Dé relatiecoach voor iedereen met kinderen die relatiegeluk wil

Over Annemieke

Over Annemieke

Wie is Annemieke Visser?

Ik doe het niet expres. Zonder het te merken zie ik altijd de positieve kant van mensen. Ook ben ik nieuwsgierig. Ik ben benieuwd naar wat mensen denken, al heb ik snel afgeleerd om dit aan mijn partner te vragen. Wie zit er immers op een antwoord als “niets” te wachten als je zo’n vraag stelt!? Eigenlijk had ik 20 jaar geleden al kunnen weten dat ik relatiecoach zou worden. Ik studeerde rechten. Maar was meer geinteresseerd in mijn werk voor een echtscheidingsadvocaat en de verhalen die ik las bij de kinderrechtswinkel. Mensen die jaren van elkaar hadden gehouden en elkaar nu de tent uitvochten. Elkaar het licht in de ogen niet gunden. Kinderen die de dupe waren van ouders die te veel steken lieten vallen. De rechtbank is niet mijn wereld, dacht ik. Na afronding van mijn master heb ik daarom meteen de overstap gemaakt naar een wereld waar ik een positieve impact kon hebben: het onderwijs. Geweldig om te werken met die kleine krummels. De intellectuele uitdaging haalde ik uit verschillende studies die ik in die tijd heb gevolgd, waaronder pedagogiek. Zo kon ik de ontwikkeling van een kind nóg beter begrijpen en nadenken over de verschillende manieren om kinderen op te voeden. 

… van onderwijs naar coaching…

Dat iedereen hier een andere kijk heeft op opvoeding, leerde ik na afronding van de volgende opleiding: kindercoaching. Wat genoot ik ervan om kinderen elke sessie te zien groeien! Maar ik ergerde mij ook aan het feit dat ik vaak niet bij de oorzaak kon komen: het gedrag van de ouders. Ondertussen had ik in vier jaar tijd zelf drie kinderen gekregen en ontdekte ik hoe uitdagend het was om tijd te maken voor mijn kinderen, man, vrienden en mijzelf. Ik kwam tijd tekort, ondanks het feit dat de kids ervoor zorgden dat mijn nachten erg kort waren! Slechte nachten, jonge kinderen en drukke banen vormen een uitdaging voor elke relatie, hoe sterk die ook is. Dat inspireerde mij om door te leren voor volwassenen coach. Ook hier heb ik ervaren hoe snel je het verschil kan maken in iemands leven. Gewoon door de juiste vragen te stellen en door goed te luisteren. Deze vaardigheden pas ik tegenwoordig exclusief toe op stellen met kinderen. Dit is een doelgroep waar mijn hart ligt want er is geen beter voorbeeld voor kinderen dan ouders die elkaar liefhebben. Hierdoor groeien kinderen zelfverzekerd op en als er maar genoeg mensen mijn trainingen volgen moet mijn voormalige baas de echtscheidingsadvocaat binnenkort een andere baan zoeken!

{

…Slechte nachten, jonge kinderen en drukke banen vormen een uitdaging voor elke relatie, hoe sterk die ook is…

Over Annemieke

Ik ben relatiecoach. Positief, betrouwbaar en deskundig. Lees hier meer over mijn achtergrond.

Drijfveer

Ik weet dat veel mensen dromen van een betere relatie. Nadat mensen kinderen hebben gekregen, lijkt het soms wel of het leven draait om het grootbrengen van de kinderen. Om vervolgens te ontdekken dat er geen liefde meer is als de kinderen het huis uit zijn. Deze stellen zijn elkaar langzaamaan kwijtgeraakt. Zo zonde! Terwijl zij begonnen als ieder ander: tot over de oren verliefd. Ik ben ervan overtuigd dat er niets belangrijker is dan actief werken aan jezelf en je relatie. En ik ben er van overtuigd dat dit met heel veel plezier, lol en liefde kan. Maar hoe doe je dit ook nog eens efficiënt? Omdat er geen enkele training was die alle belangrijke aspecten van een relatie belicht en je stap voor stap begeleid naar een duurzame gedragsverandering, heb ik die zelf gemaakt. Waarom? Omdat er geen beter voorbeeld is voor kinderen dan gelukkige ouders. Dit is dé manier om samen te werken aan die sparkle in je relatie. Dat vuur dat weer tussen jullie brandt, werkt ook enorm verwarmend voor jullie omgeving.

Belofte

Persoonlijke groei en een duidelijke visie op wat jij in jouw relatie wilt bereiken. Ik ben er 100% zeker van dat mijn unieke methode werkt, want ik geef je een niet goed geld terug garantie.

Je zult mij ervaren als iemand die: jou de lucifer geeft om je eigen vuur aan te steken. Ik zie de potentie in jou en hou je een spiegel voor. Met inspirerende voorbeelden maar zonder zweverig gedoe neem ik je stap voor stap mee naar jouw droomrelatie.

Opleiding & ervaring

Annemieke (1980) heeft haar Master in Law (specialisatie privaatrecht en kinderbescherming) en heeft jarenlange ervaring opgedaan naast haar rechtenstudie bij een echtscheidingsadvocaat en mediator. Na haar Master in Law wilde ze het verschil maken voor jonge kinderen in hun ontwikkeling. Ze heeft de pedagogische academie tot leerkracht basisonderwijs (pabo) succesvol afgerond en is 15 jaar in het onderwijs werkzaam geweest als leerkracht, intern begeleider, leidinggevende en coach voor (startende) leerkrachten. Tijdens haar jaren voor de klas heeft zij diverse studies afgerond waaronder de bachelor Pedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft de 18 maanden durende opleiding tot kindercoach en volwassencoach behaald bij BGL in Doorn. Daarnaast heeft zij nog verder gestudeerd voor relatiecoach bij Sonnevelt opleidingen. Wil jij profiteren van haar uitgebreide palet aan kennis en vaardigheden? Meld je dan hieronder aan voor een gratis chmistry call van een uur.

Droom jij ook van een relatie waarin je weer enorm van elkaar geniet?

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.