Ik help stellen met kinderen relatiegeluk te hervinden

EFT-relatietherapie 

EFT-relatietherapie

EFT-relatietherapie: effectief en snel weer plezier en liefde in je relatie

Ruzies worden minder

Begrip voor elkaar wordt groter

Verbinding met elkaar zoals vroeger

Vind elkaar weer door EFT-therapie

Bijna de helft van de relaties loopt stuk. Hoewel dat vaak voor een van de partners als verrassing komt, zijn deze stellen elkaar vaak langzaam kwijtgeraakt.

Ze hebben er niets van gemerkt. Behalve dan dat de irritaties en ruzies zijn toegenomen.

En dan opeens is het genoeg. Een van de partners wil ermee stoppen. Of een van de partners zoekt de liefde elders.

Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Vaak zijn deze partners elkaar langzaam uit het oog verloren. Druk met kinderen, werk, vrienden, sporten.

In die drukte zijn ze de verbinding met elkaar kwijtgeraakt. Hierdoor snappen zij elkaar minder goed.

Als jullie in deze situatie zitten is dat vervelend maar dit betekent absoluut niet het einde van jullie relatie.

EFT-relatietherapie is bij uitstek geschikt om jullie relatie weer vlot te trekken. Dit is de wijze waarop ik relatietherapie toepas.

Al na een paar sessies zullen jullie het verschil merken omdat jullie snappen wat er onder die ruzies en irriaties schuil gaat.

Hierdoor bekijken jullie elkaar met hernieuwde liefde.

Willen jullie dat ook? Start dan vandaag nog met EFT-therapie.

EFT-relatietherapie

Klinkt dit bekend?

E

Er zijn veel irritaties. Zelfs onbenullige zaken leiden tot ruzies. 

E

Jij vindt dat jij je inzet voor je relatie. Je partner vindt dat ook. En toch voelt het niet zo. 

E

Jullie waren jaren lang gelukkig en er is nog liefde. Jullie zoeken hulp om deze weer tevoorschijn te laten komen.

EFT-therapie gaat jullie ongelooflijk helpen.

Wat is EFT-relatietherapie?

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. De kern van EFT-relatietherapie is dat bijna iedereen (ja, zowel mannen als vrouwen!) het lastig vinden om hun emoties te herkennen en onder woorden te brengen.

Waarom is dit een probleem? Omdat jullie hierdoor in een neerwaartse spiraal terecht kunnen komen. De kans is namelijk groot dat jullie steeds vaker ruzie krijgen over steeds kleinere dingen.

Door middel van EFT-relatietherapie ontdekken jullie wat er eigenlijk achter die ruzies zit. Het mooie is dat jullie hier waarschijnlijk relatief snel achter zullen komen (binnen een paar sessies).

Onder mijn begeleiding zal blijken dat het eigenlijk helemaal niet zo lastig te zijn om die emoties onder woorden te brengen.

Hierdoor snappen jullie elkaar opeens veel beter en dit maakt de weg vrij om weer de verbinding met elkaar op te zoeken.

Wil je weten wat EFT-relatietherapie voor jullie kan betekenen?

{

Heel fijn om iemand erbij te hebben die neutraal is en ons beide toch heel goed weet aan te voelen. Empatisch voor onze beide intenties en die op een positieve wijze bij elkaar weet te brengen; op een verassende manier. Altijd opgewekt, scherp en positief; nimmer beoordelend en daarin een veilige omgeving kunnen scheppen om ons verhaal naar elkaar toe te kunnen doen.

Jilles uit de randstad

{

Annemieke is echt een topper. Mijn man en ik zijn al 16 jaar samen en zagen het allebij niet meer zitten. Dit was onze laatste hoop, we wisten dat er nog veel liefde was maar konden het niet vinden, waren te druk met de kids etc. Zei heeft ons in laten zien dat je er zelf ook mag zijn en hoe je dat doet. Echt een aanrader.

Sabine uit Lutjebroek

Als je start, kan je dit verwachten

N

Kennen wij elkaar nog niet? Dan starten we altijd met een vrijblijvende chemistry conversation. In dit gesprek van ongeveer 60 minuten leren wij elkaar kennen, bespreken wij waar jullie tegenaan lopen en hoe EFT-relatietherapie jullie verder zal helpen. Ben je enthousiast na dit gesprek? Dan gaan wij verder en breng ik het gesprek in rekening. Is er geen klik of ben je niet overtuigd dat jullie met mij verder kunnen komen? Geen probleem, dan is het gesprek gratis.

N

Geen ingewikkeld gedoe met afspraken inplannen: jij krijgt een link naar mijn agenda en kiest de tijd die jullie het beste uitkomt.

N

De sessies zijn online via Zoom of face to face (in Doorn) en duren 1,5 uur. Jullie krijgen inspirerende inzichten waarmee jullie ook na de relatietherapie sessie stappen blijven zetten richting meer liefde en geluk in jullie relatie.

Wil jij weer liefde in jouw relatie doordat je elkaar weer begrijpt?

{

Wij zijn heel dankbaar dat wij online relatietherapie hebben gevolgd bij Annemieke. Vooraf had ik grote twijfels of een buitenstaander mij zou kunnen begrijpen. Ook mijn partner vroeg zich af of een vreemde ons zou kunnen helpen om meer naar elkaar te groeien. Maar niets was minder waar! We voelen ons nu veel dichter bij elkaar.

We hebben geleerd om op een andere manier naar elkaar te kijken. Hierdoor stappen wij makkelijker over ergernissen heen. We kregen meer inzicht in elkaars gedachten doordat wij met elkaar gingen praten. Dat is een enorme winst.

Wat ontzettend fijn was dat Annemieke onbevooroordeeld en onpartijdig in ons coachtraject stond. Annemieke is een zeer professionele en warme coach die rust uitstraalt. Wij vonden het ook erg fijn dat Annemieke veel bruikbare tips en tricks deelde over hoe je met kinderen ook nog tijd met elkaar kunt doorbrengen. Wij bevelen Annemieke van harte aan!

Emily uit Vlaanderen

Veelgestelde vragen

Overzicht 5 veelgestelde vragen:
Wanneer ben je beschikbaar?

Aangezien het verloop bij relatietherapie redelijk snel is, kan ik vaak op korte termijn tijd voor jullie maken. Als je mij even een berichtje stuurt, kan ik je laten weten of er op dat moment een wachtlijst is of niet.

De relatietherapie zal overdag plaats vinden, online of bij de Viersprong in Woudenberg.

Komt relatietherapie in de avond beter uit? Kijk dan even naar mijn andere programma’s zoals LiefdeFM en Jullie Droomrelatie. Deze programma’s hebben elementen die ’s avonds plaats kunnen vinden. Dat scheelt al een hoop vrij nemen.

Online EFT-relatietherapie, werkt dat wel?

Voor veel mensen werkt online relatietherapie erg goed. Op dit moment kiest de meerderheid van mijn klanten voor online relatietherapie. Anderen kiezen voor deels online en deels face to face relatietherapie. Een enkeling kiest voor alleen maar face to face relatietherapie. Voor mij maakt het geen verschil, zo lang ik het maar van te voren weet natuurlijk.

Ik heb al mijn tools en technieken zo aangepast dat online relatietherapie net zo effectief is.

In sommige gevallen is het nodig om elkaar face to face te zien, bijvoorbeeld in het geval van EMDR therapie. De meeste vormen van face to face therapie vragen slechts om een of twee sessies.

Als wij elkaar face to face zien, gebeurt dat bij de Viersprong in Woudenberg. 

Komt relatietherapie in de avond beter uit? Kijk dan even naar mijn andere programma’s zoals LiefdeFM en Jullie Droomrelatie, Bij LiefdeFM vinden de webinars ’s avonds plaats en de relatietherapie overdag. Dat scheelt al een hoop vrij nemen. Bij Jullie Droomrelatie bied ik aan dat alle contactmomenten in de avond plaats kunnen vinden.

Wat kost EFT-relatietherapie?

Relatietherapie is ongelooflijk duur… als je het niet doet!

De kosten van niet investeren in jouw relatie kunnen gigantisch zijn. Om te beginnen met de financiële kosten. Een mediator kost gemiddeld EUR 180 per uur (volgens de Rijksoverheid). De kosten van een advocaat voor een niet ingewikkelde scheiding zijn zo’n EUR 2,500 (aldus de echtscheidingswijzer). Daarnaast zal één van jullie een nieuwe woning moeten zoeken en zullen er kosten gemaakt moeten worden om de oude woning opnieuw te financieren of misschien zelfs verkopen. De nieuwe woning moet natuurlijk ook ingericht worden. Verder zijn er nog de maandelijkse kinder- en partneralimentatie kosten.

Kortom, een scheiding loopt flink in de papieren.

Maar de financiële kosten zijn slechts een fractie van het leed. De emotionele kosten zijn nog veel hoger. De ruzie. De spanning in het gezin waar de kinderen onder lijden. Minstens een jaar lang je leven on hold omdat jullie nog samen wonen terwijl er nieuwe woonruimte gezocht wordt of omdat er nog allerlei losse eindjes zijn die afgehandeld moeten worden. Dit alles heeft een diepe impact op jouw levensgeluk en dat van je kinderen.

En dat terwijl het écht mogelijk is om gelukkig te worden met je huidige partner.

Een traject bij mij levert jullie levensgeluk op. Jullie krijgen weer waardering voor elkaar. Zijn ontspannen in elkaars aanwezigheid. Jullie raken elkaar weer aan. Langzaam maar zeker voelen jullie je weer verbonden met elkaar. En de kinderen zien dit allemaal gebeuren. Ze slaken een zucht van verlichting bij deze ontspannen situatie in huis.

Mochten er dieperliggende problemen zijn die verder gaan dan coaching, dan pakken wij die ook aan. Bijvoorbeeld door EFT, EMDR therapie of familieopstellingen.

Kortom, de kosten voor relatiecoaching vallen in het niet bij de financiële en emotionele kosten van een scheiding. Neem contact op met mij om te bespreken waar jullie tegenaan lopen. Dan zal ik jullie vertellen hoe het ideale traject voor jullie eruit ziet en welke kosten daar aan verbonden zijn.

Waarom zijn sessies bij jou 1,5 uur?

Vanwege de efficientie. In 1,5 uur kan ik meerdere werkvormen doen die bij jullie passen. Hierdoor halen wij meer rendement uit jullie en mijn tijd.

Mijn partner spreekt geen Nederlands. Is dat een probleem?

Dat is geen enkel probleem, zo lang jouw partner wel Engels spreekt. Ik heb verschillende coachingstrajecten gedaan met Engels sprekende personen, dus laat je hierdoor niet weerhouden.

Ben jij klaar voor EFT-relatietherapie?

1.500+ DEELNEMERS

ONLINE TRAININGEN

10.000+ DOWNLOADS

E-BOEKEN

1 SPECIALISATIE

STELLEN MET KIDS

Gediplomeerd
EFT-therapeut

logo eft therapeut

Aangesloten bij:
NOBCO

logo nobco

Partner van:
Ouders.nl

logo ouders

Annemieke Visser
In de media:

annemieke visser in de media icoon

Stellen uit o.a. deze steden hervonden al hun relatiegeluk:

Amsterdam | Amersfoort | Ede | Utrecht | Veenendaal | Zeist

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.

Weer liefde in je relatie? Het is echt mogelijk.

Wil je weten hoe? Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op.

Privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!