Dé relatiecoach voor iedereen met kinderen die relatiegeluk wil

In een half jaar naar jouw droomrelatie

In een half jaar naar jouw droomrelatie

 “Ik voel dat er meer in mijn relatie zit,
maar ik krijg het er niet uit”

Heb jij het ook zo druk dat jouw relatie niet meer is wat het was?

Wil jij in simpele stappen je relatie duurzaam verbeteren?

Wil jij de relatie waar je altijd van gedroomd hebt?

“Nu wij kinderen hebben, verliezen wij elkaar langzamerhand steeds meer uit het oog”.

Hoe vaak heb jij je voorgenomen om weer energie en tijd te steken in jouw relatie? Misschien heb je toen een romantische date night georganiseerd. Of je partner weer eens verleid zoals vroeger. Het lukt mensen echter maar zelden om in deze drukke tijd weer die verbondenheid van vroeger structureel terug te brengen in hun relatie. In de waan van de dag strijden je partner, kinderen, werk, vrienden, sporten en hobby’s om de prioriteit. En je partner? Die is er toch wel, dus die komt vaak als laatste. Check eens je Whatsapp en ontdek wanneer jullie voor het laatst iets liefs naar elkaar hebben gestuurd. En dan bedoel ik niet: “Schat, vergeet je de bloemkool niet? Thx & love you!”.

Misschien heb je wel eens overwogen om samen aan jullie relatie te werken, maar waar begin je? Waar haal je de tijd vandaan? En bij veel mannen breekt bij deze gedachte het angstzweet uit. Die zien zichzelf al zitten tegenover een zweverige therapeut… Kortom, jij en misschien ook jouw partner, zien de potentie van jullie relatie maar hoe haal je eruit wat erin zit? Hoe werk jij toe naar jouw droomrelatie?

Heel veel relatieproblemen zijn het gevolg van het feit dat partners de verbinding met elkaar zijn verloren. Stapje voor stapje groeien ze verder uit elkaar. Er wordt steeds minder écht met elkaar gesproken. En als dat wel het geval is, wordt er regelmatig ruzie gemaakt. Ieder begint zijn eigen weg te gaan. En in de slaapkamer? Daar wordt alleen nog maar geslapen.

Dat suddert zo door totdat er iets gebeurt wat ze wakker schudt. Bijvoorbeeld de ontrouw van een van de partners. Of een grote verandering in het leven zoals een nieuwe baan of het overlijden van een van de ouders.

Dan kijken ze elkaar aan en beseffen zich dat hun relatie de afgelopen jaren op de automatische piloot heeft gevlogen doordat ze elkaar voor lief hebben genomen. Ondertussen is de liefde zo diep in slaap gesukkeld dat die niet meer wakker te schudden lijkt.

En het vervelende is: dit was allemaal niet nodig geweest. Als het stel jaren eerder hun relatie prioriteit had gegeven. Als het stel elkaar niet voor lief had genomen. Als het stel niet de automatische piloot had ingeschakeld. Maar in plaats daarvan actie had ondernomen.

Herken je je hierin?

E

Je partner is ontrouw geweest, maar jullie willen door met elkaar. Je wilt elkaar weer kunnen vertrouwen.

E

Door alle drukte zijn jullie elkaar uit het oog verloren, ook al wonen jullie onder één dak. Je wilt je weer verbonden voelen met je partner.

E

Jij geeft het beste van jezelf weg op je werk, aan vrienden of aan je kinderen. Het schamele restje energie dat nog over is, is voor jouw partner. Dat wil je veranderen.

E

Je vertelt jezelf al lange tijd dat het een fase is: jullie relatie wordt beter als de kinderen groter worden. Maar langzamerhand kan jij je daar niet meer achter verschuilen.

E

Altijd hadden jullie een “project”: huis verbouwen, reis plannen, kinderen krijgen maar nu is er rust en daar word je onrustig van. Het zaait twijfel over je relatie. Je wilt weer die eensgezindheid voelen en samen toewerken naar een doel.

Drijfveer voor het ontwikkelen van de training “Jouw Droomrelatie”.

Ik weet dat veel mensen dromen van een betere relatie. Na het krijgen van kinderen, lijkt het soms wel of het leven alleen nog draait om het grootbrengen ervan. Om vervolgens te ontdekken dat er geen liefde meer is als de kinderen het huis uit zijn. Deze stellen zijn elkaar langzaamaan kwijtgeraakt. Zo zonde! Terwijl zij begonnen als ieder ander: tot over de oren verliefd. Ik ben ervan overtuigd dat er niets belangrijker is dan actief werken aan jezelf en je relatie. En ik ben er van overtuigd dat dit met heel veel plezier, lol en liefde kan. Maar hoe doe je dit ook nog eens efficient? Omdat er geen enkele training was die alle belangrijke aspecten van een relatie belicht en je stap voor stap begeleid naar een duurzame gedragsverandering, heb ik die zelf gemaakt. Waarom? Omdat er geen beter voorbeeld is voor kinderen dan gelukkige ouders. Jouw Droomrelatie is dé manier om samen te werken aan die sparkle in je relatie. Want als het vuur weer tussen jullie brandt, werkt dat ook enorm verwarmend voor jullie omgeving.

Mijn belofte aan jou.

Als jij deelneemt, beloof ik jou persoonlijke groei en een duidelijke visie op wat jij in jouw relatie wilt bereiken. Daarnaast bied ik jou de tools & technieken om die visie stap voor stap dichter bij te laten komen. Ik ben er 100% zeker van dat mijn unieke methode werkt, want ik geef je een niet goed geld terug garantie.

Je zult mij ervaren als iemand die jou de lucifer geeft om je eigen vuur aan te steken. Ik zie de potentie in jou en hou je een spiegel voor. Met inspirerende voorbeelden maar zonder zweverig gedoe neem ik je stap voor stap mee naar jouw droomrelatie.

Gun elkaar het beste van jezelf

Ik geloof dat iedereen zijn droomrelatie kan realiseren.

Jouw droomrelatie is waarschijnlijk compleet anders dan de droomrelatie van jouw beste vriend(in). Toch geloof ik dat het voor iedereen mogelijk is om zijn of haar eigen droomrelatie te bereiken met mijn programma. Want ook al is de uitkomst voor iedereen anders, de stappen er naartoe zijn grotendeels universeel.

Net als elk doel in het leven, is jouw droomrelatie te bereiken door inzet, toewijding en goede begeleiding. Jij hebt waarschijnlijk geen enkel diploma behaald met alleen maar zelfstudie. Bij elke opleiding zit af en toe een klassikale dag of een contact moment met een begeleider. Dit is bij mijn training ‘Jouw Droomrelatie’ niet anders. In zes maanden tijd werk jij stap voor stap richting jouw droomrelatie. Klik op onderstaande button voor een persoonlijk gesprek met mij om meer te horen over de training.

Jouw Droomrelatie training

De training bestaat uit 8 masterclasses. Je krijgt een theoretisch kader met tips zodat je je kan verdiepen in onderwerpen die jou erg aanspreken. Hou je niet van lezen? Geen probleem, je kan ook de video kijken. Geen tijd voor een video? Geen probleem, luister het als podcast in de auto. Waar je wel even voor moet gaan zitten, zijn de opdrachten. Want alleen lezen of luisteren brengt je niet dichter bij jouw doel. De zorgvuldig ontwikkelde opdrachten echter wel. Zij zullen jou verbaasd doen staan over jezelf. Ik doe veel van deze opdrachten zelf nog regelmatig met mijn partner. Zo houden wij elkaar en onze relatie scherp!

Door het volgen van de ‘Jouw Droomrelatie’ training neem je drie grote stappen richting jouw droomrelatie:

1. Het fundament van jullie relatie: jij zelf.

Je maakt nogmaals kennis met jezelf en hoort fantastische verhalen over jezelf. Je ontdekt (weer) wat jij allemaal wil.

2. De communicatie en jullie gezamenlijke doel.

Er zijn verschillende manieren waarop mensen hun liefde tonen. Het scheelt een hoop conflicten als jullie van elkaar weten wat jullie voorkeur is. Jullie weten inmiddels wat je zelf wilt, maar waar staan jullie samen voor?

3. Teamwork. Jullie houden samen een klein bedrijf gaande.

Je krijgt tips om tussen de werkzaamheden door voldoende aandacht voor elkaar te hebben en te houden. Het blijft lekker praktisch met masterclasses over huishouden, gezinsgesprekken en natuurlijk gezamenlijk opvoeden. En om af te sluiten nemen jullie een belangrijke stap en spreken jullie met elkaar af wat jullie gezamenlijke bucketlist is.

Dit zeggen anderen

{

Annemieke is een super goede coach. Je kan al je problemen op tafel gooien en samen ga je er met frisse energie mee aan de slag gaan. Ze helpt je ECHT verder.

Annemieke is heel warm en luistert goed naar je. Ik voelde mij direct op mijn gemak en durfde haar alles te zeggen. Ik kan Annemieke aan alle ouders aanbevelen. Ze geeft een ontzettend positieve energie en weet waar ze het over heeft. Ze is zelf ouder van drie kinderen en heeft een gelukkige relatie. Ze geeft je handvatten hoe je je relatie nog beter kunt maken. Wie wil dat nou niet?!

Denise Butselaar uit Houten

{

Ik zag er tegenop om met een wildvreemde te delen waar ik mij onzeker over voelde maar toen ik Annemieke sprak, wist ik meteen dat zij de juiste persoon was. Ik voelde een klik. Ik heb zoveel geleerd over mijzelf. Het was geweldig! Ze weet de juiste vragen te stellen waardoor ik inzichten in mijzelf kreeg. Nu voel ik mij veel gelukkiger, gezonder en bovenal zelfverzekerd.

Amy M. uit Maarssen

Jouw Droomrelatie-training

Hoe werkt het?

Online training

De online training Jouw Droomrelatie bestaat uit 8 masterclasses, elk met een eigen thema. Eerst krijg je achtergrond informatie, bijvoorbeeld een theorie. Deze theorie kan je zelf lezen, per video bekijken of als podcast luisteren. Daarna ga je zelf aan de slag met een aantal opdrachten. Gemiddeld ben je met de masterclass en opdrachten tussen 1 – 2 uur per week bezig, gedurende een half jaar. Geen tijd? Geen probleem. Doe het op jouw eigen tempo. Het is een online training, maar dat betekent niet dat je geen begeleiding hebt. Je kan mij de hele week vragen en berichten sturen. Ik zal al deze vragen beantwoorden tijdens de 1 op 1 Q&A sessies die jij zelf in kan plannen.

Q&A sessies: 1 op 1

Elke drie weken komt er een nieuwe masterclass online. De week erop ben ik beschikbaar voor een Q&A sessie. Deze kan jij zelf via mijn online agenda inplannen (ook in de avonduren). Jij kan mij van te voren je vragen sturen of gewoon ter plekke stellen. Dit zijn 1 op 1 (of 2, als jouw partner ook aansluit) sessies van 30 minuten. Je hebt dus, ongeacht welk pakket je kiest, sowieso altijd minstens zo’n 4 uur persoonlijk contact met mij.

Coaching

Als aanvulling op de online training, kan je ook kiezen voor relatiecoaching en persoonlijke coaching. De belangrijkste reden om hiervoor te kiezen is dat je hiermee de kans vergroot dat je de tools die je in de training krijgt ook echt gaat toepassen. Daarnaast hebben veel mensen nu eenmaal een stok achter de deur nodig om echt te veranderen (ik spreek uit ervaring!). Door de drukte van alle dag belanden goede voornemens vaak onderaan de to do lijst. In veel gevallen is het ook verstandig om te kiezen voor voor persoonlijke coaching, maar dit hangt af van jouw persoonlijke situatie. Als jij bijvoorbeeld tegen dingen aanloopt als gevolg van een (klein of groot) trauma van vroeger of je hebt last van een laag zelfvertrouwen, kan persoonlijke coaching ongelooflijk goed bijdragen aan verbetering van jouw relatie. Mocht je ervoor kiezen om nu alleen voor de online training te gaan, kan je natuurlijk altijd later nog beslissen om nog coachingsessies bij te boeken. Het is alleen goedkoper om het nu als pakket te kiezen.

Jouw kind verdient het allerbeste voorbeeld

Deze training is niet voor iedereen

Ik ben er van overtuigd dat deze training jou de juiste begeleiding biedt om jouw droomrelatie te bereiken. Maar je moet het wel zelf doen. Jíj moet actie willen ondernemen en je ertoe kunnen zetten om zo af en toe tijd te investeren in jouw relatie. Als je nu al weet dat je dit niet zal kunnen, begin dan niet aan en bespaar jezelf een teleurstelling. Twijfel je of dit iets voor je is, dan kan je zonder risico een gokje wagen. Als je na masterclass 2 er toch mee wilt stoppen, dan krijg je jouw investering terug (zie hieronder). Heb je vragen, neem dan contact met mij op.

In het kort...

Jouw Droomrelatie is een online training die aangevuld kan worden met relatiecoaching en persoonlijke coaching. Alles in de training en coaching zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat de fantastische dingen die jij gaat bereiken ook duurzaam zijn. Op deze manier plukken jij, jouw partner en jullie kinderen nog jarenlang de vruchten van de beste investering die jullie ooit hebben gedaan: de investering in elkaar. Bekijk hieronder de drie varianten.

 Pakket 1

Online training

N

8 masterclasses

N

8 één op één Q&A sessies

N

Unieke niet goed, geld terug garantie

 Pakket 2

Online training & Relatiecoaching

N

8 masterclasses

N

8 één op één Q&A sessies

N

12 uur relatiecoaching

N

Unieke niet goed, geld terug garantie

 Pakket 3

Online training, Relatiecoaching & Individuele coaching

 

N

8 masterclasses

N

8 één op één Q&A sessies

N

12 uur relatiecoaching

N

9 uur individuele coaching

N

Unieke niet goed, geld terug garantie

Garantie

Deze unieke training brengt veel mensen stap voor stap dichter bij hun droomrelatie. Gegarandeerd. Maar het kan zijn dat dit concept voor jou niet werkt. Dan is de volgende garantieregeling van toepassing: als jij na de eerste twee masterclasses niet het gevoel hebt dat deze training jou de benodigde stappen doet maken, stuur dan voordat je aan masterclass 3 begint een e-mail naar liefde@annemiekevissercoaching.nl. Stuur de volledig ingevulde doe-opdracht pagina’s mee, dan zal jij jouw investering terug krijgen. De reden dat je de ingevulde opdrachten moet laten zien is simpel: de training kan alleen werken als je ook echt mee hebt gedaan. Let op, zodra je begint met masterclass 3, vervalt jouw garantie.

Wat gebeurt er als jij je aanmeldt?

N

Vanaf dit moment heb je minstens 6 maanden focus op dat wat voor jou het aller belangrijkste is: jouw relatie. Alleen al het feit dat jullie opnieuw echt voor elkaar hebben gekozen, zal jullie relatie een flinke boost geven!

N

Je krijgt direct toegang tot de online training. Als je de training in 6 maanden af wil ronden, kan je elke 3 weken een online masterclass volgen.

N

Je krijgt wetenschappelijk bewezen tools die je kunt toepassen in je relatie zodat je kunt bouwen aan je droomrelatie. 

N

Je volgt de juiste stappen om te komen tot jouw droomrelatie. Elke dag kun je stapjes zetten in de juiste volgorde. 

N

Jij bepaalt zelf waar, wanneer en in welk tempo je de masterclasses volgt.

N

Jij voelt je langzaamaan steeds meer verbonden met je partner. De ruzies worden minder. Jullie gaan elkaar beter begrijpen en steeds meer waarderen. Plotseling zijn jullie weer een team: jullie staan voor elkaar en gaan voor elkaar. Kortom, de liefde bloeit weer op en jullie houden van elkaar als nooit te voren.

Dit zeggen anderen

{

Annemieke benadert alle situaties vanuit positiviteit, zonder met vingers te wijzen. Ook de lastige situaties. Dat is erg prettig.

Ik heb steeds beter geleerd om niet de behoeften van mijn partner in te vullen, maar er naar te vragen. Nu kan ik steeds beter inschatten wat zij echt wil.

J. uit Alphen a/d Rijn

{

Mijn partner en ik kunnen nu veel beter met elkaar praten. Ik heb nu echt het gevoel dat wij elkaar beter begrijpen. Dankzij de relatiecoaching bij Annemieke zijn de ruzies tussen mijn partner en mij gelukkig afgenomen.

Chris uit Utrecht

 

Veelgestelde vragen

Werk jij volgens een bepaalde visie of methodiek?

Simpel gezegd is mijn uitgangspunt positiviteit. Jij hebt zelf alles in huis om de juiste oplossing te vinden. Ik ga er vanuit dat iedereen altijd positieve bedoelingen heeft. Wat er in het verleden ook verkeerd is gegaan: daar is een reden voor.

Ik zie jullie als onderdeel van een groter systeem. Jullie relatie wordt immers door allerlei zaken beinvloed, zoals een veeleisende werkgever of een bemoeizuchtige schoonfamilie wink. Het is belangrijk om hier oog voor te hebben.

Wat betreft methodieken, ik haal mijn inspiratie uit jaren management ervaring en vele opleidingen zoals relatie/volwassenen/kinder-coach, specialisaties zoals familieopstellingen & EMDR, maar ook uit mijn studies van wat langer geleden als pedagogiek en rechten. Ik zit dus niet vast een een methode, ik bedenk voor ieder stel, elke sessie weer waar jullie het meeste baat bij hebben. Alleen op die manier kan je stellen duurzaam dichter bij elkaar laten komen!

Elke sessie wordt afgesloten met bepaalde opdrachten zodat jullie ook tussen de sessies door bezig blijven met het oplossen van jullie coachingsvraag. Dit zijn natuurlijk altijd positieve en motiverende opdrachten!

Waarom zijn sessies bij jou 2 uur?

Vanwege de efficientie. In 2 uur kan je meerdere werkvormen doen die bij jullie passen. Hierdoor haal je meer rendement uit je tijd.

Vergoedt mijn werkgever de kosten?

Er zijn zeker werkgevers die verder kijken dan trainingen die alleen op professionele ontwikkeling betrekking hebben. Steeds meer werkgevers realiseren zich dat een gelukkig personeelslid productiever is en dus ook meer voor het bedrijf verdient. Ik raad je daarom zeker aan om contact op te nemen met jouw leidinggevende of personeelszaken om dit te bespreken.

Krijgen mijn partner en ik voldoende begeleiding?

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten en kiest dus jouw persoonlijke begeleiding op maat. Als je achteraf toch meer persoonlijke begeleiding wenst, dan kun je dit nog extra toevoegen. Stuur mij dan een email op liefde@annemiekevissercoaching.nl.

Hoe pas ik deze training in in mijn drukke leven?

Ik snap heel goed dat dit de drukste fase is in je leven. Daarom heb ik eraan gedacht om ook podcasts te maken die je gewoon kunt luisteren terwijl je de was opvouwt, terugrijdt van je werk, etc. Ook gaan we in een module kijken naar de keuzes in die jij en je partner maken. Het is belangrijk om bewust prioriteiten te stellen in je leven.

Is het deze investering waard?

Ik ben overtuigd van de waarde van mijn programma. De inhoud van het programma en jouw inzet kunnen een gouden combinatie zijn: jouw relatie verbetert zienderogen en waarschijnlijk zorgt dat er ook voor dat jouw kind een leukere ouder heeft. In dat geval is het jouw investering meer dan waard! Maar, het kan ook zijn dat het jou door omstandigheden niet lukt om op dit moment het beste uit jezelf te halen. Start dan niet met het programma. Wellicht zijn losse coaching sessies dan wel iets voor jou. Mocht je toch zijn gestart met het programma, en je komt erachter dat dit niet het juiste moment was: kijk dan snel bij de niet goed, geld terug garantie.

Kan ik de training ook sneller doen?

Ik leer je om de juiste stappen te zetten voor een duurzame gedragsverandering. Als je het heel snel doet dan worden je gedragingen geen gewoontes. Het is belangrijk om gedurende lange tijd de juiste stappen te zetten voordat je het resultaat gaat zien in je relatie.

Het gaat goed met mijn relatie. Is dit wel nuttig voor ons?

Geweldig! Jullie begrijpen dat het belangrijk is om aandacht aan elkaar te besteden nu het nog niet te laat is. Tijdens deze training krijg je handvatten zodat je je relatie goed houdt en zelfs verbeterd. Dus schrijf je alsjeblieft in.

Het gaat heel slecht met mijn relatie. Is deze training dan geschikt?

Zeker! Als jullie gemotiveerd zijn om je relatie op #1 te zetten dan gaan we direct aan de slag. Het is verstandig om in de eerste weken een aantal online of face to face sessies met mij te hebben. Dan werken wij direct aan een nieuw en stevig fundament voor jullie relatie. Binnen twee a drie sessies zullen jullie al verschil merken… en jullie kinderen waarschijnlijk ook!

Kan ik ook meedoen zonder mijn partner?

Jazeker, want alleen jij kunt al een enorm verschil maken. Jouw veranderde gedachten en gedrag zullen waarschijnlijk een positieve invloed hebben op jouw partner en dus op jullie relatie.

Is de genoemde investering inclusief BTW?

Zeker! Ik ben graag transparant in alles, dus ook wat kosten betreft. Alle genoemde bedragen zijn daarom inclusief 21% BTW.

Wordt er ook rekening gehouden met mijn favoriete manier van leren?

De modules zijn zo opgebouwd dat je je eigen leerstijl kunt hanteren. De een houdt meer van het kijken van een video. De ander weer van het luisteren naar een podcast of het lezen van een tekst. Dit is allemaal mogelijk in iedere module. Jij kunt zelf kiezen!

Gaan jullie wel vertrouwelijk met onze gegevens om?

Uiteraard gaan wij heel zorgvuldig om met jullie gegevens. Als je hier meer informatie over wilt, dan kun je dit lezen in onze privacyverklaring.

Wat is het verschil tussen coaching en therapie?

In het kort, is dat het volgende:

Therapie: bij therapie wordt gekeken naar het verleden en wordt er dikwijls een diagnose gesteld. De therapeut gaat op zoek naar de oorzaak van een bepaald gedragspatroon. Therapie is geschikt als jij bijvoorbeeld een trauma hebt, een angst of een verslaving.

Coaching: een coach gaat samen met jou op zoek naar antwoorden voor het nu en de toekomst. Een coach is geschikt als jij bijvoorbeeld inzicht wilt krijgen in je kernwaarden en dromen. Of als jij samen met jouw partner wil werken aan het bouwen van een toekomst voor jullie gezin.

Twijfel je? Neem dan gerust even contact op met mij.

Annemieke Visser Coaching
Arnhemsebovenweg 165
3971 ME Driebergen
Mail: liefde@annemiekevissercoaching.nl
KvK: 71212124
Algemene voorwaarden: klik hier

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.