Dé relatiecoach voor iedereen met kinderen die relatiegeluk wil

Relatiecoaching

Ben jij klaar voor de relatie waar jij altijd van gedroomd hebt?

“Na de ontrouw van mijn partner is het vertrouwen weg. Hoe krijg ik dat weer terug?”

"Mijn partner en ik zijn super druk. Daardoor leven wij langs elkaar heen. Hoe zet ik onze relatie weer op #1?"

"Wij maken steeds meer ruzie. Hoe kunnen wij beter met elkaar praten zonder elkaar te kwetsen?"

Kom in actie: begin met relatiecoaching

Relatiecoaching: het is best een grote stap. Sommige mensen zien het als falen omdat ze hulp vragen. Er zijn zelfs mensen die zich ervoor schamen. Waarom? Veel mensen denken dat relaties vanzelf horen te gaan. En de dat vonken, ook 10 jaar en 2 kinderen later, er vanaf blijven vliegen.

Niets is minder waar! Hoewel, het is voor veel mensen een grote stap om samen naar een relatiecoach te gaan. Maar ik vind dat een teken van kracht en niet van zwakte. Het besluit om samen verantwoordelijkheid te nemen voor jullie relatiegeluk is een fantastisch besluit. Het is een investering waar jij, jouw partner en jullie kinderen de vruchten van zullen plukken.

Elk mens is anders en elke relatie is verschillend. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan snel een chemistry conversation in. Na dit gesprek weet je precies wat de mogelijkheden zijn die bij jou passen.  Via onderstaande button kom je direct in mijn agenda.

Relatiecoaching.

Een goed idee?

E

Je partner is ontrouw geweest, maar jullie willen door met elkaar. Je wilt elkaar weer kunnen vertrouwen.

E

Jullie maken regelmatig ruzie. Samen lukt het jullie te weinig om tot een oplossing te komen die voor beiden werkt.

E

Met de komst van de kinderen staat je partner niet meer op #1, en dat voelt hij/zij. Je wilt weer die verbondenheid voelen en elkaar op #1 hebben.

E

Altijd hadden jullie een “project”: huis verbouwen, reis plannen, kinderen krijgen maar nu is er rust en daar word je onrustig van en zaait twijfel over je relatie. Je wilt weer die eensgezindheid voelen en samen toewerken naar een doel.

Relatiecoaching.

Waarom bij mij?

E

Specialisatie. Ik ken geen enkele coach die is gespecialiseerd in het coachen van stellen met jonge kinderen. Ik ben dat wel. Hierdoor heb ik de kennis en ervaring om jullie snel weer in een positieve flow te krijgen.

E

Praktijkervaring. Ons gezin is in 3,5 jaar tijd uitgebreid met 3 geweldige kinderen. De drukte die dit met zich mee brengt is ongekend. Dit combineren met vriendschappen, familie, sporten en je relatie is onmogelijk tenzij je duidelijke prioriteiten stelt.

E

Flexibiliteit. De coaching sessies kunnen online of face to face plaatsvinden. Kies je voor online, dan kan je zelfs op een aantal avonden sessies boeken.

Ik geloof dat iedereen controle kan nemen over zijn eigen relatiegeluk.

Het belangrijkste is dat jij nu die eerste stap zet en daarmee verantwoordelijkheid neemt voor jouw relatiegeluk!

Ben jij het zat dat jouw relatie voortkabbelt en je elkaar voor lief neemt?

Ben jij klaar om bewuste keuzes te maken en te gaan werken aan jullie knelpunten?

Wil jij af van al dat geruzie of onzekere gevoelens door ontrouw en eindelijk eens echt snappen wat je partner zegt?

Niet voor niets zijn jullie al een tijd bij elkaar! Jullie kinderen verdienen het goede voorbeeld: twee ouders die elkaar op #1 hebben.

Zet nu jullie relatie op nummer 1!

Veelgestelde vragen

Werk jij volgens een bepaalde visie of methodiek?

Simpel gezegd is mijn uitgangspunt positiviteit. Jij hebt zelf alles in huis om de juiste oplossing te vinden. Ik ga er vanuit dat iedereen altijd positieve bedoelingen heeft. Wat er in het verleden ook verkeerd is gegaan: daar is een reden voor.

Ik zie jullie als onderdeel van een groter systeem. Jullie relatie wordt immers door allerlei zaken beinvloed, zoals een veeleisende werkgever of een bemoeizuchtige schoonfamilie wink. Het is belangrijk om hier oog voor te hebben.

Wat betreft methodieken, ik haal mijn inspiratie uit jaren management ervaring en opleidingen als relatie/volwassenen/kinder-coach, pedagogiek en zelfs mijn studie rechten. Ik zit dus niet vast een een methode. Ik bedenk voor ieder stel, elke sessie weer waar jullie het meeste baat bij hebben. Dat is volgens mij de beste manier om partners weer duurzaam dichter bij elkaar te laten komen!

Elke sessie wordt afgesloten met bepaalde opdrachten zodat jullie ook tussen de sessies door bezig blijven met het oplossen van jullie coachingsvraag. Dit zijn natuurlijk altijd positieve en motiverende opdrachten!

Waarom zijn sessies bij jou 1,5 uur?

Vanwege de efficientie. In 1,5 uur kan ik meerdere werkvormen doen die bij jullie passen. Hierdoor halen wij meer rendement uit jullie en mijn tijd. Bij sessies van 1 uur is, over het algemeen, maar 1 werkvorm mogelijk. Hierdoor heb je dus 2 sessies van 1 uur nodig hebt om hetzelfde te bereiken als wat wij samen in 1,5 uur kunnen bereiken!

Waarom kan ik kiezen voor een pakket van 5 sessies?

Jullie hebben een hulpvraag. Eerst kijken wij naar wat de oorzaak is van die hulpvraag. Dan gaan wij samen verkennen welke oplossing het beste bij jullie past. Het gaat namelijk niet om mijn advies, maar om een oplossing te vinden die voor jullie werkt. Alleen dan kan je werken aan gedragsverandering en is de oplossing ook daadwerkelijk duurzaam.

Uit ervaring blijkt dat je hier meestal zo’n vijf sessies voor nodig hebt. Sommige mensen hebben er meer nodig, die kan dan los bij boeken. Als ik denk dat jullie er minder nodig hebben, dan zal ik dat natuurlijk ook bij jullie aangeven. In de praktijk zijn er echter weinig stellen die minder sessies nodig hebben. Jullie hebben immers een dringende hulpvraag en willen goed uitzoeken wat de beste oplossing is. Indien jullie hulpvraag dusdanig is dat ik denk dat er na 3 sessies een oplossing kan zijn, dan zal ik jullie adviseren om het pakket gratis te annuleren en losse sessies te boeken.

Hoe combineer ik mijn drukke leven met dit coachingstraject?

Ik snap heel goed dat dit de drukste fase is in je leven. Tegelijkertijd is het precies daarom NU het moment om jouw prioriteiten duidelijk te hebben. Voor mensen die heel veel ballen in de lucht moeten houden, bied ik daarom online coaching aan. Bovendien zijn deze sessies ook in de avonduren te boeken. Hierdoor hoef je geen vrij te nemen van je werk en geen oppas te regelen. Een derde voordeel: geen reistijd. Het enige wat je wel nodig hebt, zijn kinderen die doorslapen tijdens de sessies 🙂

Mijn partner spreekt geen Nederlands. Is dat een probleem?

Dat is geen enkel probleem, zo lang jouw partner wel Engels spreekt. Ik heb verschillende coachingstrajecten gedaan met Engels sprekende personen, dus laat je hierdoor niet weerhouden.

Vergoedt mijn werkgever de kosten?

Er zijn zeker werkgevers die verder kijken dan trainingen die alleen op professionele ontwikkeling betrekking hebben. Steeds meer werkgevers realiseren zich dat een gelukkig personeelslid productiever is en dus ook meer voor het bedrijf verdient. Ik raad je daarom zeker aan om contact op te nemen met jouw leidinggevende of personeelszaken om dit te bespreken.

Het gaat goed met mijn relatie. Is dit wel nuttig voor ons?

Geweldig! Jullie begrijpen dat het belangrijk is om aandacht aan elkaar te besteden nu het nog niet te laat is. Relatiecoaching biedt eigenlijk het beste resultaat als het nog goed gaat, omdat beide partners nog 100% voor hun relatie gaan. Een coachingstraject zorgt er in dit geval voor dat jullie relatie nog beter en toekomstbestendig wordt. Ik geloof erin dat het altijd beter kan, daarom blijf ik ook zelf elk jaar bewust aan mijn relatie werken.

Het gaat slecht met mijn relatie. Is coaching dan verstandig?

Zeker! Als jullie gemotiveerd zijn om je relatie op #1 te zetten dan gaan we direct aan de slag. Het is wel handig om te beginnen met een aantal face to face sessies om zo een vliegende start te maken. Na twee of drie sessies zullen jullie al een grote stap vooruit voelen!

Kan ik ook een coaching sessie volgen zonder mijn partner?

Jazeker, want alleen jij kunt al een enorm verschil maken. De sessies zullen jou helpen om een beter inzicht te krijgen in jouw relatie en jouw doelen en dromen. De kans is groot dat jouw partner alsnog aan zal willen sluiten, als hij/zij ziet hoeveel jij hebt aan het coaching traject!

Hoe kan ik een coaching sessie annuleren?

Je kan een sessie annuleren voor een e-mail te sturen naar liefde@annemiekevissercoaching.nl.

Als je minimaal 48 uur van te voren mij een mailtje stuurt, kan je de sessie kostenloos annuleren. Daarna breng ik 50% van het bedrag in rekening. Annuleer je minder dan 24 van te voren, dan breng ik 100% in rekening.

Nadat je de e-mail hebt gestuurd om de sessie te annuleren, kan je meteen online een nieuwe sessie inplannen.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor een coaching sessie?

Je kan een sessie annuleren door een e-mail te sturen naar liefde@annemiekevissercoaching.nl.

Als je minimaal 48 uur van te voren mij een mailtje stuurt, kan je de sessie kostenloos annuleren. Daarna breng ik 50% van het bedrag in rekening. Annuleer je minder dan 24 van te voren, dan breng ik 100% in rekening.

Gaan jullie wel vertrouwelijk met onze gegevens om?

Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig om met jullie gegevens. Als je hier meer informatie over wilt, dan kun je dit lezen in onze privacyverklaring.

Wat is het verschil tussen coaching en therapie?

In het kort, is dat het volgende:

Therapie: bij therapie wordt gekeken naar het verleden en wordt er dikwijls een diagnose gesteld. De therapeut gaat op zoek naar de oorzaak van een bepaald gedragspatroon. Therapie is geschikt als jij bijvoorbeeld een trauma hebt, een angst of een verslaving.

Coaching: een coach gaat samen met jou op zoek naar antwoorden voor het nu en de toekomst. Een coach is geschikt als jij bijvoorbeeld inzicht wilt krijgen in je kernwaarden en dromen. Of als jij samen met jouw partner wil werken aan het bouwen van een toekomst voor jullie gezin.

Twijfel je? Neem dan gerust even contact op met mij.

 

Ja! Ik wil het gratis E-book met liefdesquiz downloaden!

 

 

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.

Driebergen Relatiecoach

Een website zegt veel, maar een gesprek veel meer. Wil je er zo snel mogelijk achter komen of er een klik is? Plan dan nu een gratis online chemistry conversation in. Vul je e-mailadres in en je ontvangt meteen een link naar mijn agenda.

Privacyverklaring

You've got mail! Heb je binnen een uur niets ontvangen? Neem dan even contact op via e-mail.