hebt aan het coaching traject!

Hoe kan ik een coaching sessie annuleren?

Je kan een sessie annuleren voor een e-mail te sturen naar liefde@annemiekevissercoaching.nl.

Als je minimaal 48 uur van te voren mij een mailtje stuurt, kan je de sessie kostenloos annuleren. Daarna breng ik 50% van het bedrag in rekening. Annuleer je minder dan 24 van te voren, dan breng ik 100% in rekening.

Nadat je de e-mail hebt gestuurd om de sessie te annuleren, kan je meteen online een nieuwe sessie inplannen.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor een coaching sessie?

Je kan een sessie annuleren door een e-mail te sturen naar liefde@annemiekevissercoaching.nl.

Als je minimaal 48 uur van te voren mij een mailtje stuurt, kan je de sessie kostenloos annuleren. Daarna breng ik 50% van het bedrag in rekening. Annuleer je minder dan 24 van te voren, dan breng ik 100% in rekening.

Gaan jullie wel vertrouwelijk met onze gegevens om?

Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig om met jullie gegevens. Als je hier meer informatie over wilt, dan kun je dit lezen in onze privacyverklaring.

Wat is het verschil tussen coaching en therapie?

In het kort, is dat het volgende:

Therapie: bij therapie wordt gekeken naar het verleden en wordt er dikwijls een diagnose gesteld. De therapeut gaat op zoek naar de oorzaak van een bepaald gedragspatroon. Therapie is geschikt als jij bijvoorbeeld een trauma hebt, een angst of een verslaving.

Coaching: een coach gaat samen met jou op zoek naar antwoorden voor het nu en de toekomst. Een coach is geschikt als jij bijvoorbeeld inzicht wilt krijgen in je kernwaarden en dromen. Of als jij samen met jouw partner wil werken aan het bouwen van een toekomst voor jullie gezin.

Twijfel je? Neem dan gerust even contact op met mij.

 

Ben jij klaar om in actie te komen? Plan dan nu een chemistry conversation via de onderstaande button

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.