Om maar direct met de deur in huis te vallen: Ik wil graag aardig gevonden worden. Deze ‘love junk’-eigenschap heeft mij heel veel moois gebracht. Super waardevolle vriendschappen! En uiteraard ook mijn ongelofelijk fijne relatie met Arjan. Die trouwens hetzelfde in elkaar zit 😉

Maar ik merk dat het mij nu ook wel eens tegenhoudt om mijn stem te laten horen. Mij uit te spreken zoals ik zou willen in mijn marketing. Want…

…Wat als mensen het niet met mij eens zijn?

…Wat als ze denken dat ik niet realistisch ben?

…Wat als ze vinden dat ik een dromer ben?

Zo durf ik niet bij iedereen mijn overtuiging over relatietherapie/coaching te laten horen.  

Relatietherapie: zware kost?

Wees eens eerlijk: waar denk jij aan als je aan relatietherapie denkt? Heftige gesprekken die veel energie vreten? Voel je de moed al in je schoenen zakken?  

Ik had vroeger ook mijn bedenkingen. Zelfs toen mijn relatie met mijn ex-partner in een diep dal zat, was de schaamte die ik voelde om al mijn “shit” op tafel te leggen te groot. Dus gingen wij niet naar een relatietherapeut. Met de kennis van nu kan ik met zekerheid zeggen: dat is de reden dat mijn ex-partner en ik het uiteindelijk niet gered hebben.  

Bewezen succesrecept: EN EN

Met deze ervaring in mijn achterhoofd, besloot ik dat ik het als relatiecoach & relatietherapeut anders zou gaan doen. Ik doe EN EN!

EN  –  goede gesprekken over wat er lastig is

EN  – zorgen voor plezier en positiviteit

Dit is voor mij hét recept voor een succesvolle doorstart van elke relatie. Dat is waar ik voor sta.

Natuurlijk is het super belangrijk om te bespreken wat er moeilijk gaat tussen jullie. Dit zorgt voor meer begrip en daardoor voor de verbinding tussen jullie.

Maarrrrrr… je relatie heeft daarnaast enorm veel baat bij positiviteit en plezier. Dat is minstens net zo belangrijk. Want zonder plezier komen jullie niet uit die loopgraven die jullie ongemerkt de afgelopen jaren hebben gegraven.

Bij elke ruzie, elke teleurstelling werden de loopgraven dieper totdat je erin vastzit. De enige manier om elkaar dan weer te vinden is stapje voor stapje jezelf uitgraven en manieren te vinden om weer plezier met elkaar te gaan maken. En ja, ik snap dat dit een onmogelijke opgave lijkt voor iedereen wiens relatie nu in een diep dal zit.

Maar dat is het niet.

Ik heb er namelijk de afgelopen jaren een berg aan tools voor ontwikkeld. De beste tools heb ik verwerkt in mijn halfjaarprogramma Jullie Droomrelatie. De deelnemers (ja, niet alleen de vrouwen: ook de mannen!) zijn wild enthousiast over het programma. Ook al duurt het programma een half jaar, de eerste resultaten bereiken jullie al vrij snel: al halverwege het programma gaf geen enkele deelnemer zijn relatie nog een onvoldoende!

Een klant vatte het laatst mooi samen: “Annemieke, je bent een blij ei met diepgang.” 😊

Dus tijd voor mij om uit de kast te komen 😉: In mijn praktijk gaan goede verbindende gesprekken samen met plezier en positiviteit!

Liefs, Annemieke

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.