Wij helpen stellen met kinderen relatiegeluk te hervinden

Online relatietherapie
LiefdeFM

Online relatietherapie
LiefdeFM

In 90 dagen van RuzieFM naar LiefdeFM

Telkens weer hetzelfde liedje? Zet een andere zender op!

Jullie communicatie verbetert door online relatietherapie. Jullie maken minder ruzie, voelen meer liefde en komt er weer rust in huis.

Liefde in je hart

Plezier in je relatie

Rust in je huis

N

LiefdeFM is voor stellen die:

N

Het zat zijn om zo veel ruzie te maken.

N

Belangrijke onderwerpen niet met elkaar kunnen of durven bespreken en daar verandering in willen brengen.

N

Zich regelmatig zo aan elkaar irriteren dat er steeds minder plezier in hun relatie is en weten dat dit ook anders kan.

N

De onrust in huis zat zijn en thuis weer een plaats van liefde en rust willen maken.

N

Zich alleen voelen in hun relatie. Hierdoor ontstaat juist nog meer afstand.  Hier willen jullie van af zodat jullie weer van elkaar kunnen genieten.

{

Wat een mooie en inspirerende tijd hebben we gehad met Annemieke! Achteraf de beste beslissing van het afgelopen jaar om samen op zoek te gaan naar wat ons bindt en de liefde weer te laten bloeien.

Weet nog goed het eerste gesprek in een tijd waarin ons huwelijk enorm op z’n kop stond en ik mijn heil elders zocht. Maar er toch nog scherfjes liefde waren waar we hoop uit haalden. De rust, warmte en toewijding maar ook het vertrouwen die Annemieke uitsprak naar ons om de puinhoop aan te pakken voelde als een warme douche en thuis komen.

Dat gevoel is de hele cursus gebleven: met humor en aanmoediging elkaar weer te leren kennen en naar elkaar te luisteren maar ook vooral plezier te hebben konden we stap voor stap weer terug naar wat we beiden wilden: een intieme band met verbondenheid en wederzijds geliefd voelen.

Geen trucjes maar door openheid over emoties en verwachtingen uit te spreken waarbij je echt zelf aan de slag moet. Op momenten dat het moeilijk ging was er Annemieke die het positieve benoemde en ons weer op het goede spoor zette. Wat een lief, betrokken en deskundige hulpverlener is ze.

Daniel en Jantina – Veendam 

 

Wat is LiefdeFM?

9

Hét (online) relatietherapie van 90 dagen om meer liefde te krijgen in je relatie door betere communicatie.

9

Weg van “ja, maar…” naar wederzijds begrip en respect voor elkaar.

9

De beste manier om je weer gezien, gehoord en geliefd te voelen.

9

De ideale mix tussen online leren en persoonlijk contact.

9

Een efficiënt programma voor meer liefde in je hart, plezier in je relatie en rust in je huis.

Online relatietherapie om ruzie te verminderen

“Hoe zou het zijn als jullie kunnen stoppen met ruzie maken en overschakelen naar liefde en begrip?”

Op een gegeven moment is het genoeg.

Jullie maken bijna geen plezier meer samen. Er is te veel ruzie. Te weinig begrip.

Jullie zijn niet de enigen. Er zijn duizenden stellen zoals jullie.

Maar dat wil niet zeggen dat er niets aan te doen is.

Ik heb de afgelopen jaren honderden stellen geholpen om weer liefde voor elkaar te voelen door middel van online relatietherapie.

Met LiefdeFM heb ik een compleet programma gemaakt voor al die stellen die ontevreden zijn over hun relatie en daar nu werk van willen maken.

LiefdeFM brengt de liefde terug in jullie hart en zorgt voor plezier in jullie relatie door betere communicatie. Hierdoor keert de rust terug in huis en wordt het thuis weer fijn voor de kinderen.

{

Mijn partner en ik zaten in een heel diep zwart gat.

Zelf wisten wij niet meer waar wij het zoeken moesten. Blijven wij samen, gaan wij uit elkaar.

Toen ontdekte ik een relatietherapeut. Zij stond al goed aangeschreven dus wij dachten, wij gaan ervoor.

Het eerste gesprek, het eerste contact, het was heel fijn. Annemiek heeft een rustige stem. Heel fijn om naar te luisteren. Toen wij aangaven dat wij niet van het hele serieuze waren kwam Annemiek met LiefdeFM.

Dit is echt de manier om elkaar weer te ontdekken. Te ontdekken hoe eenieder reageert. Je leert elkaar bij LiefdeFM op een speelse en leuke manier weer opnieuw kennen.

Er zijn ook zeker serieuze kanten. Die neemt Annemieke heel rustig met je door. Annemieke is echt een top vrouw!

Ik raad echt iedereen die in een dip zit, wil gaan scheiden, elkaar weer opnieuw wil leren kennen Annemiek aan! Zij kijkt naar wat jullie nodig hebben. Wij zijn dolgelukkig met Annemiek.

Kelly, Veenendaal

LiefdeFM is het ideale online relatietherapie programma. Het is een mix tussen theorie en praktijk en bevat veel direct toepasbare tools en technieken:

Drie relatietherapie sessies met een van onze therapeuten (op basis van EFT of andere technieken als deze beter bij jullie passen). Daarnaast is er een uitgebreid intake gesprek, een relatiedoelengesprek en een afsluitend gesprek.

Maandelijks een implementatie sessie voor al je vragen. Sowieso kan je altijd al je vragen stellen in de online community.

7 waardevolle videotrainingen met diepgaande theorie en verrassende opdrachten die zijn ontwikkeld en opgenomen door Annemieke. Je behoudt 1 jaar toegang tot de online leeromgeving zodat je de video’s terug kan kijken.

Elke maand een date night, inclusief alle benodigde inspiratie. Ja, het zal in het begin geforceerd voelen. Maar geloof ons: al snel wordt dit iets waar jullie naar uitkijken en nooit meer mee zullen stoppen.

Wekelijks een positieve oefening om jullie verbinding te versterken. Door ruzies en irritaties zijn jullie steeds verder uit elkaar gegroeid. Nu is het tijd om weer naar elkaar toe te groeien. Deze oefeningen zijn hier perfect voor en zorgen voor grote impact met een kleine tijdsinvestering.

Inspirerend e-boek om waarmee jullie de verbinding tussen jullie stapje voor stapje weer kunnen herstellen.

De investering om met LiefdeFM weer liefde in je hart, plezier in je relatie en rust in huis te krijgen is 2,497 euro per stel. 

Relatiegeluk met behulp van Annemieke Visser Coaching:

Zie ons als jullie persoonlijke Google Translate: wij zorgen ervoor dat jullie elkaar weer begrijpen.

Wij spreken duidelijke taal en zetten jullie in de actiestand.

Met ons bekijken jullie conflicten en ruzies vanuit alle kanten. Zonder oordeel en zonder schuldvraag.

Wij leren jullie om aannames en oordelen over elkaar achter jullie te laten.

Wij laten jullie weer heilig geloven in de toekomst van jullie relatie (zelfs als je nu denkt: “daar geloof ik niets van”).

Waarom zouden jullie niet meedoen?

Jullie kunnen waarschijnlijk wel 1000 redenen verzinnen om niet mee te doen met een online relatietherapie programma zoals LiefdeFM.

Maar uiteindelijk gaat het om de reden om wél mee te doen.

En dan is maar één reden echt belangrijk: jullie geluk.

Gaan jullie echt de gok nemen dat het allemaal wel goed komt zonder zelf actie te ondernemen? Zijn jullie bereid om jullie gezin op het spel te zetten en als een kikker te blijven zitten in een pan waarin de temperatuur van het water langzaam aan het stijgen is?

Ik hoop het niet. Jullie willen het beste voor elkaar en de kinderen. Jullie willen dat zij opgroeien in een veilige en gezellige omgeving.

Jullie zijn de sleutel voor de sfeer in jullie gezin. Als jullie weer heerlijk van elkaar genieten, genieten jullie kinderen mee.

Over Annemieke:

9

Positieve studiebol met 3 kinderen en een ontelbaar aantal diploma’s in bijv. relatiecoaching, EMDR-therapie, EFT-therapie, Familieopstellingen, NLP, rechten en pedagogiek.

9

Expert op het gebied van relatieproblemen en vooral -oplossingen van stellen met kinderen.

9

Jouw gids naar duurzame gedragsverandering (allergisch voor eendagsvliegen).

9

Vrouw met een missie: als het aan mij ligt heeft de volgende generatie geen relatietherapeut of -coach meer nodig!

Relatietherapeut Annemieke Visser

Veelgestelde vragen over online relatietherapie programma LiefdeFM

Wanneer start LiefdeFM?

Wanneer jullie willen. Nadat jullie contact hebben opgenomen, plannen we een kennismakinggesprek. In dit gesprek wordt bekeken of LiefdeFM voor jullie de beste oplossing is.

Als dat zo is: top. Dan kunnen jullie onmiddelijk starten met het programma.

Hoe werkt de relatietherapie?

Als deelnemer aan LiefdeFM heb je recht op drie relatietherapie sessies. Deze zijn online of face to face, aan jullie de keuze.

De sessies zijn super waardevol omdat jullie hierdoor haarscherp zullen krijgen hoe jullie jullie relatie kunnen verbeteren.

Het idee is dat jullie elke maand 1 sessie hebben. Daarnaast zien is natuurlijk ook nog contact tijdens de maandelijkse implementatiesessies, het relatiedoelengesprek en het afsluitende gesprek.

Kortom: er is meer dan genoeg mogelijkheid persoonlijk contact om te bespreken wat er lastig gaat en hoe dit beter kan.

Let op: LiefdeFM is een 90-dagen programma. Het resultaat is optimaal als jullie dit programma binnen 90 dagen doen. Daarom moeten de sessies binnen 90 dagen ook gebruikt zijn, anders vervallen de sessies. Maar maak je geen zorgen. Natuurlijk houden wij rekening met jullie persoonlijke omstandigheden. Daarom is het mogelijk om van deze termijn af te wijken als wij hier van te voren mee akkoord zijn gegaan.

Online relatietherapie, werkt dat wel?

Voor bijna iedereen werkt online relatietherapie erg goed. Op dit moment kiest een ruime meerderheid van onze klanten voor online relatietherapie.

Het grote voordeel is dat jullie geen reistijd hebben en in jullie eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven.

Voor ons is het voordeel dat wij met stellen kunnen werken door heel Nederland en België.

Wij werken al jaren online en hebben al onze tools en technieken zo aangepast dat online relatietherapie net zo effectief is als face to face.

Maar, mochten jullie de sessies liever face to face doen, dan zijn jullie welkom op verschillende locaties. Kijk op de contactpagina voor een actueel overzicht.

 

Moeten wij LiefdeFM in 90 dagen doen?

Niets moet natuurlijk.

Maar de relatiecursus is zo ontwikkeld dat hij het meeste impact heeft als je mee gaat in het ritme van de cursus.

Om dit te stimuleren is het ook alleen mogelijk om de partnersessies tijdens de 90 dagen van het programma in te plannen.

Mocht het programma te snel gaan, dan kan je altijd de opdrachten op een later moment doen. Jullie houden een jaar toegang tot de opdrachten en de videos.

Kunnen wij niet beter in relatietherapie?

Dat zou best kunnen, maar waarschijnlijk niet. Het hangt heel erg af van jullie beginsituatie af.

Het voordeel van de online relatietherapie programma LiefdeFM is dat dit een vast programma met veel contactmomenten is en opdrachten is. Jullie kiezen voor 90 dagen volle focus op jullie relatie. Veel stellen vinden die structuur fijn.

Juist door de structuur voorkom je grote pieken en dalen in jullie proces. Veel stellen die starten met relatietherapie hebben behoefte aan structuur om niet te vervallen in oude patronen en gewoonten. Als deze stellen reguliere relatietherapie zouden volgen, zouden zij zich na elke sessie fantastisch voelen maar in de weken erna weer langzaam (of snel…) afgleiden. Dit kan heel demotiverend werken. Om dit te voorkomen hebben wij LiefdeFM ontwikkeld.

Daarnaast merken wij in de Q&A’s dat stellen ongelooflijk veel kunnen leren van elkaar. De problemen van anderen zullen erg herkenbaar zijn en de oplossingen vaak ook!

Jullie realiseren je dat jullie echt niet de enige zijn waar bepaalde zaken niet lekker lopen en worden geïnspireerd door inzichten en oplossingen van zowel de deelnemers als van mij.

Bij twijfel: stuur mij altijd even een berichtje zodat ik jullie kan helpen de keuze te maken waarmee jullie het meeste en snelste resultaat mee behalen.

Het gaat slecht met onze relatie. Is LiefdeFM wel nuttig voor ons?

Ja.

Online relatietherapie programma LiefdeFM is speciaal is gemaakt voor stellen die niet tevreden zijn over hun relatie. Jullie merken dat er een probleem is maar hebben dit nog niet samen op kunnen lossen.

Jullie willen graag weer liefde voor elkaar voelen. Meer plezier samen maken. Meer rust in huis zodat het ook voor de kinderen weer beter wordt.

Dit is te bereiken in 90 dagen, maar zal niet vanzelf gaan.

Ik zal jullie alle theorie, tools en technieken aanreiken om jullie relatie ten goede te veranderen. Maar jullie zullen het wel zelf moeten doen.

Het online relatietherapie programma stopt na 90 dagen, maar jullie kunnen doorgaan. Bijvoorbeeld door de wekelijkse opdrachten nogmaals te doen. Of door de videos terug te kijken en de oefeningen opnieuw te doen. Dit zal 100% zeker de positieve impact van het programma vergroten.

Het gaat best goed met onze relatie. Is LiefdeFM nuttig voor ons?

Waarschijnlijk niet.

Als jullie beiden tevreden zijn over jullie relatie is een online relatietherapie programma zoals LiefdeFM niet het juiste programma voor jullie.

LiefdeFM is voor stellen die graag dichter bij elkaar willen komen omdat de andere optie (op de korte of lange termijn) uit elkaar gaan is.

Voor stellen die het plezier in hun relatie al hebben (terug)gevonden maar op zoek zijn naar meer diepgang en verbinding, heb ik Jullie Droomrelatie ontwikkeld.

Dit programma geeft jullie meer passie voor elkaar, focust op geluk in jullie gezin en zorgt voor een gezamenlijke visie op jullie toekomst.

Jullie Droomrelatie transformeert jullie relatie van OK naar geweldig.

Neem bij twijfel even contact met mij op en wij bespreken wat het beste bij jullie past.

Wat is het verschil tussen LiefdeFM en Jullie Droomrelatie?

Er zijn een aantal duidelijke verschillen tussen de programma’s.

LiefdeFM: online relatietherapie programma voor stellen die ontevreden zijn over hun relatie. Er lijkt te weinig liefde te zijn. Er is te veel ruzie. Of juist te veel angst om belangrijke zaken uit te spreken.

LiefdeFM brengt jullie relatie in 90 dagen naar een beter niveau. Jullie voelen weer liefde in jullie hart en herinneren jullie weer waarom jullie bij elkaar zijn. Jullie gaan weer plezier maken samen. Dit zorgt voor een betere sfeer in huis waar jullie kinderen al zo lang behoefte aan hadden.

Jullie Droomrelatie: een programma van een jaar voor stellen die al best lekker gaan maar die verdieping in hun relatie willen. Stellen die geen genoegen nemen met “het gaat z’n gangetje”.

Meedoen met Jullie Droomrelatie betekent weer passie voor elkaar, geluk in je gezin en een gezamenlijke visie op jullie toekomst.

Dit doen we door veel meer de diepte in te gaan op verschillende thema’s die betrekking hebben op alle aspecten van jullie relatie (denk aan intimiteit, gezamenlijk opvoeden, lange termijn doelen stellen en ook communicatie). Een ander groot verschil is dat jullie als deelnemer van Jullie Droomrelatie meer persoonlijke begeleiding krijgen. Meer informatie? Kijk hier.

Kan ik ook alleen meedoen aan LiefdeFM?

Het komt regelmatig voor dat een van de partners niet open staat voor online relatietherapie.

Dat is precies de reden waarom ik LiefdeFM heb ontwikkeld: dit online relatietherapie programma is veel toegankelijker heeft net zo’n grote impact op je relatie als relatietherapie terwijl het niet voelt alsof jullie “in” relatietherapie zijn: jullie zijn 90 dagen lang een programma aan het volgen wat jullie dichter bij elkaar brengt en ook nog eens leuk om te doen is.

Om die impact waar te kunnen maken, is het belangrijk dat beide partners mee doen.

Wil je partner echt niet mee doen, dan kan jij alsnog heel veel doen om jullie relatie te verbeteren. Maar je bent dan waarschijnlijk beter geholpen door 1 op 1 relatietherapie te volgen (helaas kan dit niet bij mij).

Zijn de genoemde kosten inclusief BTW?

Zeker! Alle genoemde bedragen zijn per stel, inclusief BTW. Er zijn verder geen bijkomende of verborgen kosten.

2.000+ DEELNEMERS

ONLINE TRAININGEN

13.000+ DOWNLOADS

E-BOEKEN

1 SPECIALISATIE

STELLEN MET KIDS

Gediplomeerde
EFT-therapeuten

logo eft therapeut

Aangesloten bij:
NOBCO

logo nobco

Partner van:
Ouders.nl

logo ouders

Annemieke Visser
In de media:

annemieke visser in de media icoon

Stellen uit o.a. deze steden hervonden al hun relatiegeluk:

Amsterdam | AmersfoortEde  |   Haarlem   | Utrecht | Veenendaal | Zeist

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Download nu

Jij begrijpt mij niet!

5 hacks om je weer geliefd en begrepen te voelen door je partner

Wil jij minder ruzie en onbegrip en meer plezier en verbinding. Dan is dit e-boek perfect voor jou, zelfs als je denkt dat er met je partner niet te praten valt.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Dag ruzie.

Hallo plezier!

Het is echt mogelijk met LiefdeFM! Wil je weten hoe? Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op.

You have Successfully Subscribed!