Dé relatiecoach voor iedereen met kinderen die relatiegeluk wil

Download nu mijn nieuw e-boek

“101 vragen voor een verrassende date night”

Met deze 101 vragen belooft het een avond vol diepgang te worden. Al die mooie nieuwe dingen die jullie over elkaar zullen ontdekken geven jullie relatie een giga boost!

Annemieke Visser de relatiecoach voor stellen met kinderen

Van ouder naar partner

Veel ouders van jonge kinderen vinden het moeilijk om thuis tijd voor elkaar maken.

En dat is niet gek.

Jullie zitten in de omgeving waarin jullie continu vader en moeder spelen. Dan is het lastig om in diezelfde omgeving uit de ouderrol en in de rol van fantastische partner te stappen.

Laat die liefde bloeien!

Zoals een plant regelmatig water nodig heeft om in leven te blijven, zo heeft een relatie regelmatig aandacht nodig om de verbinding tussen de partners te blijven voeden. Anders kan de liefde niet blijven bloeien.

Maar hoe dan? 

Maak weer lol met elkaar!

Organiseer een fantastische date night thuis. Kook een heerlijke maaltijd of laat er een bezorgen. Haal jullie lievelingsdrank en trek ‘m open!

Hoe zou het zijn als jullie tijdens zo’n prachtige date night niet over de kinderen of werk zouden praten?

Hoe zou het zijn als jullie in plaats daarvan verrassende onderwerpen aan zouden snijden waardoor jullie elkaar nóg beter leren kennen? Elkaar vragen zouden stellen waardoor jullie in lachen uitbarsten? Of prikkelende verhalen aan elkaar zouden vertellen waardoor jullie verbinding een boost krijgt?

Boost je relatie door meer verbinding

Omdat ik het alle stellen met kinderen gun om lekker uit die ouderrol te stappen en vervolgens een heerlijke date night met hun partner te hebben, heb ik een e-boek geschreven. In dit e-boek staan 101 verrassende vragen voor jullie date night. Met zo veel leuke vragen zal je heel wat avonden vol diepgang hebben. Al deze leuke nieuwe dingen die jullie over elkaar zullen ontdekken, zullen een flinke boost geven aan de verbinding tussen jullie waardoor jullie liefde voor elkaar sterker zal worden!

Ontdek jouw partner opnieuw

Ben jij klaar voor die mooie, grappige en spannende verhalen van jouw partner? Je gaat gegarandeerd nieuwe dingen ontdekken over je partner, zelfs als je al 15 jaar samen bent!

Investeer nu in de verdieping van jouw relatie en download het e-boek via de onderstaande button.

Vooraf hadden we allebei onze twijfels wat een vragenlijst zou toevoegen aan onze avond. Het voelde geforceerd om op die manier een gesprek te voeren.

Maar het tegendeel bleek waar te zijn! We hebben erg gelachen en leuke gesprekken gehad. Ook hoorden we toch nog verrassende dingen van elkaar, ook al zijn we ruim 12 jaar bij elkaar.

Dat kwam onder meer door het soort vragen en het switchen tussen heden, verleden, toekomst. Een paar vragen liggen misschien voor de hand, maar doordat het je het er niet dagelijks over hebt en de laatste keer misschien wel jaren geleden, geeft juist dat een leuk gesprek.

Het meest verrassende was misschien wel om van elkaar te leren hoe je met de kennis van nu tegen zaken uit het verleden aankijkt. Ik dacht een paar keer dat ik wel wist wat mijn vriendin ging antwoorden, maar werd dan toch verrast. En dat zorgde weer voor een leuk gesprek daarna.

Het maakt niet uit hoe lang je al bij elkaar bent, deze set vragen komt altijd van pas als je op zoek bent naar eens een andere, verrassende invulling van de avond. De playlist is trouwens ook echt een aanrader 🙂

Mark & Bregje (Eindhoven)

Annemieke Visser Coaching
Dé relatiecoach voor stellen met kinderen
Arnhemsebovenweg 165
3971 ME Driebergen

Mail: liefde@annemiekevissercoaching.nl
KvK: 71212124
Algemene voorwaarden: klik hier
Privacyverklaring: klik hier

Annemieke Visser Coaching aangesloten bij NOBCO

Ja! Ik wil het gratis e-book met liefdesquiz downloaden.

Kom maar op met die tips om mijn relatie te verbeteren!

Privacyverklaring

Hebbes! Check snel je e-mail om 'm te downloaden.