fbpx

Dé relatiecoach voor iedereen met kinderen die relatiegeluk wil

Jouw Droomrelatie

Jouw Droomrelatie

 In 6 maanden van sleur naar sparkle!

Heb jij het ook zo druk dat jouw relatie niet meer is wat het vroeger was?

Wil jij af van sleur of irritaties en weer intens gelukkig zijn met jezelf, je partner en je gezin?

Wil jij de relatie waar je altijd van gedroomd hebt?

Herken jij je hierin?

E

Jij wil meer vuur in je relatie maar je worstelt met sleur of irritaties.

E

Door alle drukte zijn jullie elkaar uit het oog verloren, ook al wonen jullie onder één dak. Je wilt je weer verbonden voelen met je partner.

E

Jij geeft het beste van jezelf weg op je werk, aan vrienden of aan je kinderen. Het schamele restje energie dat nog over is, is voor jouw partner. Dat wil je veranderen.

E

Je vertelt jezelf al lange tijd dat het een fase is: jullie relatie wordt beter als de kinderen groter worden. Maar langzamerhand kan jij je daar niet meer achter verschuilen.

E

Altijd hadden jullie een “project”: huis verbouwen, reis plannen, kinderen krijgen maar nu is er rust en daar word je onrustig van. Het zaait twijfel over je relatie. Je wilt weer die eensgezindheid voelen en samen toewerken naar een doel.

Kortom, jullie relatie heeft de afgelopen tijd op de automatische piloot gevlogen. Nu zijn jullie klaar om zelf de bestemming te bepalen en willen elkaar niet meer voor lief nemen.

Jullie willen stoppen met uit elkaar groeien en starten met vuur en verbinding terug te brengen in jullie relatie.

Maar hoe doe je dat op een makkelijke manier zonder zweverig gedoe?

De oplossing: Jouw Droomrelatie

Sleur & irritaties zijn verleden tijd

Ik ervan overtuigd dat er niets belangrijker is dan aandacht te hebben voor jezelf en je relatie.

Door kleine stapjes te nemen hou je controle over jouw levens- en relatiegeluk.

En het mooie is, dat dit met heel veel plezier, lol en liefde kan. Maar hoe doe je dit ook nog eens efficient?

Omdat er geen enkel programma was die alle belangrijke aspecten van een relatie belicht en je stap voor stap begeleid naar een duurzame verbetering, heb ik die zelf gemaakt.

Waarom? Omdat er geen beter voorbeeld is voor kinderen dan gelukkige ouders. Jouw Droomrelatie is dé manier om een einde te maken aan sleur of irritaties en samen te werken aan die sparkle in je relatie. Want als het vuur weer tussen jullie brandt, werkt dat ook enorm verwarmend voor jullie omgeving.

Mijn belofte aan jou

Met inspirerende voorbeelden maar zonder zweverig gedoe neem ik je stap voor stap mee uit de sleur naar jouw droomrelatie.

Als jij deelneemt, beloof ik jou persoonlijke groei en een duidelijke visie op wat jij in jouw relatie wilt bereiken. Daarnaast bied ik jou de tools, technieken én begeleiding om die visie stap voor stap dichter bij te laten komen.

Ik geef je een niet goed, geld terug garantie omdat ik er 100% zeker van ben dat mijn unieke methode werkt.

Gun elkaar het beste van jezelf

Ook jij kan jouw droomrelatie realiseren

Jouw droomrelatie is waarschijnlijk compleet anders dan de droomrelatie van jouw beste vriend(in). Toch is het voor iedereen mogelijk om zijn of haar eigen droomrelatie te bereiken met mijn programma. Want ook al is de uitkomst voor iedereen anders, de stappen er naartoe zijn grotendeels universeel.

Door het volgen van Jouw Droomrelatie schud je de sleur in drie grote stappen van je af:

1. Het fundament van jullie relatie: jij zelf.

Je maakt nogmaals kennis met jezelf en hoort fantastische verhalen over jezelf. Je ontdekt (weer) wat jij allemaal wil.

2. Meer liefde, plezier en begrip in jouw relatie.

Er zijn verschillende manieren waarop mensen hun liefde tonen. Het scheelt een hoop conflicten als jullie van elkaar weten wat jullie voorkeur is. En als jullie toch conflicten hebben, dan kunnen jullie die goed oplossen zodat er niemand meer de “silent treatment” hoeft te krijgen.

3. Teamwork. Jullie houden samen een klein bedrijf gaande.

Je krijgt tips om tussen de werkzaamheden door voldoende aandacht voor elkaar te hebben en te houden. Naast dromen en strategisch denken blijft het ook praktisch met masterclasses over gezinsgesprekken en natuurlijk gezamenlijk opvoeden. En om af te sluiten nemen jullie een belangrijke stap en spreken jullie met elkaar af wat jullie gezamenlijke bucketlist is.

Dit zeggen anderen over Jouw Droomrelatie

Wij twijfelden vooraf over JDR omdat we het een grote investering vonden. Als we daar nu op terug kijken en we zien wat het resultaat is vinden we het zelfs een kleine investering.

Wij waren ook bang dat als we er nu tijd en geld in zouden investeren dat we misschien alsnog uit elkaar zouden gaan. Wij hadden namelijk veel miscommunicaties en de rust ontbrak om naar elkaar te luisteren.

Achteraf denk ik: wat een geluk dat we het niet daarop stuk hebben laten lopen. Want de liefde was zeker nog aanwezig!

Onze ervaring met JDR is erg positief. Annemieke’s enthousiasme werkt aanstekelijk. We raakten allebei enorm gemotiveerd en zien wat het voor ons als stel heeft gedaan. De irritaties zijn nu veel minder. En als ze er wel zijn dan kunnen we er veel beter met elkaar over praten. We kunnen elkaar ook op de juiste momenten met rust laten. Er zijn geen opeenstapelingen meer van irritaties.

We zijn nu ook veel meer samen ‘papa en mama’ in plaats van ‘papa’ en ‘mama’. Hiervoor waren we geen team. Nu wel. En dat is van onschatbare waarde aangezien er een tweede kindje op komst is. We hebben nu de solide basis gelegd voor ons gezin. Daar kunnen onze kinderen van profiteren.  

Voor mij, Tanja, heeft JDR geresulteerd in dat ik nu echt heel graag thuis ben. Voorheen vluchtte ik soms het huis uit. Nu voelt thuis echt als THUIS. Ik voel mij meer op mijn gemak. De sfeer is nu rustig.

We hebben nu een fijne wisselwerking. Er is meer liefde tussen ons. We kwamen er weer achter waarom we voor elkaar gekozen hadden.

JDR is heel toegankelijk. Het is niet alleen maar praten. Je mag ook lekker zelf en samen aan de slag. De afwisseling tussen de masterclasses, de date nights en de gesprekken met Annemieke is echt heel erg leuk. We hebben echt een klik met haar. Ze neemt de tijd voor ons. Dat voelt heel goed.

Arnold Hilgeman & Tanja Bauwens

Jouw Droomrelatie

Wat is het?

Online programma mét begeleiding

Het programma Jouw Droomrelatie bestaat uit 8 video masterclasses, elk met een eigen thema.

We krassen niet zachtjes aan de oppervlakte: we gaan de diepte in.

Je kan de masterclasses volgen per video, als podcast in de auto of tijdens het stofzuigen. Daarna ga je aan de slag met het inzichtenboek.

Om nog meer impact te hebben, kan je daarna een Q&A van 60 minuten met mij inplannen. Hier bespreek je al jouw inzichten en twijfels met mij. Ik begeleid jullie, waar nodig, terug naar het juiste pad voor jullie droomrelatie.

Je hebt dus altijd minstens 8 uur persoonlijk contact met mij.

Ben je druk? Geen probleem. Doe het vooral op jouw eigen tempo. Je houdt 3 jaar toegang tot het programma.

 

Door deelname aan Jouw Droomrelatie worden jullie weer verliefd op elkaar zodat jullie weer intens gelukkig zijn: met jezelf, je relatie én je gezin waardoor jij jouw kinderen een liefdevolle jeugd kunt bieden.

De investering hiervoor bedraagt 4500,- per stel.

Jouw kind verdient het allerbeste voorbeeld

Dit programma is niet voor iedereen

Ik ben er van overtuigd dat dit programma jou de juiste begeleiding biedt om jouw droomrelatie te bereiken. Maar je moet het wel zelf doen. Als je nu al weet dat je dit kan, begin er niet aan. Bespaar jezelf een teleurstelling. Twijfel je of dit iets voor je is? Dan kan je zonder risico een gokje wagen. Ik heb namelijk een belachelijk goede garantieregeling. Lees rustig door, je komt ‘m vanzelf tegen. Heb je vragen, neem dan contact met mij op.

Belachelijk goede garantie

Ik heb zo veel vertrouwen in Jouw Droomrelatie dat ik jullie 25% van het programma laat doen voordat de garantie vervalt!

Omdat ik alleen maar tevreden klanten wil, is de volgende garantieregeling van toepassing: als jij na de eerste twee masterclasses niet het gevoel hebt dat dit programma jou de benodigde stappen doet maken, dan kan je voordat je aan masterclass 3 begint jouw volledige investering terug krijgen.

En voor het geval je benieuwd bent: nee, er is nog nooit beroep gedaan op deze garantieregeling.

Plek reserveren?

Zoals je waarschijnlijk weet zijn er beperkte plekken in de training. Ik wil namelijk genoeg tijd kunnen maken voor elk stel. Daarom zijn er maximaal 10 plekken beschikbaar.

Claim jouw plek vrijblijvend door op de button te klikken en een gesprek met mij in te plannen.

Waarom? Omdat ik zeker wil weten dat het programma bij jou past. Ik wil zeker weten dat jullie door het programma die sprong kunnen maken naar jullie droomrelatie.

Als jullie na ons gesprek nog steeds zo enthousiast zijn en ervoor willen gaan: dan wordt jullie inschrijving definitief.

Wat gebeurt er als jij je aanmeldt?

N

Vanaf dit moment heb je minstens 6 maanden focus op dat wat voor jou het aller belangrijkste is: jouw relatie. Alleen al het feit dat jullie opnieuw echt voor elkaar hebben gekozen, zal jullie relatie een flinke boost geven! De eerste belangrijke stap van sleur naar sparkle!

N

Je krijgt wetenschappelijk bewezen tools die je kunt toepassen in je relatie zodat je kunt bouwen aan je droomrelatie. 

N

Je krijgt vanaf 10 maart direct toegang tot de online training. Vanaf die datum zal er elke 3 weken een nieuwe masterclass verschijnen. Geen tijd in maart? Geen probleem. Je doet de training op een tempo dat bij jou past. Daarom hou je 3 jaar toegang.

N

Je volgt de juiste stappen om te komen tot jouw droomrelatie. Elke dag kun je stapjes zetten in de juiste volgorde. 

N

Heb jij jouw plek uiterlijk op Valentijndsdag gereserveerd? Dan heb je onder andere recht op 2 extra masterclasses. Op basis van ons kennismakingsgesprek bekijken wij samen welke bonusonderwerpen voor jullie het meest relevant zijn. Er is namelijk nogal wat te kiezen!

N

Tijdens het programma zal jij je steeds meer verbonden voelen met je partner. De irritaties worden minder en jullie gaan elkaar steeds meer waarderen. Die vervelende sleur verdwijnt. Plotseling zijn jullie weer een team: jullie staan voor elkaar en gaan voor elkaar. Jullie zijn weer verliefd op elkaar en intens gelukkig: met jezelf, je relatie én je gezin waardoor je jouw kinderen een liefdevolle jeugd kunt bieden.

Dit zeggen anderen over Jouw Droomrelatie

Door onze deelname aan het Jouw Droomrelatie-programma is alles in onze relatie op z’n plek gevallen. We zijn er zo enorm enthousiast over!

We zijn veel gelukkiger geworden. Ik ben als man gaan nadenken over dingen waar ik eerder nooit bij stil stond. Voorheen hadden we regelmatig irritaties en ruzies en die hebben we nu veel minder. We begrijpen elkaar nu veel beter. Het is de investering 100% waard. Ik wil 101 jaar oud worden met Catharine!  

We hebben onszelf verbeterd waardoor het tussen ons tweeën beter werd. Door de positieve insteek van Annemieke ga je niet met een beschuldigende vinger naar elkaar wijzen. Je gaat kijken naar wat je zelf kan verbeteren. Wat breng jij mee in je relatie? Wij zijn leuker voor elkaar geworden en dat is een wisselwerking. Je partner wordt dan ook weer leuker voor jou. Voor je het weet heb je samen een heel positieve sfeer.

Onze dagen zijn gevuld met ons drukke leven maar JDR bood voor ons een unieke kans om aandacht te hebben voor ONS. We konden de masterclasses kijken wanneer het ons uitkwam en de online sessies met Annemieke zijn super! Annemieke stelt erg goede vragen. Ze is ongelofelijk positief, eerlijk, open en totaal onpartijdig. Dat is heel fijn. Annemieke straalt rust uit. Hier werd ik ook heel rustig van. Het voelt vertrouwd. We kijken er zelfs naar uit!

Dus als je twijfelt…. Zeker doen! 2020 is ons jaar geworden.

Nicki en Catharine de Haaij

Veelgestelde vragen

Zijn er nog extra kosten zoals BTW?

Nee, de genoemde bedragen zijn per stel/koppel en inclusief 21% BTW.

Is het deze investering waard?

Ik ben overtuigd van de waarde van mijn programma.

Jouw relatie zal zienderogen verbeteren waarschijnlijk zorgt dat er ook voor dat jouw kind een leukere ouder heeft.

In dat geval is het jouw investering meer dan waard! Maar, het kan ook zijn dat het jou door omstandigheden niet lukt om op dit moment het beste uit jezelf te halen. Start dan niet met het programma. Wellicht zijn losse coaching sessies dan wel iets voor jou.

Mocht je twijfelen: je kan zonder risico starten. Tot en met de tweede masterclass heb je een 100% niet goed, geld terug garantie.

Kan ik de training ook sneller doen?

Ik leer je om de juiste stappen te zetten voor een duurzame gedragsverandering. Als je het heel snel doet dan worden je gedragingen geen gewoontes. Het is belangrijk om gedurende lange tijd de juiste stappen te zetten voordat je het resultaat gaat zien in je relatie.

Krijgen mijn partner en ik voldoende begeleiding?

Ja!

Elke masterclass is super duidelijk. Daarnaast geeft het inspiratieboekje nog extra achtergrond en verdieping.

Na elke masterclass spreek je een uur met mij. Ik bereid deze gesprekken zorgvuldig voor zodat wij meteen naar de kern gaan en jullie 110% uit deze tijd halen.

Soms willen mensen toch meer begeleiding, dan kunnen wij een afspraak maken voor een extra coachingssessie.

Mail mij even als je hier meer over wilt weten: liefde@annemiekevissercoaching.nl.

Hoe pas ik deze training in in mijn drukke leven?

Ik snap heel goed dat dit de drukste fase is in je leven.

Daarom heb ik eraan gedacht om ook podcasts te maken die je gewoon kunt luisteren terwijl je de was opvouwt, terugrijdt van je werk, etc.

Ook gaan we in een masterclass kijken naar de keuzes in die jij en je partner maken. Het is belangrijk om bewust prioriteiten te stellen in je leven.

Als je eenmaal begint met Jouw Droomrelatie dan werkt het verslavend. Omdat het zo’n positief effect heeft, sla je met veel liefde een avondje Netflix over en zet je een masterclass aan. Het idee dat je samen bezig bent met jullie toekomst werkt verbindend en verliefdmakend!

Het gaat goed met mijn relatie. Is dit wel nuttig voor ons?

Geweldig! Jullie begrijpen dat het belangrijk is om aandacht aan elkaar te besteden nu het nog niet te laat is.

Ook  als het goed gaat in je relatie ligt sleur op de loer.

Tijdens deze training krijg je handvatten zodat je je relatie goed houdt en zelfs verbeterd.

Je wordt weer nieuwsgierig naar elkaar en ziet elkaar met nieuwe ogen. Je gaat elkaar nog meer waarderen en bouwt zo een super stevig fundament voor een lange gelukkige toekomst samen.

Het gaat heel slecht met mijn relatie. Is deze training dan geschikt?

Waarschijnlijk wel, maar dat hangt natuurlijk af van jullie omstandigheden.

Dat is ook de reden dat ik met iedereen een kennismakingsgesprek heb.

Als ik denk dat de training jullie niet gaat helpen, zal ik dat eerlijk zeggen en alternatieven geven waarmee jullie beter geholpen kunnen worden.

Kan ik ook meedoen zonder mijn partner?

Jazeker, want alleen jij kunt al een enorm verschil maken. Jouw veranderde gedachten en gedrag zullen waarschijnlijk een positieve invloed hebben op jouw partner en dus op jullie relatie.

Enneh… je houdt 3 jaar toegang tot de training dus als je partner na een tijdje bijdraait, kan hij/zij alsnog aan de slag 😀

Wordt er ook rekening gehouden met mijn favoriete manier van leren?

De masterclasses zijn zo opgebouwd dat je je eigen leerstijl kunt hanteren.

De een houdt meer van het kijken van een video. De ander weer van het luisteren naar een podcast of het lezen van een tekst.

Dit is allemaal mogelijk, jij kunt zelf kiezen!

Vergoedt mijn werkgever de kosten?

Er zijn zeker werkgevers die verder kijken dan trainingen die alleen op professionele ontwikkeling betrekking hebben. Steeds meer werkgevers realiseren zich dat een gelukkig personeelslid productiever is en dus ook meer voor het bedrijf verdient. Ik raad je daarom zeker aan om contact op te nemen met jouw leidinggevende of personeelszaken om dit te bespreken.

Annemieke Visser Coaching aangesloten bij NOBCO
Annemieke Visser Coaching
Dé relatiecoach voor stellen met kinderen
Arnhemsebovenweg 165
3971 ME Driebergen

Mail: liefde@annemiekevissercoaching.nl
KvK: 71212124
Algemene voorwaarden: klik hier
Privacyverklaring: klik hier

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.