fbpx

Dé relatiecoach voor iedereen met kinderen die relatiegeluk wil

Liefdes-Shop

De beste tools voor meer liefde in jouw relatie

Iedere relatie is anders. Iedere relatie heeft behoefte aan iets anders. Het kan heel goed zijn dat het super goed gaat en dat jullie op zoek zijn naar tools om dat zo te houden. Of misschien zitten jullie tijdelijk in een dal en willen jullie daar graag uit komen.

Is relatiecoaching voor jou een brug te ver? Op deze pagina vind je laagdrempelige online tools, speciaal ontwikkeld voor stellen met kinderen. Jullie relatie krijgt hier gegarandeerd een flinke boost van!

Scroll lekker verder langs de samenvattingen en klik op “meer informatie” als er iets tussen zit voor jou. Heb je ergens vragen over, stuur dan even een mailtje. Ik ben op dit moment nog een aantal super toffe tools aan het perfectioneren, dus er komen binnenkort een aantal mooie programma’s bij. Stay tuned!

Doe mee met LiefdesLef

Van mwah naar WAUW!

in 6 verliefdmakende weken

LiefdesLef heeft het leven van menig deelnemer veranderd. Stellen werden overdonderd door de impact die deze online challenge op hun relatie heeft gehad. De challenge bestaat uit 6 video’s met bijbehorende opdrachten. Je houdt een jaar toegang tot de video’s, dus doe het op je eigen tempo. Wil jij op een leuke en positieve manier meer plezier, verbinding en passie krijgen in jouw relatie? Klik op de button voor meer informatie.

Nieuw E-boek:

“101 vragen voor verrassende date nights”

Ben jij klaar voor een verrassende date night? Met dit e-boek ontdek je mooie, grappige en spannende nieuwe kanten van jouw partner, zelfs als je al 15 jaar samen bent! Heb jij zin in een hernieuwde kennismaking met jouw partner? Klik op meer weten voor informatie en om het boek te bestellen.

Aangesloten bij NOBCO

Annemieke Visser Coaching aangesloten bij NOBCO

Partner van Ouders.nl

Partner van internationaal bureau Nanny Nina

Annemieke Visser
Dé relatiecoach voor stellen met kinderen
Arnhemsebovenweg 165
3971 ME Driebergen

Mail: liefde@annemiekevissercoaching.nl
Whatsapp: 06-50804528
KvK: 71212124
Algemene voorwaarden: klik hier
Privacyverklaring: klik hier

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.