Dé relatiecoach voor iedereen met kinderen die relatiegeluk wil

Jouw Droomrelatie

Jouw Droomrelatie

In 6 maanden van sleur naar sparkle!

Heb jij het ook zo druk dat jouw relatie niet meer is wat het was?

Wil jij in simpele stappen je relatie duurzaam verbeteren?

Wil jij de relatie waar je altijd van gedroomd hebt?

“Nu wij kinderen hebben, verliezen wij elkaar langzamerhand steeds meer uit het oog”

Zijn jullie van die ouders die ‘s avonds uitgeput op de bank ploffen? Hoe vaak heb jij je voorgenomen om weer energie en tijd te steken in jouw relatie? Misschien heb je toen een romantische date night georganiseerd. Of je partner weer eens verleid zoals vroeger. Toch lukt het jou niet om in deze drukke tijd weer die verbondenheid van vroeger structureel terug te brengen in jouw relatie. In de waan van de dag strijden je kinderen, werk, vrienden, sporten en hobby’s om de prioriteit. En je partner? Die is er toch wel, dus die komt vaak als laatste.

Je wil een betere relatie, maar waar begin je? Waar haal je de tijd vandaan? En bij veel mannen breekt bij deze gedachte het angstzweet uit. Die zien zichzelf al zitten tegenover een zweverige therapeut… Kortom, jij ziet de potentie van jullie relatie maar hoe haal je eruit wat erin zit?

Veel relatieproblemen zijn het gevolg van het feit dat partners de verbinding met elkaar zijn verloren. Stapje voor stapje groeien ze verder uit elkaar. Er wordt steeds minder écht met elkaar gesproken. En als dat wel het geval is, wordt er regelmatig ruzie gemaakt. Ieder begint zijn eigen weg te gaan. En in de slaapkamer? Daar wordt alleen nog maar geslapen.

Totdat ze wakker schrikken. Ze kijken elkaar aan en beseffen zich dat hun relatie de afgelopen jaren op de automatische piloot heeft gevlogen. Ondertussen is de liefde zo diep in slaap gesukkeld dat die niet meer wakker te schudden lijkt.

Herken je je hierin?

E

Door alle drukte zijn jullie elkaar uit het oog verloren, ook al wonen jullie onder één dak. Je wil je weer verbonden voelen met je partner.

E

Jij geeft het beste van jezelf weg op je werk, aan vrienden of aan je kinderen. Het schamele restje energie dat nog over is, is voor jouw partner. Dat wil je veranderen.

E

Je vertelt jezelf al lange tijd dat het een fase is: jullie relatie wordt beter als de kinderen groter worden. Maar langzamerhand kan jij je daar niet meer achter verschuilen.

E

Altijd hadden jullie een “project”: huis verbouwen, reis plannen, kinderen krijgen maar nu is er rust en daar word je onrustig van. Het zaait twijfel over je relatie. Je wil weer die eensgezindheid voelen en samen toewerken naar een doel.

Drijfveer voor het ontwikkelen van “Jouw Droomrelatie”

Ik ervan overtuigd dat er niets belangrijker is dan aandacht te hebben voor jezelf en je relatie. Door kleine stapjes te nemen hou je controle over jouw levens- en relatiegeluk. En het mooie is, dat dit met heel veel plezier, lol en liefde kan. Maar hoe doe je dit ook nog eens efficient? Omdat er geen enkel programma was die alle belangrijke aspecten van een relatie belicht en je stap voor stap begeleid naar een duurzame verbetering, heb ik die zelf gemaakt. Waarom? Omdat er geen beter voorbeeld is voor kinderen dan gelukkige ouders. Jouw Droomrelatie is dé manier om samen te werken aan die sparkle in je relatie. Want als het vuur weer tussen jullie brandt, werkt dat ook enorm verwarmend voor jullie omgeving.

Mijn belofte aan jou

Met inspirerende voorbeelden maar zonder zweverig gedoe neem ik je stap voor stap mee naar jouw droomrelatie.

Als jij deelneemt, beloof ik jou persoonlijke groei en een duidelijke visie op wat jij in jouw relatie wilt bereiken. Daarnaast bied ik jou de tools & technieken om die visie stap voor stap dichter bij te laten komen. Ik ben er 100% zeker van dat mijn unieke methode werkt, want ik geef je een niet goed geld terug garantie.

Ook jij kan jouw droomrelatie realiseren

Jouw droomrelatie is waarschijnlijk compleet anders dan de droomrelatie van jouw beste vriend(in). Toch geloof ik dat het voor iedereen mogelijk is om zijn of haar eigen droomrelatie te bereiken met mijn programma. Want ook al is de uitkomst voor iedereen anders, de stappen er naartoe zijn grotendeels universeel.

Klik op onderstaande button voor een persoonlijk gesprek met mij om meer te horen over Jouw Droomrelatie.

Met ‘Jouw Droomrelatie’ neem je drie onmisbare stappen

1. Het fundament van jullie relatie: jij zelf.

Je maakt nogmaals kennis met jezelf en hoort fantastische verhalen over jezelf. Je ontdekt (weer) wat jij allemaal wil.

2. De communicatie en jullie gezamenlijke doel.

Er zijn verschillende manieren waarop mensen hun liefde tonen. Het scheelt een hoop conflicten als jullie van elkaar weten wat jullie voorkeur is. En als jullie toch conflicten hebben, dan kunnen jullie die goed oplossen zodat er niemand meer de “silent treatment” hoeft te krijgen.

3. Teamwork. Jullie houden samen een klein bedrijf gaande.

Je krijgt tips om tussen de werkzaamheden door voldoende aandacht voor elkaar te hebben en te houden. Naast dromen en strategisch denken blijft het ook praktisch masterclasses over gezinsgesprekken en natuurlijk gezamenlijk opvoeden. En om af te sluiten nemen jullie een belangrijke stap en spreken jullie met elkaar af wat jullie gezamenlijke bucketlist is.

Jouw Droomrelatie

Hoe werkt het?

Online programma mét begeleiding

Het programma Jouw Droomrelatie bestaat uit 8 video masterclasses, elk met een eigen thema. We krassen niet zachtjes aan de oppervlakte: we gaan de diepte in. Je kan de masterclasses volgen per video, als podcast in de auto of tijdens het stofzuigen. Daarna ga je aan de slag met het werkboek. Om nog meer impact te hebben, kan je daarna een Q&A van 60 minuten met mij inplannen. Hier bespreek je al jouw inzichten en twijfels met mij. Naast het online programma kan je dus ook kiezen voor minstens 8 uur persoonlijk contact met mij. Ben je te druk? Geen probleem. Doe het vooral op jouw eigen tempo. Je houdt 3 jaar toegang tot het programma.

Coaching

Als aanvulling op het online programma, kan je ook kiezen voor relatiecoaching. De belangrijkste reden om hiervoor te kiezen is dat je hiermee de tools die je in de programma krijgt dan nóg beter gaat toepassen. Daarnaast hebben veel mensen nu eenmaal een stok achter de deur nodig  (ik spreek uit ervaring!). Door de drukte van alle dag belanden goede voornemens vaak onderaan de to do lijst…

Jouw kind verdient het allerbeste voorbeeld

Dit programma is niet voor iedereen

Ik ben er van overtuigd dat dit programma jou de juiste begeleiding biedt om jouw droomrelatie te bereiken. Maar je moet het wel zelf doen. Als je nu al weet dat je dit kan, begin er niet aan. Bespaar jezelf een teleurstelling. Twijfel je of dit iets voor je is? Dan kan je zonder risico een gokje wagen. Ik heb namelijk een belachelijk goede garantieregeling. Lees rustig door, je komt ‘m vanzelf tegen. Heb je vragen, neem dan contact met mij op.

Jouw Droomrelatie: drie varianten

 Pakket 1

JDR

N

8 masterclasses

N

Unieke niet goed, geld terug garantie

N

Investering: 3,500 EUR

 Pakket 2

JDR & Q&A

>> Meest gekozen pakket <<

N

8 masterclasses

N

8 één op één Q&A sessies

N

Unieke niet goed, geld terug garantie

N

Investering: 4,500 EUR

 Pakket 3

JDR, Q&A & Relatiecoaching 

 

N

8 masterclasses

N

8 één op één Q&A sessies

N

9 uur relatiecoaching

N

Unieke niet goed, geld terug garantie

N

Investering: 5,500 EUR

Belachelijk goede garantie

Ik heb zo veel vertrouwen in Jouw Droomrelatie dat ik jullie 25% van het programma laat doen voordat de garantie vervalt!

Omdat ik alleen maar tevreden klanten wil, is de volgende garantieregeling van toepassing: als jij na de eerste twee masterclasses niet het gevoel hebt dat dit programma jou de benodigde stappen doet maken, dan kan je voordat je aan masterclass 3 begint jouw investering terug krijgen.

En voor het geval je benieuwd bent: nee, er is nog nooit beroep gedaan op deze garantieregeling.

Wat gebeurt er als jij je aanmeldt?

N

Vanaf dit moment heb je minstens 6 maanden focus op dat wat voor jou het aller belangrijkste is: jouw relatie. Alleen al het feit dat jullie opnieuw echt voor elkaar hebben gekozen, zal jullie relatie een flinke boost geven!

N

Je krijgt direct toegang tot het programma. Als je Jouw Droomrelatie in 6 maanden af wil ronden, kan je elke 3 weken een masterclass volgen.

N

Je krijgt wetenschappelijk bewezen tools die je kunt toepassen in je relatie zodat je kunt bouwen aan je droomrelatie. 

N

Jij bepaalt zelf waar, wanneer en in welk tempo je de masterclasses volgt.

N

Jij voelt je langzaamaan steeds meer verbonden met je partner. De ruzies worden minder. Jullie gaan elkaar beter begrijpen en steeds meer waarderen. Plotseling zijn jullie weer een team: jullie staan voor elkaar en gaan voor elkaar. Kortom, de liefde bloeit weer op en jullie houden van elkaar als nooit te voren.

Veelgestelde vragen

Zijn er nog extra kosten zoals BTW?

Nee, de genoemde bedragen zijn per stel/koppel en inclusief 21% BTW.

Is het deze investering waard?

Ik ben overtuigd van de waarde van mijn programma. Jouw relatie zal zienderogen verbeteren waarschijnlijk zorgt dat er ook voor dat jouw kind een leukere ouder heeft. In dat geval is het jouw investering meer dan waard! Maar, het kan ook zijn dat het jou door omstandigheden niet lukt om op dit moment het beste uit jezelf te halen. Start dan niet met het programma. Wellicht zijn losse coaching sessies dan wel iets voor jou. Mocht je toch zijn gestart met het programma, en je komt erachter dat dit niet het juiste moment was: kijk dan snel bij de niet goed, geld terug garantie.

Kan ik de training ook sneller doen?

Ik leer je om de juiste stappen te zetten voor een duurzame gedragsverandering. Als je het heel snel doet dan worden je gedragingen geen gewoontes. Het is belangrijk om gedurende lange tijd de juiste stappen te zetten voordat je het resultaat gaat zien in je relatie.

Krijgen mijn partner en ik voldoende begeleiding?

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten en kiest dus jouw persoonlijke begeleiding op maat. Als je achteraf toch meer persoonlijke begeleiding wenst, dan kun je dit nog extra toevoegen. Stuur mij dan een email op liefde@annemiekevissercoaching.nl.

Werk jij volgens een bepaalde visie of methodiek?

Simpel gezegd is mijn uitgangspunt positiviteit. Jij hebt zelf alles in huis om de juiste oplossing te vinden. Ik ga er vanuit dat iedereen altijd positieve bedoelingen heeft. Wat er in het verleden ook verkeerd is gegaan: daar is een reden voor.

Ik zie jullie als onderdeel van een groter systeem. Jullie relatie wordt immers door allerlei zaken beinvloed, zoals een veeleisende werkgever of een bemoeizuchtige schoonfamilie wink. Het is belangrijk om hier oog voor te hebben.

Wat betreft methodieken, ik haal mijn inspiratie uit jaren management ervaring en vele opleidingen zoals relatie/volwassenen/kinder-coach, specialisaties zoals familieopstellingen & EMDR, maar ook uit mijn studies van wat langer geleden als pedagogiek en rechten. Ik zit dus niet vast een een methode, ik bedenk voor ieder stel, elke sessie weer waar jullie het meeste baat bij hebben. Alleen op die manier kan je stellen duurzaam dichter bij elkaar laten komen!

Elke sessie wordt afgesloten met bepaalde opdrachten zodat jullie ook tussen de sessies door bezig blijven met het oplossen van jullie coachingsvraag. Dit zijn natuurlijk altijd positieve en motiverende opdrachten!

Waarom zijn sessies bij jou 2 uur?

Vanwege de efficientie. In 2 uur kan je meerdere werkvormen doen die bij jullie passen. Hierdoor haal je meer rendement uit je tijd.

Hoe pas ik deze training in in mijn drukke leven?

Ik snap heel goed dat dit de drukste fase is in je leven. Daarom heb ik eraan gedacht om ook podcasts te maken die je gewoon kunt luisteren terwijl je de was opvouwt, terugrijdt van je werk, etc. Ook gaan we in een module kijken naar de keuzes in die jij en je partner maken. Het is belangrijk om bewust prioriteiten te stellen in je leven.

Het gaat goed met mijn relatie. Is dit wel nuttig voor ons?

Geweldig! Jullie begrijpen dat het belangrijk is om aandacht aan elkaar te besteden nu het nog niet te laat is. Tijdens deze training krijg je handvatten zodat je je relatie goed houdt en zelfs verbeterd. Dus schrijf je alsjeblieft in.

Het gaat heel slecht met mijn relatie. Is deze training dan geschikt?

Zeker! Als jullie gemotiveerd zijn om je relatie op #1 te zetten dan gaan we direct aan de slag. Het is verstandig om in de eerste weken een aantal online of face to face sessies met mij te hebben. Dan werken wij direct aan een nieuw en stevig fundament voor jullie relatie. Binnen twee a drie sessies zullen jullie al verschil merken… en jullie kinderen waarschijnlijk ook!

Kan ik ook meedoen zonder mijn partner?

Jazeker, want alleen jij kunt al een enorm verschil maken. Jouw veranderde gedachten en gedrag zullen waarschijnlijk een positieve invloed hebben op jouw partner en dus op jullie relatie.

Wordt er ook rekening gehouden met mijn favoriete manier van leren?

De modules zijn zo opgebouwd dat je je eigen leerstijl kunt hanteren. De een houdt meer van het kijken van een video. De ander weer van het luisteren naar een podcast of het lezen van een tekst. Dit is allemaal mogelijk in iedere module. Jij kunt zelf kiezen!

Gaan jullie wel vertrouwelijk met onze gegevens om?

Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig om met jullie gegevens. Als je hier meer informatie over wilt, dan kun je dit lezen in onze privacyverklaring.

Wat is het verschil tussen coaching en therapie?

In het kort, is dat het volgende:

Therapie: bij therapie wordt gekeken naar het verleden en wordt er dikwijls een diagnose gesteld. De therapeut gaat op zoek naar de oorzaak van een bepaald gedragspatroon. Therapie is geschikt als jij bijvoorbeeld een trauma hebt, een angst of een verslaving.

Coaching: een coach gaat samen met jou op zoek naar antwoorden voor het nu en de toekomst. Een coach is geschikt als jij bijvoorbeeld inzicht wilt krijgen in je kernwaarden en dromen. Of als jij samen met jouw partner wil werken aan het bouwen van een toekomst voor jullie gezin.

Twijfel je? Neem dan gerust even contact op met mij.

Vergoedt mijn werkgever de kosten?

Er zijn zeker werkgevers die verder kijken dan trainingen die alleen op professionele ontwikkeling betrekking hebben. Steeds meer werkgevers realiseren zich dat een gelukkig personeelslid productiever is en dus ook meer voor het bedrijf verdient. Ik raad je daarom zeker aan om contact op te nemen met jouw leidinggevende of personeelszaken om dit te bespreken.

Annemieke Visser Coaching
Dé relatiecoach voor stellen met kinderen
Arnhemsebovenweg 165
3971 ME Driebergen

Mail: liefde@annemiekevissercoaching.nl
KvK: 71212124
Algemene voorwaarden: klik hier
Privacyverklaring: klik hier

Annemieke Visser Coaching aangesloten bij NOBCO

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.