fbpx

Dé relatiecoach voor iedereen met kinderen die relatiegeluk wil

Relatietherapie & Relatiecoaching

Relatietherapie &

Relatiecoaching

Relatietherapie: zodat je kan stoppen met piekeren en kan starten met genieten

Meer dan 90% van de stellen blijft bij elkaar

Beschikbaar overdag en in de avond

Altijd geheel vrijblijvende kennismaking

Ga niet bij de pakken neer zitten

Wil jij bij die 40% van de huwelijken horen die in een echtscheiding eindigt? De drie belangrijkste redenen dat stellen uit elkaar gaan zijn: 1) gebrekkige communicatie, 2) verloren vertrouwen en 3) uit elkaar groeien.

Iedereen zal hier wel iets in herkennen. Misschien lig je ‘s nachts wakker tijdens een relatiedip en pieker je over een mogelijke scheiding. Je ziet de beelden voor je waarin je de scheidingspapieren tekent, financiële onzekerheid tegemoet gaat en een omgangsregeling voor de kinderen onderhandelt.

Stop met doemdenken.

Ik geloof dat elke relatie fantastisch kan zijn. Ik geloof in een doelgerichte aanpak om jouw relatie naar een hoger plan te tillen.

Relatietherapie bij mij betekent geen zweverig gedoe, geen onzin en zeker geen kant-en-klare oplossingen die niet op jouw situatie van toepassing zijn. 

Het resultaat? Jullie zetten elkaar weer op nummer één. Kijken elkaar weer verliefd aan. Kunnen niet wachten om elkaar weer te zien!

Kan dat? Ook na 15 jaar samen en 2 kinderen? Ja. Zeker weten. Ik zie het dagelijks in mijn praktijk. 

Relatiecoacing en relatietherapie

Klinkt dit bekend?

E

Jullie lopen telkens tegen hetzelfde probleem aan en kunnen dit niet samen oplossen. Dit leidt tot ruzies en irritaties. Hier willen jullie van af zodat jullie weer van elkaar kunnen genieten.

E

Er is ontrouw geweest, maar jullie willen door met elkaar. Jullie willen elkaar weer kunnen vertrouwen.

E

Jullie hebben zo vaak ruzie en onenigheid dat jullie elkaar bijna niets meer gunnen. Jullie willen elkaar weer begrijpen en samen weer een team worden.

E

Als samengesteld gezin lopen jullie op eieren. Soms lijkt er een loopgravenoorlog uit te breken doordat er zo veel verschillende kampen in het gezin zijn. Jullie willen samen weer één front vormen en met z’n allen één gelukkig gezin zijn.

E

Jullie relatie zit al een tijd in een neergaande spiraal. Je vertelde jezelf altijd dat dit een fase is, maar kan je hier niet langer achter verschuilen. Jullie willen weer vlinders en passie voelen.

Relatietherapie voor stellen met kinderen

Neem jij geen genoegen met de status quo? Door mijn unieke focus ben ik dé expert in mijn vakgebied. Ik werk alleen met stellen met jonge kinderen. Voor mij is dit een heel logische specialisatie.

Ik heb een multomap vol diploma’s waardoor ik zowel relatiecoach als relatietherapeut ben. Daarnaast weet ik ook nog alles over hoe mensen leren. Dit zijn de perfecte ingredienten om julie exact te bieden wat jullie nodig hebben.

Dit wordt keer op keer bevestigd door de resultaten die ik weet te behalen: meer dan 90% van de stellen die ik coach blijven bij elkaar. 

Verder weet ik als moeder van 3 kinderen als geen ander dat liefde en passie in een relatie niet vanzelf komen.

Onder mijn begeleiding brengen jullie de liefde en passie weer terug in jullie relatie terwijl jullie weer plezier hebben zoals jullie vroeger hadden.

Wil je weten hoe relatietherapie jullie verder zal helpen?

{

Eigenlijk heeft iedereen een Annemieke nodig! Ze is open minded. Niets is onbespreekbaar. Jij kan gewoon jezelf zijn. Een coachingstraject bij Annemieke betekent maatwerk.

Lisanne den Boer uit Utrecht

{

Mijn partner en ik kunnen nu veel beter met elkaar praten. Ik heb nu echt het gevoel dat wij elkaar beter begrijpen. Dankzij relatietherapie bij Annemieke zijn de ruzies tussen mijn partner en mij gelukkig afgenomen.

Chris uit Utrecht

Annemieke Visser de relatiecoach voor stellen met kinderen

Relatietherapie: een duik in het diepe?

Voor veel mensen is relatiecoaching of relatietherapie een grote stap. Sommigen zien het als falen omdat ze hulp vragen. Er zijn zelfs mensen die zich ervoor schamen. Waarom? Omdat zij denken dat relaties vanzelf horen te gaan. En dat de vonken, ook 10 jaar en 2 kinderen later, er vanaf blijven vliegen.

Niets is minder waar. Maar ook al gaat het niet vanzelf, tóch is een jaloersmakende relatie voor iedereen bereikbaar. Hulp vragen om dit voor elkaar te krijgen, is een teken van kracht.

Het besluit om samen verantwoordelijkheid te nemen voor jullie relatiegeluk is een fantastisch besluit. Het is een investering waar jij, jouw partner en jullie kinderen de vruchten van zullen plukken.

Onder mijn begeleiding wordt jullie communicatie beter. Het begrip van en voor elkaar wordt groter. Jullie gaan elkaar meer gunnen. En misschien… voelen jullie zelfs weer die vlinders in jullie buik. Onder mijn begeleiding nemen jullie de stappen naar een relatie waar jullie allebei weer gelukkig van worden.

{

Wij hadden eerder al een relatiecoach gehad. Voordat wij ons traject bij Annemieke begonnen, vroeg ik mij af of relatiecoaching dit keer wél echt verschil zou maken. Ik twijfelde of we diep genoeg zouden gaan. Ik was ook sceptisch over het hebben van positiviteit als uitgangspunt. Is zoiets wel realistisch als je telkens weer tegen een situatie aanloopt?

 Maar uiteindelijk waren alle zorgen voor niets! Annemieke luistert aandachtig, kiest geen partij en probeerde ons naar elkaar te laten kijken door elkaar’s ‘bril’. Ze zet humor in waar mogelijk, straalt passie uit voor haar vak en geeft vertrouwen in het traject.

 En met fantastisch resultaat. We hebben meer compassie voor elkaar gekregen en proberen ons in de ander te verplaatsen. Wanneer we zitten te ‘kibbelen’ hebben we ons voorgenomen om dan tegen elkaar als codewoorden te zeggen: liefde of haat? Oftewel: gaan we ons in dit gesprek bewegen richting liefde? Of richting haat? Dat zet meteen een andere toon.

 Ik zou Annemieke aanbevelen aan iedereen met jonge kinderen die hun relatie een boost willen geven. Wij hebben de coaching online gedaan waardoor het extra laagdrempelig is. Lekker vanuit je eigen huis, je hoeft geen oppas te regelen, kortom: ideaal! Daarnaast spreekt ze vanuit haar eigen ervaring met 3 zoontjes en man. Daarom komt ze ook extra betrouwbaar en echt over.

Laura uit Zwolle

Als je start, kan je dit verwachten

N

Kennen wij elkaar nog niet? Dan starten we altijd met een vrijblijvende chemistry conversation. In dit gesprek van ongeveer 60 minuten leren wij elkaar kennen, bespreken wij waar jullie tegenaan lopen en hoe ik denk dat jullie weer in de juiste flow kunnen komen. Ben je enthousiast na dit gesprek? Dan gaan wij verder. Is er geen klik of ben je niet overtuigd dat jullie met mij verder kunnen komen? Geen probleem.

N

Geen ingewikkeld gedoe met afspraken inplannen: jij krijgt een link naar mijn agenda en kiest de tijd die jullie het beste uitkomt. Speciaal voor ouders met een volle agenda ben ik regelmatig in de avond beschikbaar.

N

De sessies zijn online via Zoom of face to face (in Driebergen, nabij de A12 en het treinstation) en duren 1,5 uur. Jullie krijgen inspirerende inzichten waarmee jullie ook na de sessie stappen blijven zetten richting meer liefde en geluk in jullie relatie.

Wil jij weer liefde in jouw relatie?

{

Wij zijn heel dankbaar dat wij online relatietherapie hebben gevolgd bij Annemieke. Vooraf had ik grote twijfels of een buitenstaander mij zou kunnen begrijpen. Ook mijn partner vroeg zich af of een vreemde ons zou kunnen helpen om meer naar elkaar te groeien. Maar niets was minder waar! We voelen ons nu veel dichter bij elkaar.

We hebben geleerd om op een andere manier naar elkaar te kijken. Hierdoor stappen wij makkelijker over ergernissen heen. We kregen meer inzicht in elkaars gedachten doordat wij met elkaar gingen praten. Dat is een enorme winst.

Wat ontzettend fijn was dat Annemieke onbevooroordeeld en onpartijdig in ons coachtraject stond. Annemieke is een zeer professionele en warme coach die rust uitstraalt. Wij vonden het ook erg fijn dat Annemieke veel bruikbare tips en tricks deelde over hoe je met kinderen ook nog tijd met elkaar kunt doorbrengen. Wij bevelen Annemieke van harte aan!

Emily uit Vlaanderen

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen relatiecoaching en relatietherapie?

In het kort, is dat het volgende:

Relatietherapie: bij relatietherapie wordt gekeken naar het verleden en wordt er dikwijls een diagnose gesteld. De relatietherapeut gaat op zoek naar de oorzaak van een bepaald gedragspatroon. Relatietherapie is geschikt als jij bijvoorbeeld een trauma hebt, een angst of een verslaving.

Relatiecoaching: een relatiecoach gaat samen met jullie op zoek naar antwoorden voor het nu en de toekomst. Een relatiecoach is geschikt als jij samen met jouw partner wil werken aan het bouwen van een toekomst voor jullie gezin.

Maar zoals alles in het leven, zit er ook een groot grijs gebied tussen relatietherapie en relatiecoaching. Als wij tijdens de coaching stuiten op ervaringen uit het verleden die jouw vooruitgang belemmeren, kan ik heel een aantal therapeutische tools toepassen zoals EFT, EMDR, RDI en familie opstellingen (ja, ook die diploma’s heb ik :-)).

Twijfel je? Neem dan gerust even contact op met mij.

 

Online relatiecoaching, werkt dat wel?

Voor veel mensen werkt online relatiecoaching erg goed. Op dit moment kiest de meerderheid van mijn klanten voor online relatiecoaching. Anderen kiezen voor deels online en deels face to face relatiecoaching. Een enkeling kiest voor alleen maar face to face relatiecoaching. Voor mij maakt het geen verschil, zo lang ik het maar van te voren weet natuurlijk.

Ik heb al mijn tools en technieken zo aangepast dat online relatiecoaching net zo effectief is. 

In het geval dat wij ook relatietherapie gaan toepassen (bijvoorbeeld EMDR therapie), is het wel nodig om elkaar face to face te zien. Maar de meeste vormen van therapie vragen slechts om een of twee sessies.

Als wij elkaar face to face zien, gebeurt dat op Landgoed Bloemenheuvel in Driebergen. Zeer centraal gelegen (gratis parkeren) naast de afslag van de A12 en nabij het station Driebergen-Zeist.

Zowel online als face to face sessies kunnen eventueel in de avond plaats vinden op basis van beschikbaarheid. Dit ervaren veel ouders als een heel groot voordeel: zij hoeven geen vrij te nemen en, in het geval van online coaching, geen oppas te regelen.

Wat kost relatiecoaching?

Relatiecoaching is ongelooflijk duur… als je het niet doet!

De kosten van niet investeren in jouw relatie kunnen gigantisch zijn. Om te beginnen met de financiële kosten. Een mediator kost gemiddeld EUR 180 per uur (volgens de Rijksoverheid). De kosten van een advocaat voor een niet ingewikkelde scheiding zijn zo’n EUR 2,500 (aldus de echtscheidingswijzer). Daarnaast zal één van jullie een nieuwe woning moeten zoeken en zullen er kosten gemaakt moeten worden om de oude woning opnieuw te financieren of misschien zelfs verkopen. De nieuwe woning moet natuurlijk ook ingericht worden. Verder zijn er nog de maandelijkse kinder- en partneralimentatie kosten.

Kortom, een scheiding loopt flink in de papieren.

Maar de financiële kosten zijn slechts een fractie van het leed. De emotionele kosten zijn nog veel hoger. De ruzie. De spanning in het gezin waar de kinderen onder lijden. Minstens een jaar lang je leven on hold omdat jullie nog samen wonen terwijl er nieuwe woonruimte gezocht wordt of omdat er nog allerlei losse eindjes zijn die afgehandeld moeten worden. Dit alles heeft een diepe impact op jouw levensgeluk en dat van je kinderen.

En dat terwijl het écht mogelijk is om gelukkig te worden met je huidige partner.

Een traject bij mij levert jullie levensgeluk op. Jullie krijgen weer waardering voor elkaar. Zijn ontspannen in elkaars aanwezigheid. Jullie raken elkaar weer aan. Langzaam maar zeker voelen jullie je weer verbonden met elkaar. En de kinderen zien dit allemaal gebeuren. Ze slaken een zucht van verlichting bij deze ontspannen situatie in huis.

Mochten er dieperliggende problemen zijn die verder gaan dan coaching, dan pakken wij die ook aan. Bijvoorbeeld door EFT, EMDR therapie of familieopstellingen.

Kortom, de kosten voor relatiecoaching vallen in het niet bij de financiële en emotionele kosten van een scheiding. Voor particulieren is dit een investering van 150 euro per uur (incl. BTW) en voor zakelijke klanten 200 euro per uur (incl. BTW).

Ps. Ik ben regelmatig ook in de avonden beschikbaar. Dit ervaren ouders als een heel groot voordeel: ze hoeven geen vrij te nemen en bij online coaching ook geen oppas te regelen.

Worden de kosten vergoed?

Er zijn een aantal aanvullende verzekeringen die coaching vergoeden. Ik raad je zeker aan om hierover te bellen met jouw verzekeraar.

Verder zijn er ook veel werkgevers die verder kijken dan trainingen die alleen op professionele ontwikkeling betrekking hebben. Steeds meer werkgevers realiseren zich dat een gelukkig personeelslid productiever is en dus ook meer voor het bedrijf verdient. Ik raad je daarom zeker aan om contact op te nemen met jouw leidinggevende of personeelszaken om dit te bespreken. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Werk jij volgens een bepaalde visie of methodiek?

Simpel gezegd is mijn uitgangspunt positiviteit. Jij hebt zelf alles in huis om de juiste oplossing te vinden. Ik ga er vanuit dat iedereen altijd positieve bedoelingen heeft. Wat er in het verleden ook verkeerd is gegaan: daar is een reden voor.

Ik zie jullie als onderdeel van een groter systeem. Jullie relatie wordt immers door allerlei zaken beinvloed, zoals een ex-partner, een veeleisende werkgever, of een bemoeizuchtige schoonfamilie ;-). Het is belangrijk om hier oog voor te hebben.

Wat betreft methodieken, ik haal mijn inspiratie uit jaren management en coachings ervaring. Daarnaast heb ik een super solide basis door de vele opleidingen als relatie/volwassenen/kinder-coach, pedagogiek, EFT, EMDR, familieopstellingen en natuurlijk mijn studie rechten.

Ik zit dus niet vast een een methode. Ik bedenk voor ieder stel, elke sessie weer waar jullie het meeste baat bij hebben. Dat is volgens mij de beste manier om partners weer duurzaam dichter bij elkaar te laten komen!

Elke sessie wordt afgesloten met bepaalde opdrachten zodat jullie ook tussen de sessies door bezig blijven met het oplossen van jullie coachingsvraag. Dit zijn natuurlijk altijd positieve en motiverende opdrachten!

Hoe combineer ik mijn drukke leven met dit coachingstraject?

Ik snap heel goed dat dit de drukste fase is in je leven. Tegelijkertijd is het precies daarom NU het moment om jouw prioriteiten duidelijk te hebben. Voor mensen die heel veel ballen in de lucht moeten houden, bied ik daarom online coaching aan. Bovendien zijn deze sessies ook in de avonduren te boeken. Hierdoor hoef je geen vrij te nemen van je werk en geen oppas te regelen. Een derde voordeel: geen reistijd. Het enige wat je wel nodig hebt, zijn kinderen die doorslapen tijdens de sessies 🙂

Mijn partner spreekt geen Nederlands. Is dat een probleem?

Dat is geen enkel probleem, zo lang jouw partner wel Engels spreekt. Ik heb verschillende coachingstrajecten gedaan met Engels sprekende personen, dus laat je hierdoor niet weerhouden.

Waarom zijn sessies bij jou 1,5 uur?

Vanwege de efficientie. In 1,5 uur kan ik meerdere werkvormen doen die bij jullie passen. Hierdoor halen wij meer rendement uit jullie en mijn tijd.

Het gaat goed met mijn relatie. Is dit wel nuttig voor ons?

Geweldig! Jullie begrijpen dat het belangrijk is om aandacht aan elkaar te besteden nu het nog niet te laat is.

Voor mensen zoals jullie heb ik speciaal een aantal online programma’s ontwikkeld.

Als je op zoek bent naar een snelle boost voor je relatie, een soort jaarlijkse APK, zou ik je aanraden om mijn online training LiefdesLef te volgen. LiefdesLef is een super toffe 6-weekse online training waardoor je weer opnieuw met een roze bril naar je relatie gaat kijken. Check deze link voor meer informatie.

Daarnaast heb ik nog het programma Jouw Droomrelatie. Dit is een programma van 6 maanden waarin je echt weer je relatie structureel naar een veel hoger plan tilt. Sleur en irritaties zijn definitief verleden tijd. Het programma laat jullie beiden groeien als persoon en jullie relatie groeit mee. Jouw Droomrelatie is een  training die op maat gemaakt wordt voor jullie. Jullie kiezen welke masterclasses jullie willen volgen en krijgen en combineren zit met 1-op-1 begeleiding van mij. Kijk snel op de speciale Jouw Droomrelatie website voor meer informatie.

Het gaat slecht met mijn relatie. Is coaching dan verstandig?

Ik ben super positief ingesteld, maar ook realistisch.

Als jullie starten met relatiecoaching, zijn er twee uitkomsten mogelijk: jullie blijven bij elkaar of jullie gaan uit elkaar.

Mijn ervaring is dat relatiecoaching een must is in het geval van beide uitkomsten.

Waarom?

Als jullie na een coachingstraject toch besluiten om uit elkaar te gaan, dan gebeurt dit over het algemeen op een veel rustigere en begripvollere manier. Met oog voor wat het beste is voor de kinderen.

Dat komt omdat jullie elkaar door de coaching meer zijn gaan begrijpen en waarderen. Dat is belangrijk omdat je elkaar dan ook dingen kunt gunnen. En elkaar dingen gunnen, is cruciaal voor een scheiding zonder elkaar de tent uit te vechten.

Dat is iets wat je altijd wilt voorkomen.

Denk aan het prachtige Afrikaanse gezegde “When two elephants fight, it is the grass that suffers most”. Terwijl jij en jouw partner elkaar de tent uit vechten over elk klein detail, zijn het jullie kinderen die maanden lang in ruzie en een negatieve sfeer zitten.

Geen enkele ouder doet dit zijn kinderen moedwillig en bewust aan, maar toch is het voor veel kinderen de dagelijkse realiteit.

Dus: geef je relatie een kans door te starten met relatiecoaching. In het beste geval ben je nog lang gelukkig met jouw partner. In het slechtste geval gaan jullie als volwassenen uit elkaar zonder wrok en haat.

Kan ik ook een coaching sessie volgen zonder mijn partner?

Jazeker, want alleen jij kunt al een enorm verschil maken.

De sessies zullen jou helpen om een beter inzicht te krijgen in jouw relatie en jouw doelen en dromen.

Jij zal jouw gedrag gaan veranderen en dat gaat ongetwijfeld ook ander gedrag van jouw partner uitlokken.

De kans is groot dat jouw partner alsnog aan zal willen sluiten, als hij/zij ziet hoeveel jij hebt aan het coaching traject!

Hoe kan ik een coaching sessie annuleren?

Je kan een sessie annuleren voor een e-mail te sturen naar liefde@annemiekevissercoaching.nl.

Als je minimaal 48 uur van te voren mij een mailtje stuurt, kan je de sessie kostenloos annuleren. Daarna breng ik 50% van het bedrag in rekening. Annuleer je minder dan 24 van te voren, dan breng ik 100% in rekening.

Nadat je de e-mail hebt gestuurd om de sessie te annuleren, kan je meteen online een nieuwe sessie inplannen.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor een coaching sessie?

Je kan een sessie annuleren door een e-mail te sturen naar liefde@annemiekevissercoaching.nl.

Als je minimaal 48 uur van te voren mij een mailtje stuurt, kan je de sessie kostenloos annuleren. Daarna breng ik 50% van het bedrag in rekening. Annuleer je minder dan 24 van te voren, dan breng ik 100% in rekening.

Ben jij klaar om in actie te komen?

Aangesloten bij NOBCO

Annemieke Visser Coaching aangesloten bij NOBCO

Partner van Ouders.nl

Partner van internationaal bureau Nanny Nina

Annemieke Visser
Dé relatiecoach voor stellen met kinderen
Arnhemsebovenweg 165
3971 ME Driebergen

Mail: liefde@annemiekevissercoaching.nl
Whatsapp: 06-50804528
KvK: 71212124
Algemene voorwaarden: klik hier
Privacyverklaring: klik hier

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.

Meer weten over relatietherapie?

 

Om goede resultaten te behalen is het belangrijk dat er een klik is tussen ons. 

Als je dit formulier invult, neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

We spreken elkaar vrijblijvend via Zoom zodat julllie kunnen ontdekken wat ik voor jullie kan betekenen.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Meer weten over relatietherapie?

 

Om goede resultaten te behalen is het belangrijk dat er een klik is tussen ons. 

Als je dit formulier invult, neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

We spreken elkaar vrijblijvend via Zoom zodat julllie kunnen ontdekken wat ik voor jullie kan betekenen.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Meer weten over relatietherapie?

 

Om goede resultaten te behalen is het belangrijk dat er een klik is tussen ons. 

Als je dit formulier invult, neem ik contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

We spreken elkaar vrijblijvend via Zoom zodat julllie kunnen ontdekken wat ik voor jullie kan betekenen.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Weer liefde in je relatie? Het is echt mogelijk.

Wil je weten hoe? Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!