fbpx

Ik help stellen met kinderen relatiegeluk te hervinden

Gratis relatietips

Op deze pagina vind je gratis relatietips

 

Webinar relatietherapie

Gratis webinar:

De 5 onmisbare stappen voor langdurige liefde

Ontevreden over je relatie? Loopt het niet tussen jou en je partner zoals jij zou willen? Dan is het tijd voor verandering. Want ook voor jou is een fijne relatie binnen handbereik, ook al lijkt dat op dit moment niet zo. In mijn webinar vertel ik je de 5 onmisbare stappen voor langdurige liefde in je relatie. Na afloop hebben jullie concrete tips & tricks om jullie relatie een flinke boost te geven. Mis het niet en schrijf je nu gratis in. Vol = vol.

E-boek relatiehacks

Gratis e-boek:

Dé 5 relatiehacks voor waanzinnig veel PLEZIER & POSITIVITEIT

Ben jij de hele dag alleen maar druk met de kinderen en jouw to-do berg? Dan is het tijd om weer eens enorm veel plezier te gaan maken met jouw partner! Dit e-boek bevat een aantal relatietips en quick wins om terug te gaan naar die tijd zonder ruzies en irritaties. Ben jij daar klaar voor? Download jouw gratis e-boek dan snel!

relatietips relatietherapie

Podcast: Annemieke in Echte Vrouwenpraat

Luister de podcast waarin Annemieke en Jitske het hebben over hoe je zorgt voor gelijkwaardigheid in een relatie. Daarnaast komt aan bod op welke verschillende manier mannen en vrouwen problemen oplossen. Natuurlijk gaat het ook over relatiecoaching: wanneer is het nodig en hoe maak je dit bespreekbaar. En daarnaast wordt er natuurlijk ook veel gelachen. Deze podcast is een aanrader, ook voor mannen!

Podcast Annemieke Visser

Podcast: Annemieke in de opvoedshow

In deze podcast praten Annemieke en Bastin over een heel scala aan onderwerpen. Bijvoorbeeld over het verschil tussen een relatie met en zonder kinderen. En over patronen doorbreken om het plezier in je relatie terug te vinden. Maar natuurlijk ook over wat een man en een vrouw nodig hebben in een relatie. En nog heel veel meer. Kortom, een podcast boordevol relatietips!

Date night playlist

de date night playlist

Avondje aandacht voor elkaar? Zin om een heerlijke sfeer te creëren? Wij hebben de heerlijkste liedjes op een rij gezet. Wees niet bang voor te veel klef gedoe. Het is gewoon fijne muziek voor een mooie avond. Klik op de button, druk op shuffle en genieten maar!

1.250+ DEELNEMERS

ONLINE TRAININGEN

5.500+ DOWNLOADS

E-BOEKEN

1 SPECIALISATIE

STELLEN MET KIDS

Gediplomeerd
EFT-therapeut

logo eft therapeut

Aangesloten bij:
NOBCO

logo nobco

Partner van:
Ouders.nl

logo ouders

Annemieke Visser
In de media:

annemieke visser in de media icoon

Stellen uit o.a. deze steden hervonden al hun relatiegeluk:

Amsterdam | Amersfoort | Ede | Utrecht | Veenendaal | Zeist

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.