fbpx

Ik help stellen met kinderen relatiegeluk te hervinden

Gratis relatietips

Op deze pagina vind je gratis relatietips

 

Gratis Challenge relatie communicatie:

Meer Begrip, Meer Liefde

Hoe zou het zijn als jullie elkaar opeens begrijpen? Dat jullie meningsverschillen kunnen oplossen op een liefdevolle manier? Dat jullie die verbinding weer voelen en er liefde tussen jullie stroomt? Vanaf 17 januari organiseer ik een super waardevolle challenge waarin je alle tools, technieken en theorie krijgt om elkaar weer te begrijpen. Zodat jullie minder ruzie maken en meer liefde voelen. Benieuwd naar meer details? Klik dan snel hieronder voor meer informatie.

Gratis e-boek:

Dé 5 relatiehacks voor waanzinnig veel PLEZIER & POSTIVITEIT

Ben jij de hele dag alleen maar druk met de kinderen en jouw to-do berg? Dan is het tijd om weer eens enorm veel plezier te gaan maken met jouw partner! Dit e-boek bevat een aantal relatietips en quick wins om terug te gaan naar die tijd zonder ruzies en irritaties. Ben jij daar klaar voor? Download jouw gratis e-boek dan snel!

Podcast: Annemieke in Echte Vrouwenpraat

Luister de podcast waarin Annemieke en Jitske het hebben over hoe je zorgt voor gelijkwaardigheid in een relatie. Daarnaast komt aan bod op welke verschillende manier mannen en vrouwen problemen oplossen. Natuurlijk gaat het ook over relatiecoaching: wanneer is het nodig en hoe maak je dit bespreekbaar. En daarnaast wordt er natuurlijk ook veel gelachen. Deze podcast is een aanrader, ook voor mannen!

Podcast: Annemieke in de opvoedshow

In deze podcast praten Annemieke en Bastin over een heel scala aan onderwerpen. Bijvoorbeeld over het verschil tussen een relatie met en zonder kinderen. En over patronen doorbreken om het plezier in je relatie terug te vinden. Maar natuurlijk ook over wat een man en een vrouw nodig hebben in een relatie. En nog heel veel meer. Kortom, een podcast boordevol relatietips!

de date night playlist

Avondje aandacht voor elkaar? Zin om een heerlijke sfeer te creëren? Wij hebben de heerlijkste liedjes op een rij gezet. Wees niet bang voor te veel klef gedoe. Het is gewoon fijne muziek voor een mooie avond. Klik op de button, druk op shuffle en genieten maar!

Aangesloten bij NOBCO

Annemieke Visser Coaching aangesloten bij NOBCO

Partner van Ouders.nl

Partner van internationaal bureau Nanny Nina

Annemieke Visser
Dé relatietherapeut voor stellen met kinderen
Arnhemsebovenweg 165
3971 ME Driebergen

Mail: liefde@annemiekevissercoaching.nl
Whatsapp: 06-50804528
KvK: 71212124
Algemene voorwaarden: klik hier
Privacyverklaring: klik hier

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.

E-boek relatiehacks

Download nu

"Dé 5 relatiehacks"

Het is tijd om enorm veel plezier te gaan maken met jouw partner! Dit e-boek bevat 5 quick wins om terug te gaan naar die tijd zonder ruzies en irritaties. Ben jij daar klaar voor?

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!